Vicdansızsın hiç ergen olmamış gibiAlınmaması gerekenler +1: Kavanozda hapların içine konmuş küçük notlar
Sizinki kadın romantikliği ablacım, erkeğe el emeği kazak olur ancak, mektup şiir kenara koyulur, memlekette evlendikten sonra romantik kalan kaç tane erkek var kiNiye öyle diyorsun kız, bir zamanlar Arap sevgilim okusun diye her yerde en sevdiğim kitap olan küçük prensin arapcasini arıyordum (Gürcüce,Kürtçe bile buldum , arapça bulamadım) ben bulamayınca sevgilim gidip İngilizcesini alıp sayfa sayfa Arapçaya çevirmiş, bir de resimlemişti (aslında kendi düşünmedi, gönlümü almak isterken çok istediğim bir şeyi sormuştu, arapça küçük prens demiştim,bulamayınca çizmişti)
Aradan 6 sene falan geçti ama kitaplığımin baş kosesinde duruyor,yangından ilk kurtarilacak eşyalarımdan birisi, çünkü günlerce emek verilerek, benim için hazırlanmış
En sevdiğim hediyeler hep böyle hediyeler olmuştur ama insandan insana farklılıklar olur tabii ki.
Bana mesela kol çantasi alsa, yalandan teşekkür ederin , ne alaka diye. Ama bisikletime takmak için bir heybe çanta alsa 'neyle vakit gecirdigime dikkat etmis, gitmiş bulmuş , almış' diye mutlu olurum :) (biri de telle büke büke bisiklet yapmıştı, çok başarılı degildi ama en sevdiğim hediyelerden biriydi)
Bence el emeğinin ve senin hayatindan bir inceliği farkedip ona göre hediye alınmasının yerini hiç bir şey tutamaz , ama tabii ki bence
365 hapın içine 365günlük not yazmayan insan gibi insan ergenler... umarım sayımız çoktur ahshdhdhdjdVicdansızsın hiç ergen olmamış gibi
Noter onaylı belge gönderiyorlarmıs. Googledan bakıp bulunca üzerine tıklayınca adın yazıyo.Onlar yerde; yürürsün gezersin, ne bilim ölçersin çitini yaparsın "Bura benim" dersin.
Yıldız? Gökte öyle duruyor yani gitsen gidilmez, çevirsen çeviremezsin.
Aynı yıldızı 150 kişiye sat misal, kim bilecek? Uzaktan bakıyor herkes.
Yemin ediyorum yaptıklarımı anlatsam kusar çıkarız konudan365 hapın içine 365günlük not yazmayan insan gibi insan ergenler... umarım sayımız çoktur ahshdhdhdjd
Bu adamla evlenildi di mi inşallah?
Aman iyi yapmışsın o zaman. Ennnn dayanamadığım tipler tikiler.Noooo
Ya bakma böyle anlatinca tatli geliyor da gercek bi gosteris meraklisiydi ve igrenc gelmeye basladi bir yerden sonra. Görgüsüzdü, sürekli parasi oldugunu vurgulama derdindeydi.
Sübhanallah daha neler duyacağızNoter onaylı belge gönderiyorlarmıs. Googledan bakıp bulunca üzerine tıklayınca adın yazıyo.
Noter onaylı belge gönderiyorlarmıs. Googledan bakıp bulunca üzerine tıklayınca adın yazıyo.
Konu çok dağıldı bacım sen yeni konu açYalnız şaka maka benimki kutunun içine çikolata doldursam çok sevinir aşırı derecede tatlı düşkünü
Ergenlik sevgilime kol saati alıp her dakika ve saniyesinde yanımda olYemin ediyorum yaptıklarımı anlatsam kusar çıkarız konudan
700 mü tale?Neyse eşimin doğum gününde güzel bir akşam yemegi hazırladım, saraplar mumlar (gül yaprakları yok ehehehe kalırsınız iste öyle) gece boyu yedik-içtik-içtik-içtik. Pandemiden dolayı böyle oldu yoksa dışarda yer evde pasta keserdik. Hediye olarakta kazak aldım 700₺ye, Mazi kalbimde yaradır
Olm öyle yaklaşırsan şu an gördüğümüz yıldızlar milyon yıl önce öldüler zaten. Hiçlik satıyorlar yaniOnlar yerde; yürürsün gezersin, ne bilim ölçersin çitini yaparsın "Bura benim" dersin.
Yıldız? Gökte öyle duruyor yani gitsen gidilmez, çevirsen çeviremezsin.
Aynı yıldızı 150 kişiye sat misal, kim bilecek? Uzaktan bakıyor herkes.
Ergenlik sevgilimle evlendim dönüp az önce anlatamayacağım şeylerle dalga geçiyoruz.Ergenlik sevgilime kol saati alıp her dakika ve saniyesinde yanımda olnotunu yazdığımı bilmeseniz de olur
Fakir gibi 30₺ mi verseydim.... bak700 mü tale?
Vay be ne kadınlar var, ben bir pastayı zor yapıyorum, hani adamcağız alıştığı için pasta beklemese bir mum tutup üfle kocacığım diyeceğimNeyse eşimin doğum gününde güzel bir akşam yemegi hazırladım, saraplar mumlar (gül yaprakları yok ehehehe kalırsınız iste öyle) gece boyu yedik-içtik-içtik-içtik. Pandemiden dolayı böyle oldu yoksa dışarda yer evde pasta keserdik. Hediye olarakta kazak aldım 700₺ye, Mazi kalbimde yaradır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?