Hoşbulduk canım nasılsıncanım balıklarının cinsi ne
nasıl hamile kalmışlar ne yapmışlar kıs:jeyyar::jeyyar:
bizde kızıma balık alacazda karar veremiyoz hangisi uzun ömürlü olursa ondan alalım diye düşünüyoz
bu arada dilnur hoşgeldin
rozalin sende hoşgeldin
bende rozalinden özür dilemek istiyorum
mesajına dönemediğim için
rozalin cnm çok haklısın bende senin yerinde olsam kendimi kötü hissederdim özür dilerim
canım balıklarının cinsi ne
bizde kızıma balık alacazda karar veremiyoz hangisi uzun ömürlü olursa ondan alalım diye düşünüyoz
rozalin sende hoşgeldin
rozalin cnm çok haklısın bende senin yerinde olsam kendimi kötü hissederdim özür dilerim
Hoşbulduk canım nasılsın
sen haklıydın cnm :1hug:teşekkür ederim önemli değil cnm bende senden özür dilerim ani tepki verdiğim için
yok canım anlayışla karşıladılar. moral verdi kayınvalidem ve yapılabilecek ne varsa yaptıralım dedi.angel edacım cnm ıns faydasını gorursun nasıl karsıladılar senı kıracaak bı durum olmadı ıns
sor canım...:uhm:kızlar size bişey sorucam duyup duymadığınızı merak ediyorum
kızlar size bişey sorucam duyup duymadığınızı merak ediyorum
canım balıklarının cinsi ne
rozalin sende hoşgeldin
Dargınlar barıştı oleeyyyyyyyyy bukadar basit işte tebrik ederim kızlar sizi :teytey::teytey::teytey:
Sende kafanı kurutta yat anacım :jeyyar::jeyyar:iyi olmaya çalışıyorum hastayım sinizütüm azdı yine bebek yapacaz diye kafayı üşüttük ondan yani
sen haklıydın cnm :1hug:
Beni karıştırma canım ben ayrı kefedeyim sizle aynı kefede olmam imkansız lök gibi çöktüm olduğum yere günahlar yığıldı üstümeŞenizŞenizdarısı başına cnm
Sende kafanı kurutta yat anacım :jeyyar::jeyyar:
Beni karıştırma canım ben ayrı kefedeyim sizle aynı kefede olmam imkansız lök gibi çöktüm olduğum yere günahlar yığıldı üstüme
adetin ilk günlerinde mesela 1 veya 2 .gününde belinize bir tülbent yada ona benzer bişey sarmak gerekiyormuş ve adet bitine hatta üstünden belki bir ay belki daha fazla zaman geçene kadar özel anlar dışında çıkartmadan bağlı tutmak gerekiyormuş.ilişkiden sonrada hiç kıpırdamadan yatağa yatıp sabaha kadar sırt üstü uyumak gerekiyormuş ve duş için çıkarıldıysa sonra tekrar beğlemek gerekiyomuş
ben adet olmak için bekliyorum olduğum gün yapıcam bağlama şeklini öğrenip
bizde ciklet balığı istiyozda fanus alacaz ısıtıcılı olmayacakki ama
bide zor yöntemmiş kıs hamile kalmaları taktik alam dediydim :roflol:
Üzülme canım ya senin canın sağolsun demekki böylesi hayırlıymış napalım :teselli:ŞenizŞenizdarısı başına cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?