Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

citosum canım benim çokkkkkk sevindim:sm_cool:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq: vildan demişti senin oğlun olacak diye.

citosum bebişin olacak mış çok sevindim ilk bebeğin mi Allah tamamına erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin..

adresini ver koşu bandını kargoyla gönderem ben işin bitince geri ver üstüne yatmasırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şeyayy saol işim bitsin geri veriyim kız niydiyim ben kocaman şeyi evde koyacak yer yok zatii
gerçi ben az yersem evde yer açılır:roflol::roflol:

merhaba canım hoşgeldin ŞenizŞenizŞeniz

hb canım. eşim biraz rahatsız dün eve erken geldi şimdide evde sabahtan giremedim. hemşirelik yapıyorum eşimekaydirigubbakcemile3 çorba,ıhlamur,ilaçları var onları içiyor.
merakta ettim sizleri. oğluşun nasıl?

citosum canım benim çokkkkkk sevindim:sm_cool:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq: vildan demişti senin oğlun olacak diye.

hoşgeldin cnm:jeyyar: hatırlatırım sanada kız dediydimsüprizzzzz
bitek okyanusta yanıldım

sağolasın hakcam ewet vildoş ilk baştan bilmiş kalbi temizya malum olmuşŞenizŞeniz

citosum bebişin olacak mış çok sevindim ilk bebeğin mi Allah tamamına erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin..
sağolasın tatlım rabbim olmayan bütün herkese sağlıklı evlat versin

sırnaşık şeysırnaşık şeyayy saol işim bitsin geri veriyim kız niydiyim ben kocaman şeyi evde koyacak yer yok zatii
gerçi ben az yersem evde yer açılır:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

okyanus canım maaşallah 20 haftalık olmuş kızın bizde 19.haftamıza giricez kısmetse yarın evet canım tetanoz aşısı 20-24.haftalar arası yapılıyor. bende senin tam kaç haftalık olduğunu bilemedim. yakın olduğunu biliyorum tarihlerimizin ama sen tetanoz aşısını yaptıracak mısın?

geçmiş olsun kocişine cnm aman iyi bak onlar bizim gözbebeğimiz :1hug:
oğluşum iyi teyzesi yiyip içip keyf yapıyokaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cnm:jeyyar: hatırlatırım sanada kız dediydimsüprizzzzz
bitek okyanusta yanıldım

hb vildancım sabahtan giremedim aklım sizlerdeydi.eşimde dedim bir gireyim bakayım bizim topiğe kızlar ne yapıyor. hemde citosu merak ediyordum. evet canım tahminlerin doğru çıktı. bu arad geçmişe hemen şöyle baktım gözüme ilk çarpan regl olmamışsın hadi inşallah hayırlısıyla olmazsın. tabi herşeyde bir hayır vardır. test yapıcak mısın?

sağol canım sizede mşallah büyüttük valla kızları aşıyı muhakkak yaptırcam önemli çünkü doğum sırasında kullanılan aletlerden mikrop kapmamak için şart sen olmıcan mı??

canım bu arada geçmiş olsun eşine aman sende kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…