- 20 Eylül 2017
- 950
- 1.360
- 63
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Ne yazık ki göz yaşları da yalan.... Her türlü korkutma sindirme işe yaramazsa acındırma pişmanlık.... Yeni bir av bulunca ne sizi ne de kızınızı görmez bile gözü... Ara ara yoklar dönmeye çalışır... Tedavisi yokBilmiyorum, psikopat ise hiç bir tedavi işe yaramaz çünkü onlarda pişmanlık duygusu yok, hiç bir zaman hatalarını kabul etmezler, empati yok, bütün dünyayı hiç sayıyorlar... Ancak kendi ihtiyaçlarını düşünüyorlar. Bir de konu sahibine şunu da yazmak unuttum. Sizin " eksiklerini" düne kadar yüzüne vuruyordu, şimdi sizi annenize "anlatmaya" kalkmış, yarın ne olacak, kızınıza mı siz nasıl bir kişi olduğunuzu anlatacak? Yazık yani...
Bu adam ruh hastası. Çocuğunuza zarar verme riski bile var. Yuvam kurtulsun demissiniz ama bu yuva falan değil. Akilli olun. En azından çocuğunuzu düşünüyorsanız geri dönmeyin. Bu tip hezeyanlar yaşayan biri ciddi zararlar verebilir aynı evin icinde çocuğa da size de.Sona geldik galiba... Şu an stres içinde yazıyorum bunları. Mideme resmen kramplar giriyor! Galiba diyorum çünkü hala inanamıyorum bittiğine.. 2 yıllık evliyim, 6 aylık kızım var, son 1 aydır annemlerdeyim. Eşim demeye utandığım adam annemle konuştu geçmişimde yaptığım hatta yapmadığım ne varsa anlattı. Ondan önceki erkek arkadaşlarımı onlarla birlikte olmalarımı vs vs ne varsa abarta abarta anlattı. Annem şok oldu ama benim yanımda olduğunu söyledi. Boşan git hiçbir şey istemiyoruz dedi. Madem benim kızım bu kadar kötü yeter bitti artık dedi. Sonra eşim yalvardı yakardı bana ve ayrılmak istemediğini her şeyin istediğim gibi olacağını söyledi. Akşama toparlan gidelim dedi. Ben de doktora gidip kendini düzeltmeden dönmeyeceğimi söyledim.
Annesi babası gelmek istedi bir gün eşim bana omların geleceği gün telefonda bağırdı çağırdı akşama kızımı da alacağım seni de vs deyince olay çıkaracak en iyisi gelmeyin dedim. Bir iki gün sonra da ablama İstanbul’a gittik ailece. Annesi ve babasıyla konuştum eşimi aramadım yine kavga ederiz diye onlar oğullarına haber verdiler. Üç gün kalıp döndük. Geldikten sonra anneme evine getirin kelebeği diye baskı yaptı ama annem de ben nasıl getireyim doktoruna git düzelt kendini dedi. Ailesi de gelmedi aramadı sonra. İki gün önce abisi aradı inatlaşmayın falan dedi ben de inatlaşmadığımı ama böyle de yürümeyeceğini, doktora gidip terapi alması gerektiğini anlattım. O gün akşam ben evde yokken annemi aramış eşim. Yine eski konuları açmış biri bin yapa yapa anlatmış. Hatta anlattıklarının içinde yalan yanlış şeyler de mevcut! Yeni evliyken eski sevgilimle mesajlarımı yakalamış. Külliyen yalan!!! Her neyse... Bugün de eltimle konuştuk bitti artık istemiyorum dedim. O da eşine söylemiş (benim bilgim vardı söyleyebilirsin demiştim) eşi de abisi olacak eşime. Az önce eşimden mesaj geldi bana ve anneme. Gerçekleri ayan beyan ortaya dökeceğim çevrenizde kimse kalmayacak herkes iyi kötü kim anlayaca falan demiş.
