Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Burada sakın yanlış anlaşılmasın küskünlüğüm size değil ama böyle olunca bütün keyfim kaçıyor ben buraya eğlenmeye geliyorum ama nelerle uğraşmak zorunda kalıyorum
Benim içim okadar rahatki herşeye rağmen insanlığımdan ödün vermedim ve size asla yalan söylemedim
bu yüzden de artık kendimi açıklamak haklı göstermek için hiçbirşey yapmıycam çünkü sanalda olsa yordu bu iş beni
Hepinize sevgiler..

dilnur saçmalama Allah aşkına..... çocukla çocuk mu oluosun. bak bizde tartıştık geçen beryalle ama özelden hallettik cnm. gerek yok çocukluğa. çatışma her zaman olur. önemli olan sonunu tatlıya bağlamak. karşı taraf yapamıosa senin yapabileceğin bişey kalmamış demektir. yoluna devam et sen :1hug:

okudum okudum bende anlayamadım ama tek anladığım burda sürekli soğuk rüzgarlar esiyo sebebini anlayamadığımız üzücü durum yapmayın kızlar derdimiz aynı bizim.daha anlayışlı olsak

TARıH : 12.04.2009 SAAT : 10:00

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.nilüfer79
12.pinkrose
13. yeb2004
14.sumos23
15.benbilirim
16.dyd
17.kurnaz
18.sessizdeniz
19.alin
20.yadel
21.ezgicik
22.eylull
23.pingu................... aramıza hg canım
24.funda41 ...............aramıza hg canım
25.selra
26.huzeyfe
27.smhsmh
28.yosun2003
29.orays
30.butha...............aramıza hg canım
31.ozle_mm..........aramıza hg canım
32.ESCALES:......aramıza hoş geldin
33.bilgen35..........aramıza hg
34.tatl : ...............aramıza hg
35.SivriBiber: ........aramıza hg
36.NAZ87 : ..........aramıza hg
37.melike25:
38.burcinn:
39.hayrun:
40.meryem82.
41.zahidem:
42.triyandafil:
43.Eski_dünya:.........aramıza hg
44.umutlu16:.............aramıza hg
45.ekince:
46.gaye: .................hg aramıza
47.ceylanmelek: .....hg aramıza
48:srncr : ...............hg aramıza
49:daisy24: ............hg aramıza
50.34nesli: .............hg aramıza
51.vildan83: ............hg aramıza
52.bengl :...............hg aramıza
53.&ayla&:.............hgaramıza
54.cesica:..............hg aramıza
55.mavi_gozlu:.......hg aramıza
56.ebrar42: ...........hg aramıza
57.osmaniye80:
58.fransiyum:
59.ALARA1983:
60.muhasebe22:
61.angel_eda:
62.talyaa:
63.ktg:
64.belenay:
65.datlum:
66.zeyn77:
67.yagmur2009:
68.windy:
69.sevgii:)
70.niran77:
71.yldz:
72.iklimtuana:
73.tekecen:

KIZLAR EN YENı LıSTE BU LÜTFEN ıSMı OLMAYANLAR BıLDıRSıN

günaydınlar kızlar .annemdeyim fazla giremiyorum öpüldünüz.hepinizi çok ösledimmmmmmmmm

nasılsınız kızlar yine bişeyler mi oldu yoksa anlaşın bakim güzel güzel bu arada hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum artık benim hafta sonu tatili derdim yok tüm gün evdeyim gelen gidenle meşgul oluyorum sıkıldığımıda belirteyim ben çalışmak istiyorum yaaaaaa ama eşim artık çalışma diyor dinlen diyor bakalım ikna edebilirsem teklifler var onları değerlendireceğim off evde oturmaktan sıkıldım gelen giden var diye siteyede giremiyorum fazla zaten bebiş içinde erken 3-4 ay yasak çalışmada yok:)ama olsun sağlıklıyım hayattayım ya gerisi boş allah hayırlısını nasip etsin hepinizi çooooooooook seviyorum öpüldünüz

günaydınlar kızlar .annemdeyim fazla giremiyorum öpüldünüz.hepinizi çok ösledimmmmmmmmm

anneciğine slm söyleeyerimsenibenyerimseniben
canımm bizde seni özledikkk ..hele kii nohutuu dahada özledik sankimm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım kendine iiyi bakk...

iyiyiz canım ....evt evde ourmak çalışmaya alışanlar için çok zor oluyor kendini sadece tüketici olarak görmeye başlıyorsun ama aslında öyle değil evişleride kolay değil yanii ev hanmlığıda ağır işmiş canım evlenince bunu daha iyi anladım

hem iş hayatı hem ev işi kadını çok yıpratıcı ..hele bide çocuk olunca düşünemiyorum açıkçası.....
hamiş kalınca bırakıcam bende belenaycığım..hayırlısı olsun hakkımızda....ama şuanda çalışma hayatını bırakmam çok zorr çok alıştım çünküü gerçekten çalışmak çokk güzel bişey..bide ev işlerini yapacak birisi olsa devamlı gamyoncuiremsu

şansa bak ne zaman girsem kimse yok, :çok üzgünüm:
kendimi küçük emrah gibi hissetmeye başladım. ben öksüüüüz,benn yetim.... delikafadulden

selam kızlar dicemm ama sanırım kimse yok olsun sonradan çıkar birileri elbet xD sonradan gelen her kimse selam xP xD

selam japon gelini naber?
geçenlerde yazdım ama görmedin sanırım hayırlı olsun!
bir kaç hafta önce bebiş ile ilgili kararsızlığımızı konuşuyorduk,hatırladın mı?
çok şaşırdım ama çok da sevindim senin için... sositososito

umm aslına bakarsan sanırım yaz<dığını görmedim ve yaptığımız konuşmayı hatırlamıyorum =)) ben biraz dağıldımda =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…