cnm saol erkeklerde korkuyu hisseder demissin ilk gecede ama bence onlar korkmuyo acıyı ceken biziz onlar sadece acık olucam vajinaya giriyo o kadar bence yanlısım varsa söyle lütfen.
cnm gercekten yardımcı oldun saol ama bisey daha sorabilirmiyim kızlık bozulduktan kac gün sonra bidaha ilişkiye girelim esimle bide asıl konulardan biri cocuk sahibi olmak istiyorum en kolay hangi pozisyonda ilişkiye girersek olur kusura bakma yeni evliyim fazla bilgim yok
İyidiir canım ne olsun geçmişi okuyordumdilnurr canım nassın
İyidiir canım ne olsun geçmişi okuyordum
senden nbr arkadaşa iyi taktik veriyon :jeyyar:
cnm cok saol deniyicem bunları acık yazman gerekio zaten anlamam icin ve o günler gün asırı ilişkide bulunun demissin orayı anlaamdım.
Yok canım gayet güzel anlatmışsın düzeltecek birşey yok gayet netcanım yardım isteyene yardım etmek lazım dimi ama nasıl iyi etmişmiyim bari yanlışım varsa düzeltiver canım açık konusmasak nasıl yardımcı olacaz
İyidiir canım ne olsun geçmişi okuyordum
senden nbr arkadaşa iyi taktik veriyon :jeyyar:
Ozaman bencede doktora git canım kan testi falan yaptır belki idrarda çıkmamış olabilir çünkü ilk defa böyle bişey oluşu şüpheli bir durum CADIARZUdün test yapmıştım işte bişi çıkmadı yarın yada cuma dr gitcem canım bakalım ne var bende anlamadıgım bukadar geçmezdi benim hiçç ilk defa böle geçti bak bugun adt olacagım gunle beraber 9 gün oldu ama bişi çıkmadı bi doktora gidem bakınıyım bi
Aramıza hoşgeldin canım :1hug:kızlar merhaba ben kardeş topiktenim yazılarınızı olkudum 8 aydır bebek istiyorum ama malesef olan bişi yok henüz bu ayda temizlendikten sonra keçiboynuzu incir kürü eşliğinde gün aşırı ilişkiye girdik yanlız sanırım biraz geç yumurtladım son ilişkiden bigün sonra yumurtlama sancım oldu her ay bilirim bunu ama malesef kocam şehirdışında ve bu günlerim boş geçti sizce şansınm olabilirmi kızlar yaaa bunu düşünmekten alamıyorum kendimi bide size soriim dedim
hosbulduk dilnurcum saol ilk olacagıdn korku oluyo bu arada sizler evlimisiniz cocuk varmı sizin
ben 7,5 aylık evliyim tatlım yeni sayılırım yani :jeyyar:hosbulduk dilnurcum saol ilk olacagıdn korku oluyo bu arada sizler evlimisiniz cocuk varmı sizin
Ozaman bencede doktora git canım kan testi falan yaptır belki idrarda çıkmamış olabilir çünkü ilk defa böyle bişey oluşu şüpheli bir durum CADIARZU
hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindir :Saruboceq:
Hoşgeldin canım iyiyim tatlım seni sormalı senden nbr Şenizslm kızlar nasılsınız
dilnurcum sen nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?