Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dilnur merba canım yeni topik açmış escales tamam ama ben giremiyorum sayfayı bulamıyorum yardımcı olurmusun

üstüne gitmemen en iyisi.kadın böyle durumlarda daha güçlü olabilyor ama erkekler biraz daha zayıf ve psikolojileri daha çabuk etkileenebilyo sanırım

eşimi çok seviyorum tabi oda beni çok seviyo eminim buna bu yüzden huzurumuzu kaçırmanın bi anlamı yok canım üstüne gitmiyorum bende

ben de se pko. bu ay soğan kürü yapıyorum salı bitecek inşallah. ve en kısa zamanda da düzelirim. darısı heimize inşallahŞeniz

canım banada yazarmısın soğan kürünü nasıl yapmam gerkiyo ne zaman başlamalıyım bende deniycem aç mı tok mu

mrb kızlar siz hangi topiği soruyorsunuz anladım
burası kapandığında açmıştı o mu

sınf öğretmeniyim.oklu 3 te bitiyor.yorgun da geliyorum düşünecek vakit yine de buluyorum.çünkü hergün küçücük yüreklerin içindeyim ya.öğrencilerimin başını okşadıkça Allahım benimnezaman olaca dye düşünmeden edemiyorum

kıslar benim çıkmam lazım mutfakata biraz işlerim var sonra görüşürüz yine kendinize iyi bakın

kızlar eğer o topiği sorarsanız bu topik açılınca o sildiler
zaten o topik burası kapandı diye açılmıştı canlarım okiş yerimseniben

bende anlamadım escales yeni topik açtı bebiş isteyen arkadaşlar buraya diye sende bana bildiri göndermişsin
burası bir münakaşadan dolayı kapanmıştı canım olayın baş kahramanlarından biri benim malesef
oyüzden bu topik kapanmıştı
bizde muhabbet edemeyince yeni topik açalım diye düşünüyorduk escalescim sağolsun açmış bizde bir günlüğüne orda buluştuk
sonra olay çözülünce bu topiği açtılar onuda sildiler

kızlar eğer o topiği sorarsanız bu topik açılınca o sildiler
zaten o topik burası kapandı diye açılmıştı canlarım okiş yerimseniben

ok canım anladım bende çırpınıp duruyorum nerde bu topik diye yaff neyse çıktım ben byyyy

canım haklısın her an aklında oluyor insanın. bi kere bunu yaşayan kişinin kendi olunca nasıl takmıcan. mesela ben takmıorum takmıorum ama regl günüm yaklaşınca 2-3 gün kala oldummu olucammı? yani bunun için gebeliğe ihtiyaç yokki. ben de pco var o nedenle gebe kalmaktan öte bi de hastalancammı ona takıyorum kafayı senağlama neyse bugünleri anıcaz bigün öle düşün. delikafadulden
dolapları silicem yarına rahat edeyim eşimde işte şimdi yarında öğlene kadar yatarım:teytey:
ohhhh mis kaydirigubbakcemile3

Buarada bende bir açıklama yapıp çıkıcam arkadaşlar
yine geçmişi okudum arkadaş kendini ifade etmiş sağolsun haklılığını açıklamış kendince
Ama ona sadece şunuda sorun o iki kişiyi sevmeme sebebi neymiş cevabından zaten anlarsınız kim haklı daha fazla bişey demiyorum
ben artık bu konudan usandım fazlasıyla sinirleniyorum artık her seferinde bir şeyle karşılaşmaktan
LÜTFEN ARTIK BU KONUDA KONUŞMAAA özelden millete anlat ne anlatacaksan inanan cephe alanda alsın ben artık hiçbirşey anlatmıycam
Okadar sıkıldımki artık hiç tadım kalmadı eskisi gibi gelmiycem arkadaşlar çünkü çok sinirlerim bozuluyor takip ederim arada bir aranıza katılırım ama eskisi gibi olmayacağı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…