Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bu arada korkulacak hiç bişi yok sadece yapısı öle erkleklerinki yapıları farklı ama sana hiç bi zararı olmaz

cnm saol erkeklerde korkuyu hisseder demissin ilk gecede ama bence onlar korkmuyo acıyı ceken biziz onlar sadece acık olucam vajinaya giriyo o kadar bence yanlısım varsa söyle lütfen.

benim bilidiğim kadarıyla onlarında oluyo eşimi mutlu edebilecekmiyim başarılı olacakmıyım gibi endişeleri var benmi yanlış biliyorum sadece işleri vajinaya girmek deil onlarada bi sürü sorumluluk düşüyor

kızlık bozulduktan sonra ilişki yasagı varmı bilmiyom ama senin kendi seçimin rahatsız deilsen yani ağrın yoksa ne biliyim hazır hissediyosan hergün ilişkiye gir ilişkiler karsılıklı oluyo ne zaman istersen kendini ne zmaan hazır hissedersen o zaman birlikte olun yeni evlililerde genelde her gece oluyo ilşki yani cicim ayları geçiriyosunuz çocuk için çok acele ediyon canım ama yinede sen bilirsin yumurlama gününü hesapla ve o günler gün asırı ilişkide bulunun eşin üstte olsun sen altta ol iliki bittikten sonra eşin hemen çekilmesin bi iki dakika beklesin ki sprmler dısarı çıkmasın hemen sonra altına yastık koy beline gelsin ayaklarını topla en az yarım saat yat tamam hemen duş alma ilişkiden sonra wc de çıkma duşunu sabah alırsın cok açık yazdım ama

cnm cok saol deniyicem bunları acık yazman gerekio zaten anlamam icin ve o günler gün asırı ilişkide bulunun demissin orayı anlaamdım.

yumurtlama günü hamile kalmak için sansın diğer günlerden yüksek oldugu gündür senin adt tarihini bir die say 1o gun ilişkiye gir bi gun ilişki olmasın ertesi gün ilişki yani bi gün bekle bi gun ilişki olsun böle 22 güne kadar devam et anlatabildimmi acaba şimdi adt trihin ayın yedisinde örnek veriyom yedisi bir oluyo beşgun adt görüyon mesela ayın on ikisi sen temizlenmiş oluyon ayın 16 sında ilşkide bulunuyosun ok böle örnek verebildim

canım yardım isteyene yardım etmek lazım dimi ama nasıl iyi etmişmiyim bari yanlışım varsa düzeltiver canım açık konusmasak nasıl yardımcı olacaz
Yok canım gayet güzel anlatmışsın düzeltecek birşey yok gayet net
buarada tubacım aramıza hoşgeldin canım merak etme bukadar dert ettiğin gibi değil arkadaşımında dediği gibi karşındaki ne kadar anlayışlıysa okadar rahat geçecektir a.s

İyidiir canım ne olsun geçmişi okuyordum
senden nbr arkadaşa iyi taktik veriyon :jeyyar:

dün test yapmıştım işte bişi çıkmadı yarın yada cuma dr gitcem canım bakalım ne var bende anlamadıgım bukadar geçmezdi benim hiçç ilk defa böle geçti bak bugun adt olacagım gunle beraber 9 gün oldu ama bişi çıkmadı bi doktora gidem bakınıyım bi

kızlar merhaba ben kardeş topiktenim yazılarınızı olkudum 8 aydır bebek istiyorum ama malesef olan bişi yok henüz bu ayda temizlendikten sonra keçiboynuzu incir kürü eşliğinde gün aşırı ilişkiye girdik yanlız sanırım biraz geç yumurtladım son ilişkiden bigün sonra yumurtlama sancım oldu her ay bilirim bunu ama malesef kocam şehirdışında ve bu günlerim boş geçti sizce şansınm olabilirmi kızlar yaaa bunu düşünmekten alamıyorum kendimi bide size soriim dedim

Ozaman bencede doktora git canım kan testi falan yaptır belki idrarda çıkmamış olabilir çünkü ilk defa böyle bişey oluşu şüpheli bir durum CADIARZU
hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindir :Saruboceq:

Aramıza hoşgeldin canım :1hug:
Geç yumurtladıysan boş geçmiş olablir canım ama insanın bunu kendi kendine kestirebilmesi hiç koly değil oyüzden belkide daha önce olmuştur sende hamile kalmışsındır inşallah
olmazsada artık birdahaki aya iyi hazırlanırsın dert etme

hosbulduk dilnurcum saol ilk olacagıdn korku oluyo bu arada sizler evlimisiniz cocuk varmı sizin

ben dokuz aylık evliyim ama cocugum yok ben daha yeni düşünüyom çocugum olsun die artık yani ilk bir ay korundum ondan sonra korunmadım ama çocuk olsun die çokta uğrasmadım acık söleyim zamanla olacagına varır die arkadaslar gibi incir kürü keçi boynuzu filan denemedim yani hem senemi dolduruyum öle olsun diyorum yani ben kendiliğinden olsun diyom valla bu yüzdende kafaya takmıyom sanada diyecegim şu kesinlikle kafana çocuk olayını takma hemende olmuyo çocuk sağlıklı ol çöoucuk tek seferle olmuyo kimisi kadınların yapısı öle pat die kalıyolar kimisi kadınlar belli bi ay gectikten sonra kalıyo herkesin bunyesi bir olmuyo yani canım

hosbulduk dilnurcum saol ilk olacagıdn korku oluyo bu arada sizler evlimisiniz cocuk varmı sizin
ben 7,5 aylık evliyim tatlım yeni sayılırım yani :jeyyar:
Bende ilk gecemi hatırlıyorumda bacaklarımın bağı çözülmüştü valla heycandan ama sağolsun eşim çok anlayışlıdır üstüme gelmedi ilk gece
zaten kızlık zarı yırtıldıktan sonra fazla zorlamak lazım canım ben öyle biliyorum
buarada benim çocuk yok 3 ay korunduk sonrada olmadı işte bakalım denemeye devam ediyoruz

hemde öle bi şüpheli durumki benimde içime kurt düştü valla inş hamileyimdir inş başka bişi yoktur yani

ben çıkıyorum canlarım pazara çıkmamm lazım girebilirsem tekrar girerim öptüm sağlıcakla kalın tekrar görüşmek üzereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…