Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hemde öle bi şüpheli durumki benimde içime kurt düştü valla inş hamileyimdir inş başka bişi yoktur yani
Yok canım ya aklına kötü bişey gelmesin benim aklıma ilk hamile olabilirsin gibi geldi inaşallah da öyledir
Yada stres yapıyoruz ya ondan da şaşırmış olabilir benimde öyle birden bire değişiverdi önceden bukadar düzensiz olmuyordum nezamanki korunmayı bıraktık sapıttım işte olacak olmayacak stresi yapıyoz ya ondan bence -tatlicadiarzu-

sağol cnm bende iyi olmaya çalışıyom boş boş dolaşıyom işte bugün cnm sıkkın biraz
bu çocuk meselesi gerdi iyice beni Çok üzgünüm çoook
Hangimizi germiyoki canım benim napalım sabredicez bu da bizim sınavımız demekki
rahat olmaya çalış kafanı dağıt başka şeylerle :1hug:

Hangimizi germiyoki canım benim napalım sabredicez bu da bizim sınavımız demekki
rahat olmaya çalış kafanı dağıt başka şeylerle :1hug:

evet haklısın cnm ben unutmaya çalışıyom ama olmuyor bu belirsizlik üzüyor beni etrafımda hamileleri gördükçe içten içe kıskanıyom

dilnur sen neyle korunuyodun bence korunmana gerek yokmus ilk 3 ay kusura bakam acık yazıorum esin bosaldıgı zaman dısarı bosalabilir
Oda iğrenç oluyo be güzelim prezervatif kullandık biz daha temiz oluyo ne var ne yok içine hapsoluyo kaydirigubbakcemile3öbür türlü biraz uğraştırıcı o onu tercih etti oyüzden
ben korunmadım yani öyle hap filan kullanmadım

evet haklısın cnm ben unutmaya çalışıyom ama olmuyor bu belirsizlik üzüyor beni etrafımda hamileleri gördükçe içten içe kıskanıyom
Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum :teselli: ama napalım inşallah birdaha ki aya tutar
canım buarada doktorunla görüştün mü ne dedi

sumos ceeee gördüm kaydirigubbakcemile3
beğendin mi kıs imzanı iyi imzalamışmıyım sırnaşık şey

hayır yeni evliyim kızlar bana sans dileyin bugün ilk kez deniyicem
korkma yawrum her genç kızın başına gelir sırnaşık şey
Dediğim gibi sen duygularını serbest bırak göreceksin kortuğum gibi bişey değilmiş diceksin
Ama kendini kasma bu önemli çünkü

Canım ekleyemem k.bakma kocişim kıyo valla hatta bura takılmama bile kıl oluyo görürse kızar oyüzden k.bakma tatlım
buarada burda verme adersini hiç iyi yapmıyorsun ayrıca yasak arada inceliyorlar ceza alırsın giremezsin foruma ona göre sengözlerimebaksanab

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…