cnm cvp yazmışsın ama mesajı attıktan sonra misafir geldi çıkmak zorunda kaldım cuma akşamıydı 2gündür de evde yokum nete giremedim herkes üste görme olabilir dedi biraz önce test yaptım ama bişey yok.. 1,5gün normaldi kesildi birden bire sonra da kahverengi lekeler anlamadım var bi tuhaflık hayırlısı artık düşünmek istemiyorum düşündükçe bu bebişler daha da nazlanıyoorrmerhaba daisty24 nasılsın cnm? hayatım ben bıyerde okudum normalınden kısa süren kanamalarda üstüne görme olabiliomuş gelen 1.5 gun cokmu geldı azmı????? :uhm: :uhm:
evet tatlım annemdeyim ama akşam yeğenim kapatmış sayfayı ama açık kalmış ben yoktum sen yazmışsın .biz iiyyiyiz nohutumla anneanneemiz çok iyi bakıyo bize.sen nasılsın .merhaba iklimtuana naber :)
beryalcim sanada merhaba ...annenlerdemisin sen şimdi :))
merhabamerhaba kızlar nasılsınız hihoyyyt
merhabaaaaaaaaaaaakimse meraba demiycekmi
ŞenizŞeniz:a015:
günaydınlar herkese nasılsınız sevgi kelebeklerim .ben çok iyiyim nohutumda iyi allaha şükür .izmirde annemdeyim hala.1 hafta kalıcam .ar ara giriyorum öslüyorum sizleri öptüm hepinizi.Şeniz
günaydın canım bende yeni geldim bi sen varsın galiba neyse nasılsın canım bebiş nasıl hersey yolunda umarımkaydirigubbakcemile3
günaydın canım hg...bizde iyiyiz canım bugün doktora gidicem sonuç göstermeye 3'lü test için kan vermiştim bugün sonucu alıcam. inşallah sonuç iyi çıkar dua edin...
sen nasılsın?
günaydın canım hg...bizde iyiyiz canım bugün doktora gidicem sonuç göstermeye 3'lü test için kan vermiştim bugün sonucu alıcam. inşallah sonuç iyi çıkar dua edin...
sen nasılsın?
h.b canım inş sonuçların ii çıkar canım.benimde aşılama olalı 12.gün 2 gün kaldı sonuca çok heyecanlıyım yaaaaaaaaa
günaydın hakcam inşallah test sonucun iyi çıkar arkadaşım:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın hakcam inşallah test sonucun iyi çıkar arkadaşım:Saruboceq::Saruboceq:
bana günaydın yokmu kıssss......aşkolsun....
şaka şaka nasılsın bakalım bebiş nasıl annesi...:CüvCüv:
günaydın citosum çok teşekkürler canım...hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
sanada günaydın sevgicim bebek çok iyi rabbime şükür sen nasılsın cnmyerimseniben
aminnnn cnm bende çarşamba gidicem yine kontrole çağırdı dktrumuz :CüvCüv:
bakalım ben cinsiyetini öğrenebilicemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?