ne kadar iii bende yapabilsem aslında bi kızım var kafama takmasam olur ya :1no2::uhm:
kızlar hepinize merhaba nasılsınız?
adresini ver koşu bandını kargoyla gönderem ben işin bitince geri ver üstüne yatmasırnaşık şey
merhaba canım hoşgeldin ŞenizŞenizŞeniz
kızlar hepinize merhaba nasılsınız?
citosum canım benim çokkkkkk sevindim:sm_cool:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq: vildan demişti senin oğlun olacak diye.
bize takılmaya devam et öyleysekaydirigubbakcemile5
sağolasın hakcam ewet vildoş ilk baştan bilmiş kalbi temizya malum olmuşŞenizŞenizcitosum canım benim çokkkkkk sevindim:sm_cool:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq: vildan demişti senin oğlun olacak diye.
sağolasın tatlım rabbim olmayan bütün herkese sağlıklı evlat versincitosum bebişin olacak mış çok sevindim ilk bebeğin mi Allah tamamına erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin..
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayy saol işim bitsin geri veriyim kız niydiyim ben kocaman şeyi evde koyacak yer yok zatii
gerçi ben az yersem evde yer açılır:roflol::roflol:
valla iyi olur yememi kimse engelleyemiyo yafff-tatlicadiarzu-ben yavaş yavaş öğreniyom işte bana morel verin arkadaşlar bide yemek yememi engelleyin zayıflammam lazımmmmmmmm
selam kızlar herkese meraba nasılsınız.ben biraz asabiyim bugün.
hb canım. eşim biraz rahatsız dün eve erken geldi şimdide evde sabahtan giremedim. hemşirelik yapıyorum eşimekaydirigubbakcemile3 çorba,ıhlamur,ilaçları var onları içiyor.
merakta ettim sizleri. oğluşun nasıl?
hoşgeldin cnm:jeyyar: hatırlatırım sanada kız dediydimsüprizzzzz
bitek okyanusta yanıldım
okyanus canım maaşallah 20 haftalık olmuş kızınbizde 19.haftamıza giricez kısmetse yarın evet canım tetanoz aşısı 20-24.haftalar arası yapılıyor. bende senin tam kaç haftalık olduğunu bilemedim. yakın olduğunu biliyorum tarihlerimizin ama sen tetanoz aşısını yaptıracak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?