Annemler tazminat ödeyecekmiş vs. Hızını alamamış ablamın eşini aramış birbirlerine küfürler etmişler. Babasını aradım boşanmanın adını duymayım vs dedi konu yarım kaldı kapattık. Kendisi sonra beni aradı ağladı geri dön evine diyor. Gel de alayım seni, kimse tanımıyor ama sen beni tanıyorsun kızımızı da vermezler sana mahkemede diyor. Yargıtay’da tanıdıkları vs var sormuş öğrenmiş herkes zararlı olur diyor. Seni seviyorum diyor. Herkesle barışırım geçer sen yeterki dön diyor. Ya da yarın gidip davayı açarsın ama lütfen dön diyor. Hem öyle hem böyle... Hiç iyi değil zaten bir ağlıyor sinirleniyor. Lütfen birşey söyleyin tıkandım resmen! Korkuyorum hem yuvam yıkılmasın istiyorum hem bu adam düzelsin doktorla terapiyle. İşin en kötü tarafı nasıl olur diye yargılamayın ama seviyorum da. Ya ne yapacağımı şaşırdım kaldım resmen. İleride pişman olmaktan da korkuyorum. Sanki dört duvar arasında sıkışıp kaldım...Avukat olan arkadaşlar da ilgilenirse konuyla çok sevinirim. Kızımsız yapamam ben. Evlilikte darp raporum yok ama şiddette olmuştu. Ancak şahitlerim olabilir. Ya bunları düşünmek bile ağır geliyor bir yandan. Evime dönmezsem ne olur onu da bilmiyorum iyice çıldırır mı beni rezil eder mi eşime dostuma herkese... Ya da sakinleşip herkesin gönlünü mü alır iş ciddiye binince. Hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı Kusura bakmayın düşüncelerim kadar karışık oldu...
Arkadaşım gururun yok mu hiç ya seninle ilgili neler konuşan bir adamı sevmekte ne ya ? Bunun sonu yok Kanma gitme evine eğer hala seviyorum diye evine gidersen şimdiden geçmişler ola.Sona geldik galiba... Şu an stres içinde yazıyorum bunları. Mideme resmen kramplar giriyor! Galiba diyorum çünkü hala inanamıyorum bittiğine.. 2 yıllık evliyim, 6 aylık kızım var, son 1 aydır annemlerdeyim. Eşim demeye utandığım adam annemle konuştu geçmişimde yaptığım hatta yapmadığım ne varsa anlattı. Ondan önceki erkek arkadaşlarımı onlarla birlikte olmalarımı vs vs ne varsa abarta abarta anlattı. Annem şok oldu ama benim yanımda olduğunu söyledi. Boşan git hiçbir şey istemiyoruz dedi. Madem benim kızım bu kadar kötü yeter bitti artık dedi. Sonra eşim yalvardı yakardı bana ve ayrılmak istemediğini her şeyin istediğim gibi olacağını söyledi. Akşama toparlan gidelim dedi. Ben de doktora gidip kendini düzeltmeden dönmeyeceğimi söyledim.
Annesi babası gelmek istedi bir gün eşim bana omların geleceği gün telefonda bağırdı çağırdı akşama kızımı da alacağım seni de vs deyince olay çıkaracak en iyisi gelmeyin dedim. Bir iki gün sonra da ablama İstanbul’a gittik ailece. Annesi ve babasıyla konuştum eşimi aramadım yine kavga ederiz diye onlar oğullarına haber verdiler. Üç gün kalıp döndük. Geldikten sonra anneme evine getirin kelebeği diye baskı yaptı ama annem de ben nasıl getireyim doktoruna git düzelt kendini dedi. Ailesi de gelmedi aramadı sonra. İki gün önce abisi aradı inatlaşmayın falan dedi ben de inatlaşmadığımı ama böyle de yürümeyeceğini, doktora gidip terapi alması gerektiğini anlattım. O gün akşam ben evde yokken annemi aramış eşim. Yine eski konuları açmış biri bin yapa yapa anlatmış. Hatta anlattıklarının içinde yalan yanlış şeyler de mevcut! Yeni evliyken eski sevgilimle mesajlarımı yakalamış. Külliyen yalan!!! Her neyse... Bugün de eltimle konuştuk bitti artık istemiyorum dedim. O da eşine söylemiş (benim bilgim vardı söyleyebilirsin demiştim) eşi de abisi olacak eşime. Az önce eşimden mesaj geldi bana ve anneme. Gerçekleri ayan beyan ortaya dökeceğim çevrenizde kimse kalmayacak herkes iyi kötü kim anlayaca falan demiş.
