Hala inanamasam da boşanıyorum!..

Korkutmak istemem ama soyledigi tehtileri, cevrende kimse kalmaz vs dediklerini gerceklestirir. Hos, baskasinin lafina bakanlar cevrende zaten kalmasinda. Yine uzucu.
Kurtul bir an once ondan..
Kurtulmadan once bol bol kanit topla. Ses kaydi vs. Cunki iftiralari havada ucusacak.
Zaten baslamis bile. Donmeyecegini anladigi anda iftira ediyor..yumusak karnini ve ikna ettigi anda canim cicim oluyor bunlar..
Isine nasil gelirse oyle oluyor. Ve boylelerinde sevgi olmaz. Ayrica kizini sana vermez diye manipule etmeye calisiyor. Tabiki verirler. Ama ugrastirabilir. Kanit topla. Sevme guvenme ona cunki bu haldeyken tehlike canlari calir da sen duymazsin, o yuzden uyanma vakti ac gozlerini. Adamin guvenir hali yok..o da sevse bunlari yapmaz sana zaten. Tedavide gormez cunki kendisi her halukarde hakli goruyor. Sen seviyorim diye mik mik aglarsan sonunda sen tedavi olursun allah korusun. Guclu ol..evladini dusun.

Son düzenleme:
Nasil barışmayı planlıyorsunuz?
Annenizle yüzgöz olmuş.
Siz onun ailesinle...
Enistenizle küfürler havada uçuşmuş
Sizi ele güne rezil etmiş.
Kim bunlari unutur ve o psikopati affeder?

Bu insanla nasil hayat gecer?
Kizinin annesinin namusunu sakiz yapmış bir insan var karşınızda...
Kendinize gelin.
Bu evlilik bitmiş. İyice tüy dikmeden bitirin

Valla ben olsam hayatta dönmem geri hatta onurum gururum sevgimin önüne geçerdi diye düşünüyorum.. Yapmadığı etmediği kalmamış resmen kudurmuş ama kendi kendine etmiş.
Bence mesajlarını tehditlerini saklayın mahkemede delil olarak kullanırsınız. Ha bir de demiş ya herkese anlatırım vs vs. ailen arkanda zaten en büyük nimetin bu. Mahkemeyi kazanıp kızını aldıktan sonra kimin ne dediği umrunda olmasınnn. Baktın olmuyor çocuğunla yeni bir yerde yeni bir başlangıç yaparsın. kadınlar güçlüdürr anneler güçlüdür! Bu adamın seni yıldırmasına izin verme lütfen.

Olan kızınıza olacak.Adam ahlak yoksunu,karısını kendi ailesine çevresine kötülemekle tehdit ediyor.Gelecekte daha da ileri gidebilir.Üstüne 2. 3. Çocuk mutlaka olur ve aynı bahanelerle bu çileyi çekmeye razı olmak zorunda kalırsınız.

Bu kadar seviyesizlik psikologla tedaviyle geçmez gibi görünüyor.

Şiddet,hakaret,hatta tehdit eden bir adamı bırakın terapiyi elektro şok bile düzeltmez.
Ortada kurtarılacak evlilik kalmamış ki ne için uğraşacaksınız.
Çocuğun velayetini hele ki 6 aylık bir bebeğin velayetini anne istemedikçe anneden alacak bir hakim yoktur inanın
Bebek anne bakımına, sütüne ve şevkatine muhtaçtır.
Sizinle ilgili anlatacaklarını da mahkeme dahil heryerde inkar edin. Ayrılığın hıncını iftiraları ile çıkarıyor deyin. Madem öyleydi neden iki senedir evli kalmış ve barışmak için yalvarmış diye de ekleyin.
Geçmişiniz sadece sizi ilgilendirir kimseye açıklama yapmayın. Dönmezsen şunları yapacağım tarzındaki tehdit ve hakaretleri için gerekirse uzaklaştırma talep edin, hatta tehdit ve hakaretten savcılığa şikayet edin.
Anladığım kadarı ile babanız yok ve eşiniz olacak mahluk sizi güçsüz kimsesiz zannediyor. Anneniz arkanızdaymış hiç geriye dönüp bakmayın. Hatta alabiliyorsanız psikolojik yardım alın ki boşanma sürecinde herşey çok daha çirkinleşecektir emin olun.
En az hasarla atlatmanız dileğiyle.

