Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet canım gittim bana diabet hapı verdi biraz bekle bebek olmassa bakarız dedi.ben 04/03/2009 adet gördüm hala olmadı ayın 8 de test yaptırdım negatif çıktı bilmiyorum hamile olabilirmiyim inş.:CüvCüv:

senın kıst o zaman kılodan kaymaklanıyo cnm eger oyleyse cok onemlı degıl kılo verınce kaybolur o kendılıgınden nılufer79 arkadsımız var onada dr ole demıs

merhaba angel_eda iyiyiz canım sen nasılsın?

canım ne hakkı.. varsa da helal olsun gerçi de... bu bizim görevimiz yaptığımız ekstra bişey oladı.
angel eda sessızdenız hg dınız kızlar nassınız
valla canım iyiyim inşallah. yarın soğan suyunda son gün. inşallah işe yaramıştır. kayınvalidemlere de söledim artık. kayınpederim doktor inşallah o bize bi fikir verecek.

angel edacım cnm ıns faydasını gorursun nasıl karsıladılar senı kıracaak bı durum olmadı ıns

kızlar ben çıkıyorum biraz işim var daha sonra dışarı çıkıcam hem sonucumu alıcam. 5 te randevumuz var. dua edin. görüşmek dileğiyle. inşallah bende gelince güzel haberler veririm ve güzel haberler duyarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ne hakkı aşkolsun...duların için sağol,hepimiz birbirimize dua ediyoruz. sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah.darısı diğer arkadaşlarımızın başına:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ıns cnm ıns onlarda yasasın bu mutlulugu

osmaniye,mavigözlü arkadaşlarımızdanda güzel haberler alırız inşallah.

maat,alin ve monarosadanda haber yok.

okyanusta ne zamandır uğramıyor.

nilüfer sen nereye gittin canım?aşağıda gözükmüyorsun...

bende iyiyim canım evdeki balıklarımla uğraşıyorum balıklarımdan biri hamile internetten onlara bakıyordum ne yapmalıyım diye :CüvCüv::CüvCüv:

canım balıklarının cinsi ne
nasıl hamile kalmışlar ne yapmışlar kıs:jeyyar::jeyyar:
bizde kızıma balık alacazda karar veremiyoz hangisi uzun ömürlü olursa ondan alalım diye düşünüyoz

bu arada dilnur hoşgeldin
rozalin sende hoşgeldin

bende rozalinden özür dilemek istiyorum
mesajına dönemediğim için
rozalin cnm çok haklısın bende senin yerinde olsam kendimi kötü hissederdim özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…