- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Ay bilmem öpüşmek daha kötü o zaman KatipAynı şey değil ki
Niye degisik olsunlar canimİğrenmek değilde bazılarının var böyle değişik huyları,titizlenmeleri.
Yok valla üzüm müzüm yok elmalanıyorum su anHayatımmmmmYine formundasın, üzüm mü?
Her insan farklıdır ya . Ben de mesela aynı şişeden içmek istemem. Ama ben herkese karşı böyleyim. Sevgiliniz sadece size karşı böyleyse sıkıntı.
Bence de değişiyor.Yok valla üzüm müzüm yok elmalanıyorum su anben bile evde kimsenin seyini kullanmam ama ne bilim sevgili olunca isler degisiyo sksmsmsmsm
Off susalım bari yoksa burdan ekşiye el sallarız sjsdnndmsmsmdmsmsmBence de değişiyor.Nelerin değiştiğini yazmayalım, Mune Hanım bizi cımbızlar.
+18 tadında bir yorum olmuşMerak ettim oral seks yapıyor mu? Millet kadınının her yerini beyran çorbası gibi hüpletiyor, bu aynı bardaktan su bile içmiyor öyle mi? Erkek adam sevgilisinin poposunu bile yer.
Poposunu yerim ama aynı bardaktan su içemiyorum.Merak ettim oral seks yapıyor mu? Millet kadınının her yerini beyran çorbası gibi hüpletiyor, bu aynı bardaktan su bile içmiyor öyle mi? Erkek adam sevgilisinin poposunu bile yer.
Yok valla üzüm müzüm yok elmalanıyorum su anben bile evde kimsenin seyini kullanmam ama ne bilim sevgili olunca isler degisiyo sksmsmsmsm
Aman boş ver onları.Off susalım bari yoksa burdan ekşiye el sallarız sjsdnndmsmsmdmsmsm
Mesela tabakta et, tavuk verdin diyelim yavruya. Yarım bıraktı yemedi onu alıp yiyo musunBen de aile evinde kimsenin bir şeyini kullanmam ayni yerden yiyip icmem ama eşimin yediginden yiyip içerim.
Ha bir de kedimin yarim.biraktigi tavuk, et, balik yerim ya da kedim benim tabagimdan yogurt yaladiginda devami yiyebiliyorum.Eşim de yer.
Not: kedim totişini yalamiyor.
Ben onu ilk yaptığımda eşim şok olmuştu ya, hayvana parmağımda ton balığı verdim kokladı yaladı yaladı ama yemedi. Kalanını attım ağzıma. 3 gün yanımdan geçerken öğürmüştü adamBen de aile evinde kimsenin bir şeyini kullanmam ayni yerden yiyip icmem ama eşimin yediginden yiyip içerim.
Ha bir de kedimin yarim.biraktigi tavuk, et, balik yerim ya da kedim benim tabagimdan yogurt yaladiginda devami yiyebiliyorum.Eşim de yer.
Not: kedim totişini yalamiyor.
Mesela tabakta et, tavuk verdin diyelim yavruya. Yarım bıraktı yemedi onu alıp yiyo musun
Bizimki hep bitirir bitiremese bile acıktıgında yer.
Yada şöyle sizin tabaktaki tavuklara değse devam mı edersiniz? Tam olarak nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?