Eski konulariniza baktım ve açıkçası çok büyük iklimde kaldım size yazayım mı, yorum yapayım mı diye. Sizi tanımıyorum ve hayatınıza karışmak istemiyorum, ancak düşüncelerimi size söylerim. Belki de size söyleceğim şeyleri duymak istemiyorsun çünkü hoş ve umut verici olmayacaklar. Anladığım kadarıyla sizin eşinize dönmenizi istiyorsunuz gibi eğer o tedavi olursa vs, vs. Bence öyle bir şey mümkün değil çünkü eşinizde ciddi kişilik bozuklukları var. Hamileyken sizi dövmüş; bu onun ne kadar düşüncesiz, acımasız, bencil ve anormal olduğunu en iyi gösteridir. Ya bir şey olsaydı o arada ki en kötü şey da olabilirdi, hayatınızı de kaybedebilirdiniz hiç düşündünüz mü, çünkü eşiniz düşünmemiş orası kesin... Siz ona geçmişte olan şeyler i anlatmışsınız ve o bunu siz ne kadar kötü, değersiz bir kişi olduğunuzu sizi ikna etmek için kullanmaya başlamış çünkü ancak o şekilde o sizin üstünüze gelebilir ve kendisi ne kadar iyi, doğru bir kişi olduğunu gösterebilir. Şimdi annenizi de ikna etmeye çalışıyor... Dikkat ederseniz hep sizi kötüleme ye çalışıyor. Ve şimdi aslı soruya gelelim madem öylesiniz niye sizden ayrılmak istemiyor? Sizi sevdiği için değil çünkü o hiç kimseyi sevemez öyle bir kapasiteye sahip değil. Sizden ayrılmak istemiyor çünkü size acı verirken (psikolojik ve ya fiziksel) zevk alıyor; ve siz giderseniz zevkini ulaşamayacağını biliyor. Sizi tehdit ediyor ve buna dikkat etmenizi rica ediyorum. Ayrıca sizin hayatınızı darmadağın yapmakla duramıyor ailenizin de rahatınızı bozmaya çalışıyor. Seven kişi bunlardan hiç biri yapmaz. Sizi kırmak istemiyorum ama ben böyle düşünüyorum...

Ellerinize saglik... Cozmussunuz.
Sinirle yazamadim yoksa ayni seyler benimde aklimdan gecti.
Adam piskopat midir narsist midir.
Eski sevgilim ayni sekildeydi.
Cok kotuysem niye birakmiyordu? Cevreme aileme beni kotuleyip durdu iftiralar yalanlar olaylari ters cevirmeler neler neler. Cidden zevk aliyorlar koas ortamindan ve insanlarin ruhlarini zedelemekten herkesi birbirine dusurmekten.
Ben yasadim allah kimseye yasatmasin.
Cehennem dedigin budur..seytan dedigin de oyleleri.
Konu sahibi bunlari ailene annene de okut.
Bu actigin konuyu okuyunca tekrar yasadiklarim aklima geldi benimde suan tekrar ..
Kurtul bu kisiden daha fazla yipranmadan.
Sen kendinden sorumlusun ondan degil. O kurtarilmak istemiyor ! Onu degil kendini kurtar..

Bilmiyorum, psikopat ise hiç bir tedavi işe yaramaz çünkü onlarda pişmanlık duygusu yok, hiç bir zaman hatalarını kabul etmezler, empati yok, bütün dünyayı hiç sayıyorlar... Ancak kendi ihtiyaçlarını düşünüyorlar. Bir de konu sahibine şunu da yazmak unuttum. Sizin " eksiklerini" düne kadar yüzüne vuruyordu, şimdi sizi annenize "anlatmaya" kalkmış, yarın ne olacak, kızınıza mı siz nasıl bir kişi olduğunuzu anlatacak? Yazık yani...

Lütfen yanlış anlamayın ama sadece eşinizin değil sizin de terapi görmeniz gerekiyor bence. Sizce iki yetişkin olarak yaptıklarınız normal mi? Siz çift olarak karşılıklı konuşursunuz, olursa olur olmazsa olmaz. Siz birine söylüyorsunuz, o bir diğerine söylüyor, eşiniz annenize bir şeyler söylüyor, siz bunca şeye rağmen seviyorum diyorsunuz. Ailelerinize yaşattıklarınıza bir bakın. Belki söylediklerim ağır olacak ancak söylemeliyim. Anne-Baba olmuşsunuz fakat yetişkin ve olgun iki birey olamamışsınız. Eşiniz gayet tehlikeli bir profil çiziyor, pasif-agresif davranışlar sergiliyor. Sizse kurban rolüne bürünmüşsünüz. Lütfen çocuğunuz için kendinize gelin, kimseyi değiştirmek mümkün değil sadece kendinizi değiştirebilirsiniz bunu da unutmayın.

