Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

anam kıyamam ben sana hamileleride düşünürmüş benim dil_nurum kız ben sana ne diyem inşallah yakında bebiş sahibi olursun anacım

Amin canım inşallah hepimize nasip olur:Saruboceq:
düşünelim tabi canım yarın bizde hamile oldğumuzda bizimde canımız çeker falan kendimi onların yerine koyuyom :asigim:

ay ne güldüm yaaa iğrennç bari evde yapıp getirse nasıl olsa bikaçsaat yaşıyomuş spermler kaydirigubbakcemile3

hayır yeni evliyim kızlar bana sans dileyin bugün ilk kez deniyicem

ay keşke benimde bu akşam ilk gecemiz olsa bi an o günümüz geldi aklıma heyecanlı oluyo yaa ben çok merak ediyodum acaba nolcak diye:jeyyar::jeyyar::roflol:akşam 9 da uyumuşuz zaten düğün yorgunluğu :lepi:

o konuyu hiç deme gitsin ben bayağa korkmuştum birde o gün kuaför benim tanıdıktı beyefendi tutmuş saçıma en az 100 tane toka takmıştı taktığı tokaları da çengel halinde takmış çıldırmıştı eşim o gün ki bizim balayında ben korkumu yendim o günler güzeldi be ya

hehhe kım merak etmıyokı o geceyı:) stres dolu merak dolu tarıfsız

arkadaşlar bir şey sorucam adetimin 3,günü hormon tahlili yaptırdım.E2 57.00 çıkmış
normal değerler 11-44 yazıyor ne demek bilgisi olan var mı?

selam kızlar napıosunuz???bugün pek bi durgun noluyoruz ya nazarmı değdi toppikimize kimse uğramıyormuuuu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aynen öyle one tokaydı öyle çıkar çıkar bitmiyo 1 kutudan fazlaydı galiba eşimde bende zor çıkardık bide dediğin gibi çengel iğneye benziyodu tokalar zor çıktı hakkaten ne günlerdi beya:1rolleyes:

ayhh evet yaa çok sinirdi..ben o gece eve gelince çok gergindim hemde çok yorgundum..ne bilim o geceyi hiç sevmiyorum stresimi unutamıyorum çünküüüüüü((
bide eşimin arkadaşları şaka olaraktan doğalgazın vanasını kapamışlar buzgibi suyla banyo yapıp abdest alıp namaz kıldık işimiz bitince yine buzgibi suyla banyo yapmıştık(((((
ne sinirrrrrrrrrrrrr...hala sinirleniyorum gerizekalılara....
bide kız isteme günümü hiç sevmem yine çok gergindim koyun misali...(((((((((((((
gerginliğe hiçç gelemiyorummm yaa((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…