Annemler tazminat ödeyecekmiş vs. Hızını alamamış ablamın eşini aramış birbirlerine küfürler etmişler. Babasını aradım boşanmanın adını duymayım vs dedi konu yarım kaldı kapattık. Kendisi sonra beni aradı ağladı geri dön evine diyor. Gel de alayım seni, kimse tanımıyor ama sen beni tanıyorsun kızımızı da vermezler sana mahkemede diyor. Yargıtay’da tanıdıkları vs var sormuş öğrenmiş herkes zararlı olur diyor. Seni seviyorum diyor. Herkesle barışırım geçer sen yeterki dön diyor. Ya da yarın gidip davayı açarsın ama lütfen dön diyor. Hem öyle hem böyle... Hiç iyi değil zaten bir ağlıyor sinirleniyor. Lütfen birşey söyleyin tıkandım resmen! Korkuyorum hem yuvam yıkılmasın istiyorum hem bu adam düzelsin doktorla terapiyle. İşin en kötü tarafı nasıl olur diye yargılamayın ama seviyorum da. Ya ne yapacağımı şaşırdım kaldım resmen. İleride pişman olmaktan da korkuyorum. Sanki dört duvar arasında sıkışıp kaldım...Avukat olan arkadaşlar da ilgilenirse konuyla çok sevinirim. Kızımsız yapamam ben. Evlilikte darp raporum yok ama şiddette olmuştu. Ancak şahitlerim olabilir. Ya bunları düşünmek bile ağır geliyor bir yandan. Evime dönmezsem ne olur onu da bilmiyorum iyice çıldırır mı beni rezil eder mi eşime dostuma herkese... Ya da sakinleşip herkesin gönlünü mü alır iş ciddiye binince. Hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı Kusura bakmayın düşüncelerim kadar karışık oldu...
Dediğiniz doğru ama ben araya hiç birilerini koymak istemedim eşim annemle iletişim kurmaya başlayınca onun ailesi de beni arayıp nasılsın vs dediğinde eşimin yaptıklarını anlattım. Yoksa onca şey oldu evliliğimde annemlere anlatmıyordum. Çözemeyeceğim kadar büyük meseleleri söyledim. Eşimin olgun olamayışından bu noktalara geldik. Tek taraflı olgunluk fedakarlık işe yaramıyor zaten. Kendime gelince kurban rolüne girmek istemedim aslında. Ama sabrımdan katlandığım onca şey beni öyle gösterdi.Lütfen yanlış anlamayın ama sadece eşinizin değil sizin de terapi görmeniz gerekiyor bence. Sizce iki yetişkin olarak yaptıklarınız normal mi? Siz çift olarak karşılıklı konuşursunuz, olursa olur olmazsa olmaz. Siz birine söylüyorsunuz, o bir diğerine söylüyor, eşiniz annenize bir şeyler söylüyor, siz bunca şeye rağmen seviyorum diyorsunuz. Ailelerinize yaşattıklarınıza bir bakın. Belki söylediklerim ağır olacak ancak söylemeliyim. Anne-Baba olmuşsunuz fakat yetişkin ve olgun iki birey olamamışsınız. Eşiniz gayet tehlikeli bir profil çiziyor, pasif-agresif davranışlar sergiliyor. Sizse kurban rolüne bürünmüşsünüz. Lütfen çocuğunuz için kendinize gelin, kimseyi değiştirmek mümkün değil sadece kendinizi değiştirebilirsiniz bunu da unutmayın.
