Haksız mıyım

Hayır memnuniyetsiz değilim kv herşeyime karıştığı için hatta donlarımın yerini bile değiştirdiği için bıktım artık karışmasından

buldunuz bunuyorsunuz gibi geldi bence bakış açısıyla alakalı iyi bakarsanız çok iyi bişey yaptıkları kötü bakarsanız da bi sürü kötü şey bulursunuz. iyi bakmayı deneyin derim.

Nasıl daha geçimsiz olunur konusunda uzman olmuşsun
Adam yorulmayın diye yapmış
Ben olsam eşim beni ve annemi düşünmüş derim mutlu olurum

Sizin o evdeki asli göreviniz temizlik yapmak mı da eve temizlikçi gelince adam yerine konuşmadığınızı düşünüyorsunuz? Sizinkisi buluttan nem kapmak. Eğer uzatırsanız sorun çıkartmak için çıkartmış olursunuz. Ne annenizi yorun ne siz yorulun

Hayır konu temizlik değil bana sorulmamış olması

Nasıl daha geçimsiz olunur konusunda uzman olmuşsun
Adam yorulmayın diye yapmış
Ben olsam eşim beni ve annemi düşünmüş derim mutlu olurum
Eşim düşünmedi ki kv ayarladı o ayarlayamaz çünkü
Ve kv yıllardır herşeyime karıştığı için bıkmış durumdayım

Hayır konu temizlik değil bana sorulmamış olması

Ziyagil köşkünde yaşayan Bihter hanım mısınız? Orası kocanızın da evi. Tek başınıza yaşamıyorsunuz. Her şeyin size sorulmasını bu kadar çok bekler, isterseniz kendinize dert yaratırsınız sadece. Burdan çıkınca özellikle sorun çıkartmak istiyor gibi gözüküyorsunuz sonuca bakın kocanız temizlikçi ayarlamış ne güzel yorulmamış olacaksınız.

Mutfak ve temizlik işlerine eşimin karışmasından hiç hoşlanmam ama sizde durum biraz farklı bence tadilat olmuş bide eşiniz jest yapmak istemiş falan , he ben birini ayarlarım sen uğraşma diyebilirmiş en baştan .

Bunu dert eden kadının eşim evde işleri paylaşmıyor demeye hakkı yok mesela.

Sizin böyle bir yakınmanız var mı bilemiyorum tabii.

Kendinizi pek ifade edemiyorsunuz. Konuyu okuyunca, sanki eşiniz sizi düşünmüş de yardımcı tutmuş ama siz planınız bozuldu diye rahatsız olmuşsunuz gibi anlaşılıyor.

Yorumlardan anladığım kadarıyla kv'nizin size evinize, düzeninize çok fazla müdahil oluyor. Eşinizse tam tersine evle ilgisiz ve annesinin bu müdahalelerinden rahatsızlık duymuyor. Siz kendi düzeniniz olsun istiyorsunuz, evi benimsemek, ait olduğunuzu hissetmek istiyorsunuz ama kv sizin evi kendi eviymiş gibi yönetiyor. Doğru mu anladım ?

allahım neden benim kocam bunu yapmıyor bütün gün işte çalışıyorum akşam yemek ve mutfak toplama, devamında da ekstradan tütün sarıyoruz uyumam gece 00:30.. annesi ayarlamış olsun kendisi ayarlamış olsun ne fark eder? sonuçta yorulmayacaksınız

haksizsiniz bence bazi seyleri akisina birakin detay dusunmeyin. neden annesi ayarladi diye degil esim bana kiyamamis ugrasmayayim cer cople diye dusunmus diye bakmalisiniz bence olaya

Kayınvalide ayarlamış olsa ne oluyor, bunun altından nasıl fesat bir niyet olabilir, açıklar mısınız? Sizin iktidarınızı sarsmak istese böyle sizi yormayacak, mis gibi temiz eve geçmenizi sağlayacak şekilde mi yapar bunu? Eşiniz sen uğraşma demiş, birini bulma yükünü bile almış üstünüzden. Başka konularda saçma sapan davranıyorsa, o yüzden sürekli tetikteyseniz bilmem de şu yapılan güzel bir şey.

Bildiğin dinlemiyo şunu şöyle ysp diyosun yok yok o öyle olmaz bak böyle daha iyi oldu diyo
Bu kadın önceden de geldi o zaman
Eşinle konuş işini doğru düzgün yapmadığını söyle “hayatım beni düşündüğün için teşekkür ederim ama kadın beni hiç dinlemiyor bildiğini okuyor parana yazık değilmi”diye eşini uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…