Hala ne alacağıma karar veremedim

Sizinki kadın romantikliği ablacım, erkeğe el emeği kazak olur ancak, mektup şiir kenara koyulur, memlekette evlendikten sonra romantik kalan kaç tane erkek var ki
Tüm romantizmlerini flört ederken tüketiyorlar

Noter onaylı belge gönderiyorlarmıs. Googledan bakıp bulunca üzerine tıklayınca adın yazıyo.

Bu adamla evlenildi di mi inşallah?

Noooo

Ya bakma böyle anlatinca tatli geliyor da gercek bi gosteris meraklisiydi ve igrenc gelmeye basladi bir yerden sonra. Görgüsüzdü, sürekli parasi oldugunu vurgulama derdindeydi.

Yalnız şaka maka benimki kutunun içine çikolata doldursam çok sevinir aşırı derecede tatlı düşkünü

Noooo

Ya bakma böyle anlatinca tatli geliyor da gercek bi gosteris meraklisiydi ve igrenc gelmeye basladi bir yerden sonra. Görgüsüzdü, sürekli parasi oldugunu vurgulama derdindeydi.
Aman iyi yapmışsın o zaman. Ennnn dayanamadığım tipler tikiler.

Neyse eşimin doğum gününde güzel bir akşam yemegi hazırladım, saraplar mumlar (gül yaprakları yok ehehehe kalırsınız iste öyle) gece boyu yedik-içtik-içtik-içtik. Pandemiden dolayı böyle oldu yoksa dışarda yer evde pasta keserdik. Hediye olarakta kazak aldım 700₺ye, Mazi kalbimde yaradır

Noter onaylı belge gönderiyorlarmıs. Googledan bakıp bulunca üzerine tıklayınca adın yazıyo.

Bu yıldızları nasıl sahiplenmişler? Keşfedenler mi satıyormuş?
Keşfedenin adını verirler genelde yıldızlara da, ne bileyim denk gele büssürü yıldız... İnsanın aklı almıyor.

700 mü tale?

merve asma suratini

Vizen varsa mikonosa gidelim mi haftaya dedigimde daha makul bisey seç babama aldiriym demisti.

O zamanlar yunanistan batma esigindeydi adalari satiyordu hahahah

Ayrica hasta oldugumda evime çelenk yollamisti

Olm öyle yaklaşırsan şu an gördüğümüz yıldızlar milyon yıl önce öldüler zaten. Hiçlik satıyorlar yani

Vay be ne kadınlar var, ben bir pastayı zor yapıyorum, hani adamcağız alıştığı için pasta beklemese bir mum tutup üfle kocacığım diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…