Hala inanamasam da boşanıyorum!..

Ne yazık ki göz yaşları da yalan.... Her türlü korkutma sindirme işe yaramazsa acındırma pişmanlık.... Yeni bir av bulunca ne sizi ne de kızınızı görmez bile gözü... Ara ara yoklar dönmeye çalışır... Tedavisi yok

Bu adam ruh hastası. Çocuğunuza zarar verme riski bile var. Yuvam kurtulsun demissiniz ama bu yuva falan değil. Akilli olun. En azından çocuğunuzu düşünüyorsanız geri dönmeyin. Bu tip hezeyanlar yaşayan biri ciddi zararlar verebilir aynı evin icinde çocuğa da size de.

Arkadaşım gururun yok mu hiç ya seninle ilgili neler konuşan bir adamı sevmekte ne ya ? Bunun sonu yok Kanma gitme evine eğer hala seviyorum diye evine gidersen şimdiden geçmişler ola.

sevgiden çok hırs yapmış eski eşiniz diyeyim. Seven insan sevdiğinin hatasını ona buna anlatmaz çocuğuyla tehdit etmez. Tartışma olur kötü söz olur hatta insaniz şiddet dahi bir anlık öfkeyle olur özür dilenir tekrarlanmaz ise unutulur; ama bu adam psikolojik şiddet uyguluyor resmen sizi sıkıştırıp köşeye sonra da seviyorum diyor. Bu sevgi değil yani öfke kontrolü olmayabilirdi ama boşanmış olsanız dahi siz annesiniz sizi geçmişinizi herkese anlatamaz. Benim dediğimi yapmazsan seni surundururum mantığında ki siz izin verirseniz yapacak. sizi de çocuğunuzu da üzecek belli her istediğini yapmadığınız sürece kuduracak saldiracak; boşanma davası açmasanız da uzak durun bence sizi iftirayla geri donduremeyecegini anlayınca sesi kesilir. o zaman davayı belki o acar, sizin güçlü durdugunuzu görünce çünkü siz dava acsaniz gene sizi zayıf yanlarınızdan vuracak kendinizi yıpratmayın. hemen evlenmeyeceksiniz sonuçta hemen dava açmak zorunda değilsiniz. siz çok merhametlisiniz ve kendinizi suçlamaya yatkınsınız o da bunu kullanıyor. yeri geldiğinde sert durun lütfen çocuğunuz için. ilerde onun yanında da sizi karalayacak. tedavi olacaksa da kendi isteğiyle olsun, zorla biryere varılmaz.

Bu yaptıklarının yarısı bile boşanma sebebi.. üstelik size şantaj yapıyor bu ayrı bir suç.. düşünmeyin bile ve eğer msjlarla tehdit ve şantajları varsa polise başvurup şikayetçi olun. Sonra o belgeleri mahkemede kullanın.. hayatta düzelmez çünkü..

Daha senden bosanicam dediginizde ortaligi bu kadar ayaga kaldiran herkesi taciz eden tehdit eden adam siz o eve dondugunuzde size neler yapar bi hayal edin lutfen
Dönmeyin savciliga basvurun cocuk 7 yasindan kucuk oldugu icin kimse alamaz elinizden isterse yargitay baskanini tanisin alamazlar cocuk sizde ama baska tehlikeler sezdim adam normal degik size zarar vermesin polise gidin koruma tutun falan ne bileyim korktum

Gizli psikopatlar diye netten araştır ve bu konuda ki siteyi oku , uzun süre araştırdım bu türü ve 3.sayfaya haber olmadan kendi kendine gitmesini sağlamayı başardıysam ( 6 senem gitti ) öğrendiklerimin ve tüm manüple edici davranışlarına rağmen tepkisiz ve uzak kalmayı başarmam sayesinde oldu... Gerçi hala kendimi çok da güvende hissetmiyorum çünkü psikopat bir adamdan çocuk sahibi olmak ayrı bir dert.... Hala daha ona acıyacak gibi olduğum zamanlar ve davranışları oluyor ama biliyorum ki hepsi numara ve isteği tepkiyi alamadığı anda gerçek korkunç ve pis yüzünü gösteriyor. 1 yıldır bir kez olsun sadece çocuğu için beni aramadı , çocuğunu sadece 7-8 defa gördü ki bunlardan 3 tanesi de sadece geri dönebilme ihtimalini tartmaktı , göz teması bile kuramayınca , söylediği hiç bir şeye tepki alamayınca kuyruğunu sıkıştırıp gitti... Bilmiyorum anlattıkların normal insan işi değil... Allah yardımcın olsun umarın tez zamanda aydınlanırsın.

Ya şaka mı bu? Yuvan yıkılmasını okuyana kadar kadar midem bulanıyordu şimdi beynim durdu. Ne demek yıkılmasın ya? Adam onu hiç ilgilendirmeyen ama yinede bildiği o geçmişinin sırlarını ortalığa saçmış, meze yapmış. Hala hangi yuvaya sahip çıkma peşindesin?

