Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dyd cnım kan tahlili fealn yaptınmıbelki onda çıkmayadabilr kan tahlili yaptırsaydın

haklısn galiba.ben de 18 aylık evliym amageçen temmuzdan beri bekliyrm ama malesef....stresmiş.başka bişey çıkmadı testlerde.

en buyuk düşmanımız canım en büyük bende sen gibiydim yani ben daha dokuz aylık evliyim bir ay korundum sekiz aydır bekliyom ilk önceleri çokk taktım ama bir iki aydır düşünmüyom hiç sende takma

belirti filan varmıydı canım üzme kendini elbet tutuncak bebişlerimiz bir gün

ne adet belirtisi var nede hamilelik belirtisi
ne iş anlamadım oysa bu ay hiç stres yapmamıştım
incirde içmiştim 21 gün
bikaç gün içinde olmassam kan testi yaptrym diyorum

heh işte böle tedavi olan onca insan var insan kendi haline sükrediyo canım allah kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim dileyen herkese tez zamanda sabır ve bebiş nasip etsin canım

ne adet belirtisi var nede hamilelik belirtisi
ne iş anlamadım oysa bu ay hiç stres yapmamıştım
incirde içmiştim 21 gün
bikaç gün içinde olmassam kan testi yaptrym diyorum

evet canım kan tahlili yaptır bencede dıs gebelik idrarda çıkmıyo die biliyorum inş öle bişi deildir canım habersiz bırakma bizi

eveeet beklenen son....bu ay biraz daha fazla çalışmıştım...daha çok umutluydum dolayısıyla...ama boşş.şimdi adet oldum...yaa artık...neyse

evet canım kan tahlili yaptır bencede dıs gebelik idrarda çıkmıyo die biliyorum inş öle bişi deildir canım habersiz bırakma bizi

bunu söylediğin iyi oldu canım bilmiyodum
salıya kadar olmassam yaptırym beklemeyim o zaman
ne olur ne olmaz

kızlar yarın erken kalkacam kursa gitmek için uykum var ama uyumakta istemiyorum hiçç

bunu söylediğin iyi oldu canım bilmiyodum
salıya kadar olmassam yaptırym beklemeyim o zaman
ne olur ne olmaz

bende yanlış bilmiyosam canım bi yerde okudum ama arstırabilirim senin için bi bkayım benimde kafama takıldı şimdi belli oluyomuymus olmuyomuymus

eveeet beklenen son....bu ay biraz daha fazla çalışmıştım...daha çok umutluydum dolayısıyla...ama boşş.şimdi adet oldum...yaa artık...neyse

serracım üzülme canım
hakkında hayırlısı
önümüzdeki aya olur inş.
pes etmek yok
kaydirigubbakcemile5

ya bide ben her ay derdimki kesin bu ay olacak kesin hamileyim derdim test yapardım şimdi yoktur diyorum eşim test yapalımmı diyo bende istemiyorum ya bide biz 10 gün önce dr gittik bir şey yoktu ya şimdi bebek olsa yinede geçermi adet tarihi yada 10 gün içinde oluşmuş oabilrmi

haklısn hayatım ama bakalım ya neyse.Rabbim kötü düşüncelerden korusun.daha hiç düşünmicem demekki böyle olması gerkiyor

evet bak hem senin işin gücünde varmış hem bir sürü çevren vardır öğretmendin dimi canım yanlış hatırlamıyorsam yerinde olsam ne yaparım biliyonmu hergün bi arkadaşa giderim hem havalrda güzel arkadaşlarla takılırım dışarıda onları çağırırım ben bu ay öyle yaptım hiç stres yapmadım ama bilmiyorum olacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…