Yok canım ya aklına kötü bişey gelmesin benim aklıma ilk hamile olabilirsin gibi geldi inaşallah da öyledirhemde öle bi şüpheli durumki benimde içime kurt düştü valla inş hamileyimdir inş başka bişi yoktur yani
Hoşgeldin canım iyiyim tatlım seni sormalı senden nbr Şeniz
güle güle canım bana da havuç al bitmiş kıı sırnaşık şeyben çıkıyorum canlarım pazara çıkmamm lazım girebilirsem tekrar girerim öptüm sağlıcakla kalın tekrar görüşmek üzereee
Hangimizi germiyoki canım benim napalım sabredicez bu da bizim sınavımız demekkisağol cnm bende iyi olmaya çalışıyom boş boş dolaşıyom işte bugün cnm sıkkın biraz
bu çocuk meselesi gerdi iyice beni Çok üzgünüm çoook
Hangimizi germiyoki canım benim napalım sabredicez bu da bizim sınavımız demekki
rahat olmaya çalış kafanı dağıt başka şeylerle :1hug:
Oda iğrenç oluyo be güzelim prezervatif kullandık biz daha temiz oluyo ne var ne yok içine hapsoluyo kaydirigubbakcemile3öbür türlü biraz uğraştırıcı o onu tercih etti oyüzdendilnur sen neyle korunuyodun bence korunmana gerek yokmus ilk 3 ay kusura bakam acık yazıorum esin bosaldıgı zaman dısarı bosalabilir
rozalin acaba esindemi sorun var
Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum :teselli: ama napalım inşallah birdaha ki aya tutarevet haklısın cnm ben unutmaya çalışıyom ama olmuyor bu belirsizlik üzüyor beni etrafımda hamileleri gördükçe içten içe kıskanıyom
Canım ben buna cvp veremem :1ninca::1ninca::1ninca:anladım güzelim dilnur ilişkiden önce penis ve vajina yalanırmı normalmi
Sevmek bir ömür sürer sevişmek bir dakika sırnaşık şeyya kızlar bu eslerimizin bosalması kac dakika sürer bilginiz varmı
korkma yawrum her genç kızın başına gelir sırnaşık şeyhayır yeni evliyim kızlar bana sans dileyin bugün ilk kez deniyicem
Hadi beraber kaynatalım tatlım hoşgeldin :jeyyar::jeyyar:SELAM KIZLARR..DERİN KONULARRRR AÇILMUŞŞŞ:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?