dilnur saçmalama Allah aşkına..... çocukla çocuk mu oluosun. bak bizde tartıştık geçen beryalle ama özelden hallettik cnm. gerek yok çocukluğa. çatışma her zaman olur. önemli olan sonunu tatlıya bağlamak. karşı taraf yapamıosa senin yapabileceğin bişey kalmamış demektir. yoluna devam et sen :1hug:Burada sakın yanlış anlaşılmasın küskünlüğüm size değil ama böyle olunca bütün keyfim kaçıyor ben buraya eğlenmeye geliyorum ama nelerle uğraşmak zorunda kalıyorum
Benim içim okadar rahatki herşeye rağmen insanlığımdan ödün vermedim ve size asla yalan söylemedim
bu yüzden de artık kendimi açıklamak haklı göstermek için hiçbirşey yapmıycam çünkü sanalda olsa yordu bu iş beni
Hepinize sevgiler..
günaydınlar kızlar .annemdeyim fazla giremiyorum öpüldünüz.hepinizi çok ösledimmmmmmmmm
nasılsınız kızlar yine bişeyler mi oldu yoksa anlaşın bakim güzel güzel bu arada hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum artık benim hafta sonu tatili derdim yok tüm gün evdeyim gelen gidenle meşgul oluyorum sıkıldığımıda belirteyim ben çalışmak istiyorum yaaaaaa ama eşim artık çalışma diyor dinlen diyor bakalım ikna edebilirsem teklifler var onları değerlendireceğim off evde oturmaktan sıkıldım gelen giden var diye siteyede giremiyorum fazla zaten bebiş içinde erken 3-4 ay yasak çalışmada yok:)ama olsun sağlıklıyım hayattayım ya gerisi boş allah hayırlısını nasip etsin hepinizi çooooooooook seviyorum öpüldünüz
selam kızlar dicemm ama sanırım kimse yok olsun sonradan çıkar birileri elbet xD sonradan gelen her kimse selam xP xD
selam japon gelini naber?
geçenlerde yazdım ama görmedin sanırım hayırlı olsun!
bir kaç hafta önce bebiş ile ilgili kararsızlığımızı konuşuyorduk,hatırladın mı?
çok şaşırdım ama çok da sevindim senin için... sositososito
umm aslına bakarsan sanırım yaz<dığını görmedim ve yaptığımız konuşmayı hatırlamıyorum =)) ben biraz dağıldımda =))))
bu topiğe ilk girdiğinde,aman her neyse ne önemi var değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?