kaydirigubbakcemile5
bu arada escales... yeb 2004..dezy...triyandafil hemşom..hg niz
ben kahvaltı yapmaya gidiyorum acıkan varsa gelsin pleasecokacimcoook
hepinize günaydın trifnadafilcim bu arada soruna cevap vereyim hlymms hamile canım mavi gözlüde bugün test yapıcaktı artık bakalım ondan haber ne gelicek inş bebiş vardır
Günaydın tatlım iyi olduğuna çok sevindim ŞenizŞenizgünaydınlar herkese nasılsınız sevgi kelebeklerim .ben çok iyiyim nohutumda iyi allaha şükür .izmirde annemdeyim hala.1 hafta kalıcam .ar ara giriyorum öslüyorum sizleri öptüm hepinizi.Şeniz
Hoşbulduk canımcım......Valla şu an sıkı bir kahvaltı ne iyi olurdu bi bilsen.....Ama pazartesi sabahına toplantılyla başladık valla delikafadulden..yoğun bir gün bugün...Arada bende sohbete katılmaya çalışıyorum işte idare edin.Haftasonu benimde canım çıktı hafta içi rahat edeyim diye yemek,ütü,çamaşır,temizlik :1shok: Ve pazartesiye dinlenemeden başladık......Ama hepinize günaydıııııınnnn iyi haftalar diliyorum a.s.
hlymms arkideşş hamileeeeehihoyyythihoyyyt
darısı başımıza olsuunnn
hepinize günaydın canlarım nasılsınızŞeniz
hg dilnurcum nasılsın?
:ecrin_bebek:kızlarrrrrrrrr selam adetim yedi gün gecti bugun kan tahlili verdim dua edin pozitif cıksın ne olur dua edin:uhm::uhm:
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
eline sağlıkkk canımcım.......hele ütüü hiç peşini bırakmıyoo insanınnsırnaşık şeysırnaşık şey
İyiyim canım öptüm Şeniz:1hug:
:ecrin_bebek:kızlarrrrrrrrr selam adetim yedi gün gecti bugun kan tahlili verdim dua edin pozitif cıksın ne olur dua edin:uhm::uhm:
nilüfercim hlymms nasıl gebe kaldı (tabi kocasının yardımının dışında :roflol: ) nasıl tedavi gördü biliyonusmu şeker ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?