Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

niloşcum hiç bırakıp gidermiyim kimse yok diye çıkıyordum.Şeniz

darısı bize işallahh canım yaa işallahhhhhhhhhhhhhhhhhh....
aman gitmee canım buralardayız ben arada çıkıp geliyorum iştee...aç kapa artemasırnaşık şeysırnaşık şey

biz eşimle çıkarken her aşık gibi çocuğumuz olursa ismi ne olsun diyip konuşuyoduk ama telefonla neyse ben ona ekin olsun dedim oda ne anlamadım iklimmi güzelmiş ilkim olsun dedi yalnış anlamış benimde hoşuma gitti ama böle işte

her akşam bu saatlerde güzel muhabbetler olurdu bu akşam yok malesef

iyi ağşamlarrrrr bugünde burası sessiz heyyy kızlarrr nerdesinizzkaydirigubbakcemile

dilnurrrr çok sağoll canım yaa olmuş vallahi kız inş en yakın zamnda bu günler çıkar inş ama ben yapmayı bilmiyom ya yine sen yaparsınkaydirigubbakcemile3

hafta ortasından herkeslere kocaman günaydınlar anne adaylarımız bugün nasıllar peki hamişlerimiz onlarda iyiler dimi
benim bugün yarın hastalanmam lazım içimde fazla umut olmamakla bebaber inşallah bişeyler olmuştur diyorum
herkeslere kendine iyi baksın

günaydın kızlar aylacım ben her ay senin gibi yaşıyorum bu duyguyu inş vardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…