- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Hayır memnuniyetsiz değilim kv herşeyime karıştığı için hatta donlarımın yerini bile değiştirdiği için bıktım artık karışmasındanValla bana böyle bir sürpriz yapılsa çok sevinirdim ya
Nasıl buradan kötü bir anlam çıkardınız
Kusura bakmayın buna öküz altında buzağı aramak derler, genelde memnuniyetsiz biri misinizdir?
Sizi düşünerek temizliğinize yardımcı biri ayarlanmış, daha ne?
Ev hanımı benim ya benimmm diye sızlanacak bir şey yok ki abla temizlik yaparken siz de yanında durun temizliğe hakim olmak istiyorsanız.
Bildiğin dinlemiyo şunu şöyle ysp diyosun yok yok o öyle olmaz bak böyle daha iyi oldu diyoNasıl dinlemiyor
bu forumda kim tanıyor sizin eşinizi sizden başka?Ben yeterince sustum herşeye allah bana sabır verdi ki çoğu şeye katlandım eşimi tanımadan konuşmayın lütfen
Tamamda diyosunuz ki allah sabır versin yani hep ssbreden taraf ben olduğum için zoruma gitti o yüzdenbu forumda kim tanıyor sizin eşinizi sizden başka?
Hayır konu temizlik değil bana sorulmamış olmasıSizin o evdeki asli göreviniz temizlik yapmak mı da eve temizlikçi gelince adam yerine konuşmadığınızı düşünüyorsunuz? Sizinkisi buluttan nem kapmak. Eğer uzatırsanız sorun çıkartmak için çıkartmış olursunuz. Ne annenizi yorun ne siz yorulun
Eşim düşünmedi ki kv ayarladı o ayarlayamaz çünküNasıl daha geçimsiz olunur konusunda uzman olmuşsun
Adam yorulmayın diye yapmış
Ben olsam eşim beni ve annemi düşünmüş derim mutlu olurum
Hayır konu temizlik değil bana sorulmamış olması
haksizsiniz bence bazi seyleri akisina birakin detay dusunmeyin. neden annesi ayarladi diye degil esim bana kiyamamis ugrasmayayim cer cople diye dusunmus diye bakmalisiniz bence olayaMerhaba hanımlar
Konumdan bilenler bilir eşimle boşanma aşamasına geldik hatta avukatla konuşuldu ams ne yaptı etti yine ikns etti beni ve barıştık son kez denemeye karar verdim belki kınayacaksınız ama
Nyse bir süredir baya iyi bana karşı herşey güzel taki bu güne kadar çok büyük bir konu değil ama sormsk istedim sizlere
Evde tadilat gibi birşey oldu dün. Mutfsktan ve bir odadan doğalgaz borusu geçirdiler evde tabi döküntü vs oldu mstksp kullanıldığı için bugün 1-2 gibi bitecekmiş
Benim planım annemide alıp gidip temizlemekti. Eşim bu sabah mesaj attı ben işteyken “yarın sabah temiZlik için kadın gelecek sen temizlik yapma” diye.
Bende dedimki böyle böyle planım vardı benim, boşver dedi sen yapma, ben istemiyorum dedim halledebilirim çok büyük bir şey değil ki dedim cevap vermedi
Büyük ihtimalle annesi ayarladı. Benim takıldığım şey şu ben o evde neyim? Bana sormadı bile kadın gelsin mi nasıl yapcaz ne yapcaz, kadını geçtim saatini bile sormadı ya brnim hiç mi söz hakkım yok, benim akrabalarımın arkadaşlarımın eşleri onlara sormadan böyle bişey yapmazlar
İnsan yerine koyulmadım yine haksız mıyım
Bu kadın önceden de geldi o zamanBildiğin dinlemiyo şunu şöyle ysp diyosun yok yok o öyle olmaz bak böyle daha iyi oldu diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?