Utanmaza bak bide çocuğu alamazsın diyor. Hem yalancı, hem işgüzar, hem boşboğaz, hemde ikiyüzlü. Allah rızası için bi tatile falan git birkaç günlüğüne. Evliliğinin devam etmesini istemeyen birinide götür yanında. Kendini bi resetle. Bu kadar iradesiz bir anneyle, bu kadar yalancı ve vrfasız bir babayla çocuğa yazık değil mi? Ay okurken sinirim bozuldu resmen.

Dediğiniz doğru ama ben araya hiç birilerini koymak istemedim eşim annemle iletişim kurmaya başlayınca onun ailesi de beni arayıp nasılsın vs dediğinde eşimin yaptıklarını anlattım. Yoksa onca şey oldu evliliğimde annemlere anlatmıyordum. Çözemeyeceğim kadar büyük meseleleri söyledim. Eşimin olgun olamayışından bu noktalara geldik. Tek taraflı olgunluk fedakarlık işe yaramıyor zaten. Kendime gelince kurban rolüne girmek istemedim aslında. Ama sabrımdan katlandığım onca şey beni öyle gösterdi.

Boyle bir adami hala nasil sevebiliryorsun. Bence sende dr'a gidip danismalisin.
Haklısın ben de nasıl seviyorum diyorum çok kızıp soğuyorum olanları düşününce sonra zaman geçip sakinleşince iyi zamanlarımız aklıma geliyor kendimi sorgulamaya başlıyorum. Ben de doktora gideceğim

O da çocuğu vermemekle tehdit etti. Bana vermezlermiş kesinlikle çok emin konuşuyor. Korktum onun eminliğinden. Belki de korkutmak içim yapıyor. Ailem de tazminat ödermiş yüklü miktarda. Annem boşandırmaya çalıştığı için eniştem tehdit ettiği için vs

Çok haklısınız ama eş kişisi hiçbir duygusu olmayan bir insan aslında ve konu sahibini zamanında harika hissettirmiş , çok çeşitli manüple taktikleri ile yanında tutmuş ,yeri gelmiş korkutup sindirmiş , yeri gelmiş dünyanın en iyi insanını , en büyük aşığını oynamış .... Bu tipler mahkemelerde hakim ve savcıları bile kandırıp ikna yeteneğine sahip tuhaf mahluklar... Kendilerine acındırma yetenekleri , duygu sömürüleri , özellikle kurbanın empati yapma yeteneği yüksek , merhamet ve sevgi eşiği yüksek ise oradan besleniyorlar. Konu sahibinin öncelikle eşinin normal olmadığını ve bunun terapi ile düzelemeyecek bir şey olduğunu anlaması gerekli... Muhtemelen gittiği doktoru da kandırma potansiyeli yüksek olacaktır eş kişisinin geçici süre ile düzelir gibi yapabilir....Altı ay belki bir sene ama daha sonra çok daha tehlikeli ve ağır şekilde özüne dönecektir.

Hayal dünyası fazla büyük zaten o kendine ait bir hayal dünyasında yaşıyor. Bu kadar küçük çocuğu af edersiniz ama ahlaka aykırı bir iş yapmıyorsanız , uyuşturucu bağımlısı değilseniz sizden almazlar ALAMAZLAR.

Aynen dediğiniz gibi eşim olacak o kişi zamanında öyle bir seviyordu ki, öyle aşıktı ki, inanamıyorum olanlara.. Gerçi en son annemle konuştuğunda da bana olan sevgisinden bahsetmiş ama bir yandan da anneme eski konuları anlatarak bakın getirin kızınızı ben onun için çok fedakarlık yaptım gibi konuşmuş. İzlemesi gereken yol çok basitti halbuki. Ben dediğiniz gibi o kadar sevgi merhametli biriyken iki çift güzel söz beklemiştim kendisinden. Benimle yaşadığı olayı bile öyle iyi anlatır ki, kendi açısından kendi haklı çıkaracak türden, benim bile ona hak veresim gelir o kadar ustadır manipüle etme konusunda!

Mahkeme acındırmaları dinlemiyor ki. Kanıt götürmedikçe söylediği her şey boş. Çocuk için yazdıysanız bunu, çocuğu alamaz. Çocuk zaten anneye veriliyor, hele ki süt dönemindeki bebeği hiç alamaz. He ama tazminat için falan diyorsanız, davayı uzatır sadece. Abimin eski eşide tazminat davası açmıştı, 2 yıl sürdü dava. Hiçbir şey alamadı. Boştu eli çünkü, iddialar vardı sadece.

Tedavi konusunda da çok haklısınız. Tedavi olsa belki düzelir ama adam asla tedavi olmaz. Konuşulmuyor bile bu. Kayınpeder arayıp boşanma falan duymayayım diyio kapatıyor, cürrete bak. Pardon da sen kimsin de buna karar veriyorsun diyemiyor kelebekte.

ya kelebek senin özel hayatının bu kadar ortalara saçılmasından;

eltin, kaynın, annen, kv/kp bilmesinden,

sayıp sayıp sonra ağlamasından...

ya bebeğin için saygı duy kendine, senin hayatındı o, sana saygı duymak zorundalar.

ya bunları kaldıramayacaktıysa evlenmeyecekti, evlendiyse de artık susup konuyu kapatıcaktı.

doktor moktor deme, bitir kurtul yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…