Bir benzerini yazmaya gelmiştim cidden. +1

Lütfen bu yorumu dikkate al sevgili konu sahibi. İkinizin de durumu pek sağlıklı değil.

İnan inşallah bosanma davası açmıştır artık diyerek okudum konunu
Eşin olacak kişi dengesizin biri doktorun falan da çok yardımcı olacağını düşünmüyorum
Zaten şiddet uygulamıştı sana
Geri dönersen bir daha ayrılmak istediğinde ailene dönecek yüz bulamazsin
Ayrıca ailene bile donemeden 3 sayfa haberi olabilirsin

Yargıtayda tanıdıkları mı varmış aasdfafdfsdf. Çocuğu kesinkes sana vermek zorunda mahkeme ne tanıdığı?
Hadi diyelim ki vermedi mahkeme, bunun temyizi var, üst mahkemesi var...
Bütün yargıtayları, hakimleri, savcıları da mı tanıyor.
Yapmayın olur mu böyle bişey.
Lütfen karakola gidin ve hemen uzaklaştırma kararı aldırın.
Bu tip tehdit aldığınızı, can güvenliğinizin olmadığına dair.
Hemen karar çıkacaktır ayrıca mahkemede de delil olacaktır.
Ayrıca eşinize hakaret ve iftira davası da açabilirsiniz. Elinizde kanıtlarınız var.
Neyi tanıyor, kimi tanıyormuş yav?
Adaletten üstün mü bu adam kim ki?
Ama mahkemede dersen ki eşim tedavi olsun ben boşanmam diye, mahkeme seni boşamaz aile terapistine yönlendirir. Ona da gitmez zaten.
Bir de eşin mahkemede ben boşanmam seviyorum derse hooooop 3 sene boşanamazsın.
Yani her türlü mücadele seni bekliyor.
Bu yüzden öyle demir gibi olacaksin ki bu dönemleri atlatasın.
Ne yap et kurtul bu adamdan.
Çocuğun için kurtul.
Geçmişte ne yaptıysan yaptın. Kimsenin haddi değil senin geçmişini öne sürüp evladını almak.
Mahkeme çocuğun üstün yararını gözetir. Öyle adamın sözüne falan bakmaz!

Kendimi yerinize koyuyorum.
Benimde 3 aylık Bebeğim var. Sizinki de çok küçük. Anne baba şefkatine ihtiyacı var. Herşeye tamam , eyvallah derdim ama, tutup da ben evliyken “ eski sevgilisiyle mesajını yakaladım” diye iftira atacak kadar çirkefleşen birisini affetmezdim. Bunu kesinlikle hazmedemem çok ağır.

Bana kaçırdın bebeği evi terkettin demiş. Bunlara mı güveniyor acaba?
Yoo. Öyle bi şey Yok. 6 aylık değil mi bebeğiniz ? Emzirdiğiniz bebeği evde mi bırakıp gidecektiniz ? Asıl bebeğinizi bırakıp gitseniz bunu size karşı kullanır. Bugün bebeğini bırakan yarında bırakır der. Hiç bi şey yapamaz öyle orda burda tanıdıklarım var diyerek. Ayrıca ; telefonda sizden af dilerse, gel dön derse, bana ettiğin iftirayı nasıl düzelteceksin ? Gururum kırıldı deyin. Ayrılığın şokundan size itiraf edecektir. Mahkemede de size delil olur itirafları. Benim yargıda tanıdıklarım var diye bunu telefonda söylediyse bunu bile ses kayıtlarının dinlenmesini istiyorum dediğinizde kullanabilirsiniz. Bana mahkeme konusunda baskı kurup, yargı konusunda beni tehdit etti dersiniz. Emin’im bi hakim buna kayıtsız kalmaz...

Ya lütfen bu kadar rezillikten sonra seviyorum dönmeli miyim demeyin Allah aşkına. Ne sevgisi adam kepazelikte dibe vurmuş neyine inanıp güveneceksiniz bundan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…