Hala şoktayım

Oha diyorum 3'ü bir arada. Yok arkadaş bu kadınlar klübüne girdiğimden beri duyduğum öğrendiğim saçmalığın rezilliğin haddi hesabı yok . Kimi 3 erkek aynı anda banyo yapar, kimi karısından kaçar erkek demeye bin şahit sevgilisine dokunmaktan aciz, kimi döver, kimi aldatır telefona kaydeder, kimi daha bir haftalık beraber olduğu insana yok cinsellik benim için önemli ayağına ona göre denk al mesajı verir, kiminin kaynanası psikopat aileler bir tuhaf. Valla psikolojimi bozdu kadınlar klübü. Her yeni bir mesaj okuduğumda yok artık bundan daha kötüsü iğrenci olmaz diyorum hoop ertesi gün başka bir konu daha. Nolmuş bu insanlarara böyle aklım almıyor artık.

konuyu ilk okuduğumda konu sahibinin 17 18 yaşlarında olabileceğini sanmıştım öyle olmadığını öğrendim
kusura bakmayın ama onlar banyodayken siz hala olayı algılamaklamı meşguldünüz acaba?

Ben tahmin edebiliyorum ne olduğunu.. Ay o değilde sana acıdım valla bide yemektemi demişler böyle şeyler? Ayıp be insanın midesi bulanır nimet yerken bunlar konuşulurmu. Daha doğrusu bunlar konuşulurmu !! Valla canım benm sevgilimin arkadaşlarıda böyle terbiyesiz akılları fikirleri terbiyesizlikte ama benim sevgilim kesinlikle arkadaşlarıyla banyoya falan girmez yani :S Bence senin sevgilinde bişey yoksa arkadaşlarında kesin vardır ! ( heleki sevgilileri yoksa KESİN )

ben de katılıyorum arkadasa yanı ınsan şok yasayınca o an saglıklı dusunemıyor yanı saskınlıgıyla bı sey dıyememıs olabılır ya da kaçmayı dusunmemıs olabılır:26:

canım gerçekten doğru söylüyorsun insan düşünüyor böyle şeyleri bir de aklına takılıyor acaba acaba diye soruyorum ben bide nişanlıma sen olsan şöyle yapar mıydın sen olsan bu olur mu ne dersin böyle bir şeyde diyorum devamlı bide
belki kötü bişi aklına zorla düşürmek istemiyorum ama inanamıyorum bazen o da bitanem böyle insanlar yoktur heralde bu kadar olmaz lütfen okuma böyle şeyleri diyor.
ama bende buraya girip okumadan edemiyorum:)))

gerçekten rekora koşuluyor..googleden baktmsabun düşürmek sabran çook güzel yazmış sabun yere düşüyor ve eğiliyorsunuz sonraaa............banyoda dar öyle açıklanmış zaten valla canım eğitimliler ama bune üslub bu ne konuşma tarzları sevgilin onların madem patavatsız olduklarını söylüyor arkadaşlarının yanına seni davet etmez olgun bir erkek yapmaz konuşturmaz yaaa.........sen boşver bunlar kafa kurcalayan işler uzaklaş ondan.............

farkettin mi bilmiyorum ama o evdeki 3 kisi de misafirimiz var dememis sanki siradan hatta erkek arkadaslari gibi davranmislar sana..
sence niye dusundun mu?
belki de adamlar kendi aralarinda abiii kiz hala anlamadi diye egleniyorlardir.. gozunu ac derim, bu devirde kim kiminle banyoya girer..

Doktorun umduğun gibi çıkmamış hemşire hanım hala neyi soruyorsun? Başka kılıflar uydurmaya çalışma hiç.. Senide kendine kamufulaj gibi seçmiş olabilir.. sonuçta kariyeri olan birisi..
Neyse sen ayrıl bir an önce.. Herşeyi geç, sen o evdeyken yaptıkları arkadaşlarının senle konuşma şekli çok seviyesizce birde okumuş insanlar pehhh! Bir erkek bırak aynı banyoya girmeyi sen o evdeyken onlarla aynı oda da bile üstünü değiştirmemeli.. Allah kurtarsın..

Son düzenleme:

Aynen ben de bazen anlatıyorum inanma böyle şeylere nette her yazan doğru olmaz diyor erkek arkadşım ya da taraflı yazımışlardır diyor. Umarım bütün bunlar sadece birilerinin vakit geçirmek için yazdığı uydurduğu şeylerdir yoksa başka türlü nasıl yaşanır bu dünyada artık nasıl çocuk getirilir insanlığımızdan tiksinmeye başladım.

yaa cok afedersiniz ama ben de diger bayanlara katılıyorum..3 erkek aynı anda dus alırken sizin o evde ne işiniz var..hadi erkek arkadasınız tras oldum demiş neyse artık..yemekte o muhabbetler dönerken insan tavrını koyar siz laf söylemediyseniz erkek arkadasınızın bu muhabbete musade etmemesı lazım..birde ufukla evlenınce hayatında bizde olcaz.. ohaaaaa artık ne biçim adammış yaa..valla acıkcası benim nişanlım olsa sen ne diyorsun diye adamın üstüne yürümüştü..cok özür dilerim ama sevgiliniz pek genişmiş...

zaten dıger konuda da bellıydı tan ıcın hayırlı bırısı degıl artık gerekenı yapar emın olmak ıcın bıze yazmıs ona garıp geldığı gıbı bıze de garıp geldı bence boyle bı olayın yasanması ıyı oldu cunku sevsede daha kolay ayrılabılır:92:

ay herkes burda konuya bak yav kızım arkana bile bakmadan kaç...sapıkmı ne üçü birden tövbe yarabbim...herşeyden önce senin erkek arkadaşında kabahat seni neden onlarla aynı eve götürüyoki hani ikisi kız olsa neyse hepsi erkek...

yok bu arkadaş gerçek başka konularıda vardı zaten.. bayan için üzücü bir durum ama neden ayrıldın deseler diyemezsinki cinsel tercihi farklıymış

ya acaba ıkı tarafa da ılgı duyan erkek tıpı var mı bılmıyorum cahıllıgıme verın merak ettım,ya da kendını temıze cıkarmak ıcın mı bı kadının haytını yakıyolar

ya acaba ıkı tarafa da ılgı duyan erkek tıpı var mı bılmıyorum cahıllıgıme verın merak ettım,ya da kendını temıze cıkarmak ıcın mı bı kadının haytını yakıyolar

olmaz mı biseksüel denilen gruptalar (sadece erkek için değil bayan içinde kullanılır biseksüel tanımı)

çok özür dileyerek yazıyorum
arkadaşın diğer tüm konularınıda sayfa sayfa takip eden biri olarak arkana bakmadan kaç diyenlere söylemek isterimki
bu adamın sevgili olmadan önceki vukuatlarına yaptığı her açıklamaya inanan arkadaşımız sevgilisinin bu konuyla ilgili açıklamsınada inanacak ve AYRILMAYACAK

var tabi biseksüel oluyor büyük ihtimalle buda biseksüel

hımm anladım canım,ay ne kötü ya ne kadar genıslık boyle bunların yatacak yerı yok

orası öyle de bu durum baya tuhaf yahu, adam olan adam sevgilisinin yanında bu kadar abuk ve sabuk davranabilirmi aklım almıyor fake olma ihtimali geliyor aklıma kişi gerçek diyenler var kafam karıştı :44::44::44:

bence erkek arkadasinin arkadaslari yaninda kendiside cok garipmis..sen direk arkadaslarini sormussunda erkek arkadasin sence normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…