Pas rengi gibi kahve pembe arası gibi peceteye geldiNe renkti nasıl bişeydi. Ben şuan yalancı pozitif mi diye korkuya girdim. Hastaneye de gidemiyorum eşim kahvaltıya gelecek yetişemeyebilirim ona. Gelip gitsin öyle gidip kan vericem. Süroriz yapmak istiyorum ona
Aminn sizinde İnşallahh Allah razı olsun güzelimm. Amiinn amiinnMutluluğun daim olsun canım ben bu ay hepimiz için güzel oldu çok şükür inşallah sağlıkla devam eder
İnşallah yerleşme kanamasıdır çiçeğimm. Ama testi erken yapma birak en az 5 gün geçsinPas rengi gibi kahve pembe arası gibi peceteye geldi
Yaaa inşallah sen de dua et hamilelelerin duası kabul olurİnşallah yerleşme kanamasıdır çiçeğimm. Ama testi erken yapma birak en az 5 gün geçsin
Ederimm bitanemm hepp ederimm o kadar çok bekledim ki bu çift çizgiyii çok iyi anlıyorum sizleri. Bende korkuyorum yalancı pozitif mi diyeeYaaa inşallah sen de dua et hamilelelerin duası kabul olur
Aşk olsun niye yalancı pozitif olsun pembe cıkmsss o sonucu öğren ve burya yazEderimm bitanemm hepp ederimm o kadar çok bekledim ki bu çift çizgiyii çok iyi anlıyorum sizleri. Bende korkuyorum yalancı pozitif mi diyee
Ayyyy biliyordum biliyordum bak sana dedim içime doğmuştu ayyyy çok.sukur çok mutlu oldum gözün aydın canım ayysssHamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişş
Bir arkadaş bende yalancı pozitif çıkardı demiş çok korktum öyle ince bir çizgi değil c çizgisi kadar kalın ve pembeAşk olsun niye yalancı pozitif olsun pembe cıkmsss o sonucu öğren ve burya yaz
Evettt sendee çok hissediyordunnn çookkkkAyyyy biliyordum biliyordum bak sana dedim içime doğmuştu ayyyy çok.sukur çok mutlu oldum gözün aydın canım ayysss
Canım pembe çıktıysa kesin kesin var sen en erken ne zaman gidebilirsen hemen hastaneye gitBir arkadaş bende yalancı pozitif çıkardı demiş çok korktum öyle ince bir çizgi değil c çizgisi kadar kalın ve pembe
Yaaaa çok sevindim çok şükürrrr Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişş
Sendende kuzumEvettt sendee çok hissediyordunnn çookkkkçok teşekkür ederiim çokk teşekkür edeeriimm Allah ım hrpinizden razı olsunn
Aranan kişi benimBir arkadaş bende yalancı pozitif çıkardı demiş çok korktum öyle ince bir çizgi değil c çizgisi kadar kalın ve pembe
Tebrik ederimmHamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişş
Şeklini takip et canım süresini koyulugunuBende ki leke regle döndü, 3 gün evvel adet olmuş oldum tüm belirtilere rağmen çok üzgünüm
Pıhtılı ve çok oluyorum yineŞeklini takip et canım süresini koyulugunu
Yaa çok sevindim senin adına Sağlıkla kucağına alırsın inşallahHamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişş
Canımm benimm hamilelik zorlamaya başladığı için günlerdir buraya yazamadım ama hep takip ediyordum yazılanları özellikle senin için giriyordumHamileyiimmm elim ayağım titriyorr inanasım gelmiyor odaya sığamıyorum ağlıyorum yerimde duramıyorun hamileyimm bebeğim gelmişş yaa gelmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?