hafta ortasından herkeslere kocaman günaydınlar anne adaylarımız bugün nasıllar peki hamişlerimiz onlarda iyiler dimi
benim bugün yarın hastalanmam lazım içimde fazla umut olmamakla bebaber inşallah bişeyler olmuştur diyorum
herkeslere kendine iyi baksın
günaydın kızlar
ayla inşallah birşeyler vardır canım :Saruboceq:
günaydın kızlar aylacım ben her ay senin gibi yaşıyorum bu duyguyu inş vardır canım
inşallah kızlar Allah isteyen herkeslere nasip etsin ya bilmiyorumda bu ay eczane önünden geçerken ilk defa bi test almak geldi içimden daha önce hiç böyle olmamıştıayla canım hayırlısı olsun inşallah birşeyler vardır:Saruboceq::1hug:
günaydın herkese
inşallah kızlar Allah isteyen herkeslere nasip etsin ya bilmiyorumda bu ay eczane önünden geçerken ilk defa bi test almak geldi içimden daha önce hiç böyle olmamıştı
eğer bugün gelmezse bi r kaç gün bekleyip andan sonra yapmayı düşünüyorum gerçi adetim gelecekmiş gibi belirtilerde var ama genede kestiremiyorum sence nasıl yapmalıyımayla canım ne zaman yapıcaksın test?
eğer bugün gelmezse bi r kaç gün bekleyip andan sonra yapmayı düşünüyorum gerçi adetim gelecekmiş gibi belirtilerde var ama genede kestiremiyorum sence nasıl yapmalıyım
günaydınlarrr herkese nasılsın kızlarrrrrhihoyyythihoyyyt
hakcam sanada günaydın bebeğim nasılsın bakalımŞenizŞenizŞeniz
inşallah canım herşeyin hayırlısı tabikicanım benimde adetim 1 gün geçmişti bende evde test yaptım,ikinci çizgi silik çıktı ertesi günde kan testi yaptım sonuç pozitif. sen istersen birkaç gün bekle inşallah sonuç olumlu olur canım halay çekeriz kutlarız burada. herşeyin hayırlısı diye dua et:1hug:
sanada günaydın citos nasılsıngünaydınlarrr herkese nasılsın kızlarrrrrhihoyyythihoyyyt
ŞenizŞenizŞeniz
sağol canımın içi çok iyiyim heycanlıyım biliyosun sebebini delikafaduldenŞenizŞenizkızımız nasıl cnm eziyet ediyomu annesinekaydirigubbakcemile3günaydın citosum bugün nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz teşekkür ederiz:1hug:
günaydın canım Şenizgünaydın çitos
günaydın aylacım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın adetin olmamış inşaalah bebişin vardırŞeniz:Saruboceq:sanada günaydın citos nasılsın
sağol canımın içi çok iyiyim heycanlıyım biliyosun sebebini delikafaduldenŞenizŞenizkızımız nasıl cnm eziyet ediyomu annesinekaydirigubbakcemile3
günaydın canım Şeniz
günaydın aylacım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın adetin olmamış inşaalah bebişin vardırŞeniz:Saruboceq:
günaydın sevgi günaydın vildan nasılınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?