- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Eşimle yıldönümümüz yaklaşıyor ona ne alsam bulamadım. Saat daha önce aldım, forma almak istemiyorum çünkü futbolla pek arası yok daha önce kol düğmesi de almıştım bütün seçenekler bitti sanki :)) Var mı yardımcı olmak isteyen
Oyun için bir şeyler al madem. Kulaklık olur, steam mı diyorlar? Ona para yükleme falan, ya da yeni bir oyun...Parfüm sıkmıyor kullanmaz. Bir hobisi de yok bilgisayarda oyun oynamak dışında :)
Orijinal hediye fikri çıkabilir diye yazdım. Yıldız satın alındığını duymuştum mesela bunun gibi :)
Benim adama paraya kıyıp yıldız veya gezegen alsam, bir de buna para mı verdin, laptop alaydın hdmı kablo alaydın, olmadı bari telefon alaydın derdiAhahah eminim çok mutlu olur yıldız satın alma vb hediyelerle. Yapmayın allaşkına pijamaya ihtiyacı varsa pijama alın olsun bitsin.
Yani mune allah aşkına bizim herifler bize yıldız alsa biz mutlu olur muyuz ki? Ben de derdim şunu alacağına bi saat bi parfüm hiç olmadı bi kolye alaydın be adam diye.Benim adama paraya kıyıp yıldız veya gezegen alsam, bir de buna para mı verdin, laptop alaydın hdmı kablo alaydın, olmadı bari telefon alaydın derdi
Kudra enişteye saati eminönünen mi alıyon?Ahahah saatle zengin olunuyosa dünyanın en zengin adamı benim bey
Haklısın, eşim sana yıldız aldım dese valla ben boş boş bakardımYani mune allah aşkına bizim herifler bize yıldız alsa biz mutlu olur muyuz ki? Ben de derdim şunu alacağına bi saat bi parfüm hiç olmadı bi kolye alaydın be adam diye.
Ay böyle kasılan hediyeler cok anlamsız ya, resim çizilip mektup yazılmasını da istemem yani gitsin bir kolye alsın gelsin en azından takarızBenim adama paraya kıyıp yıldız veya gezegen alsam, bir de buna para mı verdin, laptop alaydın hdmı kablo alaydın, olmadı bari telefon alaydın derdi
Artık Eminönü'ne gitmeye gerek kalmıyor, her köşe başında gezici saatçi siyahi abiler varKudra enişteye saati eminönünen mi alıyon?
Valla ben hiç saat almadım kocama, alsam da beğenmez zaten kıldır. Kendi alsın saatiniKudra enişteye saati eminönünen mi alıyon?
Katılıyorum. Led ışıklı mouse ve klavye, oyuncu koltuğu, oyuncu kulaklığı, joystick vs alınabilirOyun için bir şeyler al madem.
Küçük şehir insanıyım burda yok kiArtık Eminönü'ne gitmeye gerek kalmıyor, her köşe başında gezici saatçi siyahi abiler var
Orijinal hediye fikri çıkabilir diye yazdım. Yıldız satın alındığını duymuştum mesela bunun gibi :)
Resim de çizersin, mektup da yazarsın da yanına bi tişört koy bariAy böyle kasılan hediyeler cok anlamsız ya, resim çizilip mektup yazılmasını da istemem yani gitsin bir kolye alsın gelsin en azından takarız
Yine bir dramınıza dokunacak söz söyledim sanırımKüçük şehir insanıyım burda yok kiBilemedim.
Hediye olarak resim gelse oooh beleşe kitledin der 5binlik ekstra masraf cıkarırım, biz de böyle delikanlıyızResim de çizersin, mektup da yazarsın da yanına bi tişört koy bariresmi mi giyecez
Bence bunlar cavidan etkisi. Kendine kurdela bağlasın.Kendinize seksili gecelik, çamaşır takım filan alın.
Bi taşla iki kuş.
"Beni mutlu görmekten daha güzel bi hediye olamaz senin için diye düşündüm" deyip yine kendinize hediye alabilirsiniz. Bence hiç de bencilce değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?