Haklısın ben de nasıl seviyorum diyorum çok kızıp soğuyorum olanları düşününce sonra zaman geçip sakinleşince iyi zamanlarımız aklıma geliyor kendimi sorgulamaya başlıyorum. Ben de doktora gideceğimBoyle bir adami hala nasil sevebiliryorsun. Bence sende dr'a gidip danismalisin.
O da çocuğu vermemekle tehdit etti. Bana vermezlermiş kesinlikle çok emin konuşuyor. Korktum onun eminliğinden. Belki de korkutmak içim yapıyor. Ailem de tazminat ödermiş yüklü miktarda. Annem boşandırmaya çalıştığı için eniştem tehdit ettiği için vsGizli psikopatlar diye netten araştır ve bu konuda ki siteyi oku , uzun süre araştırdım bu türü ve 3.sayfaya haber olmadan kendi kendine gitmesini sağlamayı başardıysam ( 6 senem gitti ) öğrendiklerimin ve tüm manüple edici davranışlarına rağmen tepkisiz ve uzak kalmayı başarmam sayesinde oldu... Gerçi hala kendimi çok da güvende hissetmiyorum çünkü psikopat bir adamdan çocuk sahibi olmak ayrı bir dert.... Hala daha ona acıyacak gibi olduğum zamanlar ve davranışları oluyor ama biliyorum ki hepsi numara ve isteği tepkiyi alamadığı anda gerçek korkunç ve pis yüzünü gösteriyor. 1 yıldır bir kez olsun sadece çocuğu için beni aramadı , çocuğunu sadece 7-8 defa gördü ki bunlardan 3 tanesi de sadece geri dönebilme ihtimalini tartmaktı , göz teması bile kuramayınca , söylediği hiç bir şeye tepki alamayınca kuyruğunu sıkıştırıp gitti... Bilmiyorum anlattıkların normal insan işi değil... Allah yardımcın olsun umarın tez zamanda aydınlanırsın.
Çok haklısınız ama eş kişisi hiçbir duygusu olmayan bir insan aslında ve konu sahibini zamanında harika hissettirmiş , çok çeşitli manüple taktikleri ile yanında tutmuş ,yeri gelmiş korkutup sindirmiş , yeri gelmiş dünyanın en iyi insanını , en büyük aşığını oynamış .... Bu tipler mahkemelerde hakim ve savcıları bile kandırıp ikna yeteneğine sahip tuhaf mahluklar... Kendilerine acındırma yetenekleri , duygu sömürüleri , özellikle kurbanın empati yapma yeteneği yüksek , merhamet ve sevgi eşiği yüksek ise oradan besleniyorlar. Konu sahibinin öncelikle eşinin normal olmadığını ve bunun terapi ile düzelemeyecek bir şey olduğunu anlaması gerekli... Muhtemelen gittiği doktoru da kandırma potansiyeli yüksek olacaktır eş kişisinin geçici süre ile düzelir gibi yapabilir....Altı ay belki bir sene ama daha sonra çok daha tehlikeli ve ağır şekilde özüne dönecektir.Ya şaka mı bu? Yuvan yıkılmasını okuyana kadar kadar midem bulanıyordu şimdi beynim durdu. Ne demek yıkılmasın ya? Adam onu hiç ilgilendirmeyen ama yinede bildiği o geçmişinin sırlarını ortalığa saçmış, meze yapmış. Hala hangi yuvaya sahip çıkma peşindesin?
Utanmaza bak bide çocuğu alamazsın diyor. Hem yalancı, hem işgüzar, hem boşboğaz, hemde ikiyüzlü. Allah rızası için bi tatile falan git birkaç günlüğüne. Evliliğinin devam etmesini istemeyen birinide götür yanında. Kendini bi resetle. Bu kadar iradesiz bir anneyle, bu kadar yalancı ve vrfasız bir babayla çocuğa yazık değil mi? Ay okurken sinirim bozuldu resmen.
