Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar biliyomusunuz benim oğluşum olursa adı eymen efe...kızım olursa ervanur olucak...
nasıl sizce...
daha alternatiflerim var ama listenin başında bunlar geliyo...

çok güzel canım arkadaşım..çok beğendim bulduğun isimleri..görümcemin kızıda ervagül buarada...

anlamlarını da yazayım;
eymen:sahabe isimlerinden,uğurlu ,talihli,hayırlı kutlu...
efe:yiğit cesur
ervaeygamber Efendimiz in halasının ismi,çok güzel genç
nur:Aydınlık, parıltı, parlaklık, niran. 2. Mekke’deki Hıra dağı. Işığın bir şeye yansımasından meydana gelen parlaklık. Zünnureyn: Hz. Peygamberin 2 kızıyla evlendiği için Hz. Osman’a verilen unvan, onur sahibi. Kur’an-ı Kerim’in 24. suresinin adı ve toplam 20 ayette geçmektedir.

çok güzel canım arkadaşım..çok beğendim bulduğun isimleri..görümcemin kızıda ervagül buarada...

sağol canım..
ervagül de güzel...hayırlısıyla bi olsun da...
şuna bak isimleri bile hazır...
gel bebişim geeeellll...annen seni çooooook özlüyoo

neyse kızlar ben kaçtım şimdilik belki gelirim bilmiyom öptüm görüşmek üzere Şeniz

sağol canım..
ervagül de güzel...hayırlısıyla bi olsun da...
şuna bak isimleri bile hazır...
gel bebişim geeeellll...annen seni çooooook özlüyoo

benimde oğluşun ismi hazır valla heh)))))))))) uluç sarp bizimii
gel bebişim geeelllll gellll gellllll:roflol::roflol::roflol:kız ismide bikaçtane var sahra...masal...pelinsu...kıza daha tam karar veremdik:roflol::roflol::roflol:

yapma yaw niye demin selamımı görmedin ozaman bakim ne işin vardı :mymeka:

sabahtan beri kaynımla yemek muhabbeti yapıyoruz.....oda kilo almıştaaa benim gibii))))rejime girelim diyoruz tam tersi bütün yemekleri konuştuk..ona denk geldiii herhalll...kusura bakma hayatım...

iyi tatlım nossun takılıyoruz..bıraktığın gibii...hııı hlyms hamileeehihoyyyt
halayımızı çektik canımcım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…