Haksız mıyım

Sen o kadını bize gönder eşimde bana sormadan böyle şeyler yapsa keşke sen yorulma kadın gelsin dese ama desede kadın milletine yaranılmıyormus bunu görmüş oldum bugün kadın yapsın yarın sen yaparsın üzülme

Kv nize baştan fırsat vermeyecektiniz. Belli ki iyi niyetiniz suistimal edilmiş. Eşinizin tabiki de size sorması gerekiyordu. Söyleyin bence buraya yazdığınız gibi. Hayatım neden benim fikrimi almıyorsun. Bundan sonra lütfen evle ilgili olsun hattatlarımızla ilgili olsun herşeyi danışarak yapalım, kendimi çok değersiz ve kötü hissediyorum diyin. Bakalım nasıl tepki verecek ? Anlayışla mı , eserek gürleyerek mi

Evet onada bu şekilde söyledim banada bir sorsaydın keske dedim, asla mantıklı bir cevap vermedi yada haklısın bende hata ettim demedi nasıl olsa temizlenmeyecekmiydi ev dedi sadece
Papağan gibi kadına ayıp oldu dedi durdu

Eşinizle iki gün görüşmemek mi? Kadın konusunda da haklısınız da, İki gün nasıl aramıyor? Bu daha önemli.

Kaynananizin ayarladigina eminmisiniz? Yani fazla abartmissiniz. Ben esime sormadan onun adına bazen karar verebiliyorum.sonucta o evde o da yaşıyor ve birseyler yaparken illa danisicak,fikrimi alacak bensiz adim atamaz soz konusu olmamali

Veyy kocam beni arayıp kadın ayarladım diyecek he.. valla oturur keyif kahvemi içerim.
Bu arada size hak vermediğim anlaşılmasın, önceki konuyu bilmiyorum. Olaylara daha farklı bir açıdam bakıyor olmalısınız. Ama sadece iyi niyet olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…