Hayal dünyası fazla büyük zaten o kendine ait bir hayal dünyasında yaşıyor. Bu kadar küçük çocuğu af edersiniz ama ahlaka aykırı bir iş yapmıyorsanız , uyuşturucu bağımlısı değilseniz sizden almazlar ALAMAZLAR.O da çocuğu vermemekle tehdit etti. Bana vermezlermiş kesinlikle çok emin konuşuyor. Korktum onun eminliğinden. Belki de korkutmak içim yapıyor. Ailem de tazminat ödermiş yüklü miktarda. Annem boşandırmaya çalıştığı için eniştem tehdit ettiği için vs
Aynen dediğiniz gibi eşim olacak o kişi zamanında öyle bir seviyordu ki, öyle aşıktı ki, inanamıyorum olanlara.. Gerçi en son annemle konuştuğunda da bana olan sevgisinden bahsetmiş ama bir yandan da anneme eski konuları anlatarak bakın getirin kızınızı ben onun için çok fedakarlık yaptım gibi konuşmuş. İzlemesi gereken yol çok basitti halbuki. Ben dediğiniz gibi o kadar sevgi merhametli biriyken iki çift güzel söz beklemiştim kendisinden. Benimle yaşadığı olayı bile öyle iyi anlatır ki, kendi açısından kendi haklı çıkaracak türden, benim bile ona hak veresim gelir o kadar ustadır manipüle etme konusunda!Çok haklısınız ama eş kişisi hiçbir duygusu olmayan bir insan aslında ve konu sahibini zamanında harika hissettirmiş , çok çeşitli manüple taktikleri ile yanında tutmuş ,yeri gelmiş korkutup sindirmiş , yeri gelmiş dünyanın en iyi insanını , en büyük aşığını oynamış .... Bu tipler mahkemelerde hakim ve savcıları bile kandırıp ikna yeteneğine sahip tuhaf mahluklar... Kendilerine acındırma yetenekleri , duygu sömürüleri , özellikle kurbanın empati yapma yeteneği yüksek , merhamet ve sevgi eşiği yüksek ise oradan besleniyorlar. Konu sahibinin öncelikle eşinin normal olmadığını ve bunun terapi ile düzelemeyecek bir şey olduğunu anlaması gerekli... Muhtemelen gittiği doktoru da kandırma potansiyeli yüksek olacaktır eş kişisinin geçici süre ile düzelir gibi yapabilir....Altı ay belki bir sene ama daha sonra çok daha tehlikeli ve ağır şekilde özüne dönecektir.
Mahkeme acındırmaları dinlemiyor ki. Kanıt götürmedikçe söylediği her şey boş. Çocuk için yazdıysanız bunu, çocuğu alamaz. Çocuk zaten anneye veriliyor, hele ki süt dönemindeki bebeği hiç alamaz. He ama tazminat için falan diyorsanız, davayı uzatır sadece. Abimin eski eşide tazminat davası açmıştı, 2 yıl sürdü dava. Hiçbir şey alamadı. Boştu eli çünkü, iddialar vardı sadece.Çok haklısınız ama eş kişisi hiçbir duygusu olmayan bir insan aslında ve konu sahibini zamanında harika hissettirmiş , çok çeşitli manüple taktikleri ile yanında tutmuş ,yeri gelmiş korkutup sindirmiş , yeri gelmiş dünyanın en iyi insanını , en büyük aşığını oynamış .... Bu tipler mahkemelerde hakim ve savcıları bile kandırıp ikna yeteneğine sahip tuhaf mahluklar... Kendilerine acındırma yetenekleri , duygu sömürüleri , özellikle kurbanın empati yapma yeteneği yüksek , merhamet ve sevgi eşiği yüksek ise oradan besleniyorlar. Konu sahibinin öncelikle eşinin normal olmadığını ve bunun terapi ile düzelemeyecek bir şey olduğunu anlaması gerekli... Muhtemelen gittiği doktoru da kandırma potansiyeli yüksek olacaktır eş kişisinin geçici süre ile düzelir gibi yapabilir....Altı ay belki bir sene ama daha sonra çok daha tehlikeli ve ağır şekilde özüne dönecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?