Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydınnnn....bu resim niye küçük çıktıı???
vildan sen bilirsin resim uzmanı

yaaa bağa rep verin yine repim düştü azdım ben rep istiyom
zaten hamilede kalamıyom

Günaydın kızlarrrrr.Yine yoğun bir gündeyim iş olarak valla.......Havada sıkıntılı bana fenalıklar geldi......

günaydınnnn....bu resim niye küçük çıktıı???
vildan sen bilirsin resim uzmanı

valla bilemedim cnm
sen nereyi kopyalayıp yapıştırdın
en üstte çıkan........ direkt link to image....... yazan yeri kopyalıycan cnm altındakini değil

amannn neyseee...köpüşler çöook şekerrr üzerine tıklayınca büyüyor resimdelikafadulden ,
eee nassınızz şekerlerrrrr

ayy kızlar selam 5 gundur yoktum naptınız ya.hamıle kızlar varmıııı o zaman bekleyenelr vardı yanlış hatrlamıyrsam hlymss dılnur ve mavıgözlumuydu naptıalr
citos nilu slm

kızzzz naberr şekerrrr???naptın gittinmi kocanın yanına...sınavı geçtinmi leenn...
yavruşum hlymss hamişti en son onda kaldık...

anam bu rep neyse banada verın yaa
sınavı kaznadım ohh hakim oldum:))) mutluyum .doktora gittim simirim falan iyi cıkmıs yaram içinde 5gunluk ilaçverdı kullan gel dedı eve gene gidemıcem galıba kocam per perişan oldu(( dur ama burnu sürtsün degerımı anlasın:))) dun takım almaya gittim mayo aldım ne alaka dıceksınız bizim orda bulamıyorum bayagıda pahalı oldu ama cok yakıştı memişler buyuk ya az. öle süper topladıkı ebru sallı giymişti cekınlerınde. cok mutluyum benımde mayom var içime sınen ne olsa işe başlıcam dıye aldım elımın altında bulunsun.kızlar dr 4gun sonra gel dedı ya ben aslında bugun gidicektım ama kaıdn cok iyi bir doktor yaran gidince sansın artıcak dedı inş. hayırlı bır bebişim olur saglık aynı zamanda.neyse tedavım olsunda.bak bilmıyrdum herseyde bır hayır var dr gitmek aklımdan gecmesdı kardesım götrdu allah razı olsun.iltihapta varmı yarada doktor dedı yara acık kapı demek hemencık mıkrop kapar dedı.galıba ben yattım ya sabaha kadar hamiş kalayım dıye ordan benım ıltıhap oldu dahada öle yapmam

afferrrin bebeişiimmm ya seninle gurur duyoruummm..sanada bu yuakışırdıı...tebriklerrr sayın hakim hanımcığımhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
e nezaman göreve başlıypsun????
hıımm buarada testlerin iyi çıkmış kızzz süperrr..birhaftada falan gececek dememki yara...mayonda hayırlı ossun canımcımmm...ayyy bizde tatile gidecez en yakın zamanda dün konuştukkk))))yupppiiii)))
havalar iii ossunda bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…