Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhaba iklimtuana naber :)

beryalcim sanada merhaba ...annenlerdemisin sen şimdi :))

günaydın herkese arkadaşlar hamile kalanların listesini bida bi görsek kim ilgileniyodu moral olurdu ..
canım güncelliyorum günlük olarak
izmiremi gidyorsun canımcım...iyi yolculuklar sizee.kendine dikkat et..kaynanatörü gönderdin şimdide kendinimi vuruyon izmirlere...hihoyyyt....
gülegüle git gülegüle gel bizi unutma canımm...:a015:
evet valla gezelim azcık nohutumla .3 ay sıkıldık evde.sizleri unutmam ama sizde nohutumla beni unutmayınklava:
canımmmmm gelmişsin görüşemedik.ösledim seni
tamam canım geliris bebişimle
merhaba ben yeni katılanlardanım aranıza
hoşgeldin canım
kızlar bana dua edin 4 nisanda aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum çok heycan yapıyorum en erken ne zaman belli olur ki
19 nisanda sabah ilk idrarınla test yap
günaydın herkese ben hasta ölüyom birazdanda kaynanamlara gitmek için çıkacaz herkese iyi hafta sonları by byy
geçmiş olsun canım öpüldün
mrb huzeyfa ben iyi olmaya çalışıyom test sonuçlarım negatif tutmadı aşılamam senağlama
hayırlısı olsun canımmmm
canımmm dinlen bir süre daha..
anneciğine slm söyleeyerimsenibenyerimseniben
canımm bizde seni özledikkk ..hele kii nohutuu dahada özledik sankimm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım kendine iiyi bakk...

aleyküm selam canımmm.bizde seni çok ösledik noutumlaŞeniz

saol canım iyiyim nolsun işte aynı.. canım sıkıldı bi gireyim dedim ama bi konu bile yok ortadadelikafadulden

canım ben size konunun alasını bulurumda benim kız pc başında beni koymuyor
biraz sonra kaldırırım gelirim inşallah

çitoss slm canım yarın gircenmi topiğe öğreniiyim dedim yarın test yapacagım artık öğrenmek istiyorum ayın yedisini saymazsam yarınla beraber altı gün olacak kesin sonuc verir dimi kıslar

hadi hayırlısı canım inş. vardır.
sana sabahta olmaz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…