Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

niloş ya ben bu anlık iletilere sinir olmaya başladım dakka başı geliyor iptali varmı mail. olarak geliyor

gize hayatım bak herkezin imzasının yanında site adı yazıo o siteye gir tatlış oradan yap..istediğin şeyleri seç...sen seçtikçe o adresini oluşturuyo sonra onu kopyalayıp kedi kimlik bilgilerinde en alta yapıştırıyosun kangrubu falan filan yazan yer var ya oradaki en alta

niloş ya ben bu anlık iletilere sinir olmaya başladım dakka başı geliyor iptali varmı mail. olarak geliyor

editörler var ya bu sitede onlara mesaj atsana gülüm sana yardımcı olurlar valla
o anlık ileti ne ya ne sinir olur insan valla...hemen editöre bilgi ver kuşum

sana site adını veriyorum canım
TickerFactory.com
bu adrese gir..
ama ingilizce:)))))))
rastgele seç canım oluşur..tarih kısmına evlilik tarihini yaz mesela..salla gitsin..

selam kızlar ben geldim şöyle bir bakayım dedin napıyorsunuz
bakıyorumda ilk gece muhabbetleri devam etmiş :jeyyar:

gize kız nereye kopyalıcağını buldum..senin sayfanda hakkımda bölümünde kilo takip var..onun yanındaki kalem simgesine tıkla açılan satıra kopyala canım...

kız allah onları ne yapmasın yazık size allahtan bizim hiç öyle sorunumuz olmadı bizim ev memlekette olmadığı için biz otele gittik vee süperdiiiii hiç unutamam okadar müthiştiki gelin odası diyosun adan zeye herşeyi hazırlıyolar yemek içecek her şey süperdi yani kızlar e tabi o gece bizim bayağı zorluydu bi ara artık pes ettik yetr yaa dedik daha sonra devam ederiz dedik tam sonra bi baktık aaa olmuş bile:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…