inşaalah hayırlı haberle gelirsin cnm daha önce tanı konmuştu yoksa ilk muayenesimi cnmCADIARZUeşim cuma günü varikosel için dr konusmaya gidecek inşallah iyi haberler alırız
iyilik gurban hoşgeldin sağolasın hemencik kız doğur oğluşumasırnaşık şeynapıyosunuz kızlar
citos gözün aydın kıs oğluşun oluyo hemii:)))
aman hatırlatma orayı bana sinirim zıplıyo aklıma geldikçe ben aslan oğlu olanlar topği açıcam:roflol::roflol::roflol:misafirim vardı ev berbat oldu ben fazla kalamıycam evi toparlayım yarın görüşürüz okiş
citos melek kız annelerin topiğine gitmemen için bi sebep daha hehhehkaydirigubbakcemile5
cnm geçmiş olsun inşaalah seninde hayırlısıyla bebişin olur adetin niye geçikti acaba strestenmiki:bbo:daha önce izindeyken memlekette teşhis koyuldu bi burda gözüküp ameliyat olucak canım işleri çok yogundu 1 aydır gidecez diyoruz diyoruz kısmet buguneymiş bu arada ben hala adet olmadım onun sıkıntısını cekiyorum
slm rozalin hg cnm aminnnn inşaalah rabbim sanada göstersin Şeniz:Saruboceq:slm kızlar iyi akşamlar citos hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşaalah
cnm geçmiş olsun inşaalah seninde hayırlısıyla bebişin olur adetin niye geçikti acaba strestenmiki:bbo:
osmanıye80 mrb hemşerim bende erzinliyimkaydirigubbakcemile5
iyilik valla hemşerim sen nasılsın osmanıyede mı oturuyosun batmanda mı bu arada sende bebek istiyosun benimgibi degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?