Hala ne alacağıma karar veremedim

Benim adama paraya kıyıp yıldız veya gezegen alsam, bir de buna para mı verdin, laptop alaydın hdmı kablo alaydın, olmadı bari telefon alaydın derdi

Benim eski görgüsüz sevgilim tema vakfindan adima hatira ormani yaptirmisti

Orman, fidan bagisi kesinlikle cok guzel seyler de 19 yasinda kiza da hatira ormani ne be koçum? Ölen dedene yaptir illa icinde orman varsa.

Senin bey buna tav olur bence de bizimkiler yemez

Orman, fidan bagisi kesinlikle cok guzel seyler de 19 yasinda kiza da hatira ormani ne be koçum? Ölen dedene yaptir illa icinde orman varsa.
Bari sonra o ormanda piknik yaptınız mı

Ya çok güzel ama yaa

Erkeğe hediyeler:
Saat
Kol düğmesi
Cüzdan-kemer seti
Tişört-kazak vb
Parfüm
Elektronik cihazlar/teknolojik cihazlar
Listeye ekleme yapmak isteyen var mı?

Alınmaması gerekenler:
Yıldız

Erkeğe hediyeler:
Saat
Kol düğmesi
Cüzdan-kemer seti
Tişört-kazak vb
Parfüm

Alınmaması gerekenler:
Yıldız
Alınmaması gerekenlere ekleme;

balonlu, şekerli, çikolatalı, aşk kavanozlu kutular

Erkeğe hediyeler:
Saat
Kol düğmesi
Cüzdan-kemer seti
Tişört-kazak vb
Parfüm

Alınmaması gerekenler:
Yıldız

Gökte duran Allah'ın yıldızını nasıl satabiliyorlar ki?
Milyonlarca var bi de hangisi kimin nasıl biliyorlar?

Bari sonra o ormanda piknik yaptınız mı

Yok ya cok uzak alakasiz bir yerde, hic gitmedik. Ben sonradan ciddi miydi bu diye gidip baktim hahaha

Ya çok güzel ama yaa

Güzel de 3 tane fidan bagislasa ben cok daha memnun olurdum.
Hahahaha orman nedir ya bi de yas 19
Bi kere de meyvesuyu istemistim koliyle almisti.
Bonkörlügü yanlis anlamis

Gökte duran Allah'ın yıldızını nasıl satabiliyorlar ki?
Milyonlarca var bi de hangisi kimin nasıl biliyorlar?
Valla bilmiyorum yıldız 87921439:0 diye kodluyorlar her halde, koordinat falan veriyorlardır, yıldızım yerinde duruyor mu diye bir de teleskop almak gerekir, aynı yıldızı kaç kişiye satıyorlardır kim bilir
Benim ki almaz zaten kağıttan yıldız kırpar al sana yıldız der

Bu adamla evlenildi di mi inşallah?

Of bende tabi ki yıldız almam ama alınan bisey olduğunu duyunca şaşırmıştım Beni şaşırtın diye örnek verdim sadece

Allahın arsasını tarlasını satıyorlar ya la yıldızını niye satamasınlar

Onlar yerde; yürürsün gezersin, ne bilim ölçersin çitini yaparsın "Bura benim" dersin.
Yıldız? Gökte öyle duruyor yani gitsen gidilmez, çevirsen çeviremezsin.
Aynı yıldızı 150 kişiye sat misal, kim bilecek? Uzaktan bakıyor herkes.

Resim de çizersin, mektup da yazarsın da yanına bi tişört koy bari resmi mi giyecez
Niye öyle diyorsun kız, bir zamanlar Arap sevgilim okusun diye her yerde en sevdiğim kitap olan küçük prensin arapcasini arıyordum (Gürcüce,Kürtçe bile buldum , arapça bulamadım) ben bulamayınca sevgilim gidip İngilizcesini alıp sayfa sayfa Arapçaya çevirmiş, bir de resimlemişti (aslında kendi düşünmedi, gönlümü almak isterken çok istediğim bir şeyi sormuştu, arapça küçük prens demiştim,bulamayınca çizmişti)
Aradan 6 sene falan geçti ama kitaplığımin baş kosesinde duruyor,yangından ilk kurtarilacak eşyalarımdan birisi, çünkü günlerce emek verilerek, benim için hazırlanmış
En sevdiğim hediyeler hep böyle hediyeler olmuştur ama insandan insana farklılıklar olur tabii ki.
Bana mesela kol çantasi alsa, yalandan teşekkür ederin , ne alaka diye. Ama bisikletime takmak için bir heybe çanta alsa 'neyle vakit gecirdigime dikkat etmis, gitmiş bulmuş , almış' diye mutlu olurum :) (biri de telle büke büke bisiklet yapmıştı, çok başarılı degildi ama en sevdiğim hediyelerden biriydi)
Bence el emeğinin ve senin hayatindan bir inceliği farkedip ona göre hediye alınmasının yerini hiç bir şey tutamaz , ama tabii ki bence

Bu arada tam da yıldız satın almayla ilgili bir küçük prens bölümü var. Buradan, okumak isteyenler okuyabilir. Konusu denk gelmişken paylaşayım dedim

Deli fişek,,genç aşık ajsjdjfmgkf

Erkeğe hediyeler:
Saat
Kol düğmesi
Cüzdan-kemer seti
Tişört-kazak vb
Parfüm

Alınmaması gerekenler:
Yıldız
Alınmaması gerekenler +1: Kavanozda hapların içine konmuş küçük notlar

Sen farklı bir dünyasın yengeccim, bana resimle mesimle gelse kafamla kredi kartına girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…