Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

senın kıst o zaman kılodan kaymaklanıyo cnm eger oyleyse cok onemlı degıl kılo verınce kaybolur o kendılıgınden nılufer79 arkadsımız var onada dr ole demıs

valla cnm ben bildim bileli var bu kist zayıfkende vardı.zaten bu hap kiloda verdiriyo çünkü çok bulantı yapıyo

kızlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen... benim 9 gün geçti 4 gün önce test yaptım yoktu bugün bidaha yapayım mı yok sa belkeyeyim mi bana bişey deyin

bana çok mantıklı gelmedi. sıcak tutmak için mi yapılıyor acaba?:uhm:

ben balıklar için özel yavruluk aldım. altı ızgaralı doğurunca yavru alt tarafa kaçıyo. böylece yi,yemiyor.

hangi hormon ilacı kilo verdiriyomuş bakıyım
bana çok aşırı kilo aldırdı hepside

kızlar sizlerin önündede DıLNURDAN ÖZÜR DıLıYORUM çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı sizdende özür diliyorum

kızlar sizlerin önündede DİLNURDAN ÖZÜR DİLİYORUM çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı sizdende özür diliyorum
Teşekkür ederim bu inceliği yaptığın için ne zamandır bu böyle kapansın istiyordum hiç zor değildi ama olmuyordu demekki şimdiye kısmetmiş inşallah birdaha aynı şeyler yaşanmaz
herşeyden önce hamilesin ondan uzamasını istemedim geri çekilmiştim ama böylesi daha güzel oldu

vildangelcim sağlık ocaklarında kan testi yapmıyorlar bende şimdi işteyim gidemedim meraktan ölmek üzereyimmmmmmm eczaneden test alıp yapayım mı

ewet bana yakışmıycak tavırlar sergiledim bundan sonrada asla bu hatayı yapmıycam

ewet bana yakışmıycak tavırlar sergiledim bundan sonrada asla bu hatayı yapmıycam

ŞenizŞeniz:teytey::dance::1hug:a.s.sırnaşık şey:lepi:kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…