yaaaa bi dakika konu sahibi arkadaşa niye yükleniyorsunuz? kızcağız derdini paylaşıyor siz burda onu haşlıyorsunuz... o bütün bunları yaşamak ister miydi? lütfen haksız yere kimse kimseye yüklenmesin.. insanlar buraya derdini anlatmaya geliyor, fırça yemeye değil!!!!...
Oha diyorum 3'ü bir arada.Yok arkadaş bu kadınlar klübüne girdiğimden beri duyduğum öğrendiğim saçmalığın rezilliğin haddi hesabı yok . Kimi 3 erkek aynı anda banyo yapar, kimi karısından kaçar erkek demeye bin şahit sevgilisine dokunmaktan aciz, kimi döver, kimi aldatır telefona kaydeder, kimi daha bir haftalık beraber olduğu insana yok cinsellik benim için önemli ayağına ona göre denk al mesajı verir, kiminin kaynanası psikopat aileler bir tuhaf. Valla psikolojimi bozdu kadınlar klübü. Her yeni bir mesaj okuduğumda yok artık bundan daha kötüsü iğrenci olmaz diyorum hoop ertesi gün başka bir konu daha. Nolmuş bu insanlarara böyle aklım almıyor artık.
canım gerçekten doğru söylüyorsun insan düşünüyor böyle şeyleri bir de aklına takılıyor acaba acaba diye soruyorum ben bide nişanlıma sen olsan şöyle yapar mıydın sen olsan bu olur mu ne dersin böyle bir şeyde diyorum devamlı bide
belki kötü bişi aklına zorla düşürmek istemiyorum ama inanamıyorum bazen o da bitanem böyle insanlar yoktur heralde bu kadar olmaz lütfen okuma böyle şeyleri diyor.
ama bende buraya girip okumadan edemiyorum:)))
ya acaba ıkı tarafa da ılgı duyan erkek tıpı var mı bılmıyorum cahıllıgıme verın merak ettım,ya da kendını temıze cıkarmak ıcın mı bı kadının haytını yakıyolar
olmaz mı biseksüel denilen gruptalar (sadece erkek için değil bayan içinde kullanılır biseksüel tanımı)
ya acaba ıkı tarafa da ılgı duyan erkek tıpı var mı bılmıyorum cahıllıgıme verın merak ettım,ya da kendını temıze cıkarmak ıcın mı bı kadının haytını yakıyolar
hımm anladım canım,ay ne kötü ya ne kadar genıslık boyle bunların yatacak yerı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?