hakça hoşgeldin canım
citos 2410 olmuşsun :jeyyar:
sağol canım sizede mşallah büyüttük valla kızlarıaşıyı muhakkak yaptırcam önemli çünkü doğum sırasında kullanılan aletlerden mikrop kapmamak için şart sen olmıcan mı??
valla iyi olur yememi kimse engelleyemiyo yafff-tatlicadiarzu-
hoşgeldin niye asabisinki:bbo:
kızlar mrbçitos canım hayırlı olsn allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsin ALLAH ım bizlerede nasip etsin kızlar bugun aşılamayı başlatmak için dr gidecem ögleden sonra karmaşık duygular içindeyim dualarınızı beklıyorum
hakcacım hg...
eşine geçmiş olsun...
kızlr bişe sorcam ben zayıflamak için sirkeli ballı su içiyorum ya
bi aralar sirkenin bebek düşürdüğünü duymuştum,netten araştırdım böyle bişe çıkmadı..
şimdi de korkuyorum hamile falan olursam bişe olursa..
siz duymuşmuydunuz böyle bişey...
bıraksam mı içmeyi..
ya çok da iyi gelmişti ama...
hb vildancım sabahtan giremedim aklım sizlerdeydi.eşimde dedim bir gireyim bakayım bizim topiğe kızlar ne yapıyor. hemde citosu merak ediyordum. evet canım tahminlerin doğru çıktı. bu arad geçmişe hemen şöyle baktım gözüme ilk çarpan regl olmamışsın hadi inşallah hayırlısıyla olmazsın. tabi herşeyde bir hayır vardır. test yapıcak mısın?
kaydirigubbakcemile5sende3134 olmuşun:jeyyar:
h.b.canım ya bu anlık ileti mailleri canımı sıktı bi türlü kurtulamadım sürekli geliyor. editöre bildirdim oda anlık ileti derken ? diyor açıklamalı cevap yazdım .ama bilmiyorum.kötükedihüsokötükedihüso
2 - 3 gün geçsin yaparım bugün olmam lazım bakalım hayırlısı ama adet olmadan önce olan belirtilerin hiçbiri yoka.s
kızlar mrbçitos canım hayırlı olsn allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsin ALLAH ım bizlerede nasip etsin kızlar bugun aşılamayı başlatmak için dr gidecem ögleden sonra karmaşık duygular içindeyim dualarınızı beklıyorum
bu arada vildancım bende sana dün rep vermiştimkaydirigubbakcemile3
hakça canım tebrikler buarada öptüm seni ve bebişiniŞeniz
hayırlısı olsun vildancım.dua ediyorum herzaman hepinize. hayırlısıyla en yakın zamanda topikteki arkadaşlarımda sağlıkla hamile kalsınlar diye:Saruboceq: :enbuyukkk:
sessizdeniz canım teşekkürler hb. nasılsın?
2 - 3 gün geçsin yaparım bugün olmam lazım bakalım hayırlısı ama adet olmadan önce olan belirtilerin hiçbiri yoka.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?