hamile misin yoksa? hadi inşallaaahhhhhhh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyttşk.kızlarcevaplara.umarım böyledir insan hamiş olduğunu anlar erkenden.ama bana inandırıcı geldi.hatta hamile kalanlarateş ölçüm değerlerinide yazmışlar.
üstüne gitmemen en iyisi.kadın böyle durumlarda daha güçlü olabilyor ama erkekler biraz daha zayıf ve psikolojileri daha çabuk etkileenebilyo sanırım
ben de se pko. bu ay soğan kürü yapıyorum salı bitecek inşallah. ve en kısa zamanda da düzelirim. darısı heimize inşallahŞeniz
ay canım o zaman sen kendine uğraş bulacan. böle çok yoğun olacağın bi iş bulcan. çok şükür bi rahatsızlığın yokmuş. inanır mısın gebe kalmak bi tarafa insan adet olmayı bile özlüyor.benimkisi de stresmiş doktor öyle söyylüyo angel edacım
ay canım o zaman sen kendine uğraş bulacan. böle çok yoğun olacağın bi iş bulcan. çok şükür bi rahatsızlığın yokmuş. inanır mısın gebe kalmak bi tarafa insan adet olmayı bile özlüyor.
mrb kızlar siz hangi topiği soruyorsunuz anladım
burası kapandığında açmıştı o mu
bu saatte ne mutfağı yafff.. hadi görüşürüz. maharetli kızkıslar benim çıkmam lazım mutfakata biraz işlerim var sonra görüşürüz yine kendinize iyi bakın
burası bir münakaşadan dolayı kapanmıştı canım olayın baş kahramanlarından biri benim malesefbende anlamadım escales yeni topik açtı bebiş isteyen arkadaşlar buraya diye sende bana bildiri göndermişsin
kızlar eğer o topiği sorarsanız bu topik açılınca o sildiler
zaten o topik burası kapandı diye açılmıştı canlarım okiş yerimseniben
bu saatte ne mutfağı yafff.. hadi görüşürüz. maharetli kız
görüşürüzumutlu.kolay gelsin
canım haklısın her an aklında oluyor insanın. bi kere bunu yaşayan kişinin kendi olunca nasıl takmıcan. mesela ben takmıorum takmıorum ama regl günüm yaklaşınca 2-3 gün kala oldummu olucammı? yani bunun için gebeliğe ihtiyaç yokki. ben de pco var o nedenle gebe kalmaktan öte bi de hastalancammı ona takıyorum kafayı senağlama neyse bugünleri anıcaz bigün öle düşün. delikafaduldensınf öğretmeniyim.oklu 3 te bitiyor.yorgun da geliyorum düşünecek vakit yine de buluyorum.çünkü hergün küçücük yüreklerin içindeyim ya.öğrencilerimin başını okşadıkça Allahım benimnezaman olaca dye düşünmeden edemiyorum
ohhhh mis kaydirigubbakcemile3dolapları silicem yarına rahat edeyim eşimde işte şimdi yarında öğlene kadar yatarım:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?