- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Erkeklerin popişide yenilecek gibi değil ki. En son amazon yağmur ormanlarını görmüştüm.Erkek arkadaşımın çatalını, yemeğini, şişesini kullanırım ama popişini yemem. Erkek poposu hoş değil
Bence şu emojilere bir de öpücük koymalılar. Hani yorumun alnından öpenler var, ne bileyim seninle benim gibi sevgi dolu hatunlar var.Hücreden daha yeni çıktım tekrar girmeye mecalim yok
Eşime ve çocuklarıma demek istedim aslındaNormalde insanlar birbirinin yediginden içtiginden yiyip içmezler zaten bu sadece sevgiliye/eşe yapilir diye biliyorum ben.Herkesin agzindan bir şey yiyip içen birini ben istemezdim.
Sorma sorma sibirya buzları oğlaklarla takıılmaktan kendimi buralara atarak sevgi aşılıyorum yoksa buzluktan ölüp gidecemBence şu emojilere bir de öpücük koymalılar. Hani yorumun alnından öpenler var, ne bileyim seninle benim gibi sevgi dolu hatunlar var.Bence büyük ihtiyaç ya. Mune Hanım'a bildirmeli miyiz sence?
Gerçekten yapamıyorum.Aşkım ortalama Türk erkeği kara culuk gibi bir şey, o bölgelerde ayrıntılı haşır neşir olan aynı bardağı dert bile etmez gözünü seveyim. Bizde de herkes kendi bardağını kullanıyor, ben de gidip aynı bardağı tercih etmem; ama denk gelirse aynı şişeden de bardaktan da su içiyoruz, kalan yemeklerimizi yiyoruz. İğrenme durumu olmuyor yav, iğrensek başka olaylara giremezdik.
Sorma sorma sibirya buzları oğlaklarla takıılmaktan kendimi buralara atarak sevgi aşılıyorum yoksa buzluktan ölüp gidecemYanına öpücük gelmeli curly bey’e iletilmeli.
Yeni yıl hediyesi olarak tüm vücut ağda seansı hediye etmek farz öylesineErkeklerin popişide yenilecek gibi değil ki. En son amazon yağmur ormanlarını görmüştüm.
Allah Allah yokluk mu var,kıtlık mu var aynı şeyi içip,yiyoruz?siz bizim evde olsanız herkes birbirinden nefret ediyor dersiniz.kendi bardağını 2.kez kullanmayan kızlarım var benim heyy gidi heyyy
Yani tabiki ben de bardak tabak varsa baskasininkinden yemem ama o an yoksa problem olmaz hele sevgilimse igrenmem dediğin gibi başka olaylara nasıl girecek nasıl opusecek meselaAşkım ortalama Türk erkeği kara culuk gibi bir şey, o bölgelerde ayrıntılı haşır neşir olan aynı bardağı dert bile etmez gözünü seveyim. Bizde de herkes kendi bardağını kullanıyor, ben de gidip aynı bardağı tercih etmem; ama denk gelirse aynı şişeden de bardaktan da su içiyoruz, kalan yemeklerimizi yiyoruz. İğrenme durumu olmuyor yav, iğrensek başka olaylara giremezdik.
Eşimin içtiği çayı içerim ama ağza almalı şişeli şeyleri içmem. Hele bu su ya da soda gibi çok berrak şeylerse asla içmem. Eşimin ısırdığı şeyi ısırmam. Yattığı yastıkta yatmam. Aşırı titiz değilim ama bu tarz takıntılarım var. Olan insanlara da saygı duyulmasını isterimSevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
Nasıl opusuyorsunuz pekiopusmek ve oral sekse baglayanlar olmus ama alakasi yok. takinti bu maalesef, bende de var. asmak icin cok ugrastim, olmadi
Peki cinsellik daha iğrenç bu kısımda sorun olmuyor muEşimin içtiği çayı içerim ama ağza almalı şişeli şeyleri içmem. Hele bu su ya da soda gibi çok berrak şeylerse asla içmem. Eşimin ısırdığı şeyi ısırmam. Yattığı yastıkta yatmam. Aşırı titiz değilim ama bu tarz takıntılarım var. Olan insanlara da saygı duyulmasını isterim
Siz 8 aylik sevgilisiniz benim bir yakınımin 2 yıllık kocası içmiyor onun bardağından bazı insanlar böyle olabiliyorSevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
YooPeki cinsellik daha iğrenç bu kısımda sorun olmuyor mu
Ben de öyleyim kimse yediğim kaptan yiyemez içemez çok huyum o an midem kalkıyor. Üç dört defa kusmuşluğum var bunu düşünüp. Kendimi kötü hatta artık bunu normalleştirmeyin diye diyorum suistimal edilmiş gibi hissediyorum sanki savunmasız kalmış gibi sevgilim öpüşürken sorun yok ama diyince o kadar sinirleniyorum ki ayrılmak istiyorum bana ve sonırlarıma saygı duymadığı için ıyy yine tiftik tiftik oldummSevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
Öpüşürken iğrenmiyorda bardağınızdan mı iğreniyor çelişkili . Öpüşme yoksa o ayrı tabiSevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
Basaktir belki bende eşim bile olsa hoşlanmıyorum opusmuyormusun diyenede yatmadan dişlerini fırçalıyor gargara kullanıyorSevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?