Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayla canım hayırlısı olsun inşallah birşeyler vardır:Saruboceq::1hug:

günaydın kızlar

ayla inşallah birşeyler vardır canım :Saruboceq:

günaydın kızlar aylacım ben her ay senin gibi yaşıyorum bu duyguyu inş vardır canım

ayla canım hayırlısı olsun inşallah birşeyler vardır:Saruboceq::1hug:
inşallah kızlar Allah isteyen herkeslere nasip etsin ya bilmiyorumda bu ay eczane önünden geçerken ilk defa bi test almak geldi içimden daha önce hiç böyle olmamıştı

eğer bugün gelmezse bi r kaç gün bekleyip andan sonra yapmayı düşünüyorum gerçi adetim gelecekmiş gibi belirtilerde var ama genede kestiremiyorum sence nasıl yapmalıyım

canım benimde adetim 1 gün geçmişti bende evde test yaptım,ikinci çizgi silik çıktı ertesi günde kan testi yaptım sonuç pozitif. sen istersen birkaç gün bekle inşallah sonuç olumlu olur canım halay çekeriz kutlarız burada. herşeyin hayırlısı diye dua et:1hug:

günaydınlarrr herkese nasılsın kızlarrrrrhihoyyythihoyyyt
hakcam sanada günaydın bebeğim nasılsın bakalımŞenizŞenizŞeniz

inşallah canım herşeyin hayırlısı tabiki

günaydın citosum bugün nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz teşekkür ederiz:1hug:
sağol canımın içi çok iyiyim heycanlıyım biliyosun sebebini delikafaduldenŞenizŞenizkızımız nasıl cnm eziyet ediyomu annesinekaydirigubbakcemile3

günaydın çitos
günaydın canım Şeniz

sanada günaydın citos nasılsın
günaydın aylacım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın adetin olmamış inşaalah bebişin vardırŞeniz:Saruboceq:

biliyorum canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım maaşallah bir şikayetimiz yok. hep böyle olalım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…