selam kızlarr...hoşgeldinizzzzzz a.s.a.s.a.s.a.s.
hoşbuldum canım nevar ne yok inşş bugün osmaniyenin haberi halayları çektiricek..inşş..:dance:
hoşbuldum canım nevar ne yok inşş bugün osmaniyenin haberi halayları çektiricek..inşş..:dance:
:ecrin_bebek:kızlarrrrrrrrr selam adetim yedi gün gecti bugun kan tahlili verdim dua edin pozitif cıksın ne olur dua edin:uhm::uhm:
ebrar hg.nasılsın?
hoşbulduk canım sağol iyiyim sen nasılsın ?
hakca canım senin hamilelik belirtileri varmıydısağol canım bizde iyiyiz. güzel haberler bekliyoruz inşallah...
osmaniyecim inşallah bebiş vardır kızlar biz c.tesi günü eşimle film aldık ctesi benim fherif uyuya kaldı birini izledi bir diğerini izliyememişti dün akşam evde kalan filmi izledik hayaletli filmdi benim herif sabaha kadar hayaletlerle uğraşmış sabahta kalkmış bana sabaha kadar rüya üstüne rüya gördüm dedi bende sordum iyiyimi kötüyümü dedi bana bende ilk kötüyü söyle dedim sabaha kadar hayaletlerle uğraştım dedi iyi ne peki dedim bana tutmuş bu ay sen test yap sen hamile olacaksın rüyamda kız çocuğuna hamile olduğunu söylediler dedi bende güldüm aklında yatmıştırsın dedim
kızlar 6 aydır anne olmak ıstıyorum yenı evlıyım ve vajınısmus sorunum vardı buay o sorunum bıttı adetlerımde duzensızdı oda duzene gırdı bu ay beklıyorum bakalım dua edin:çok üzgünüm:
hakca canım senin hamilelik belirtileri varmıydı
dezy, ebrar42, ESCALES, hakca+, hlymms+, nilüfer79+, sekerkiz67, triyandafil
aşağıda bu kadar kişi online ve hiç konuşan yok
canım benim aşırı belim ağrıyordu kasıklarımda çok fazla ağrı yoktu...
dezy, ebrar42, ESCALES, hakca+, hlymms+, nilüfer79+, sekerkiz67, triyandafil
aşağıda bu kadar kişi online ve hiç konuşan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?