ıyım cnm cok sagol bı sıkayetım yok cok sukur sımdılık sen nasılsın
rıca edrım cnm ne demek
Merhaba arkadaşlar benim 8-9 nisan ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm. İnternette araştırdım ovulasyondan 10 gün sonra gebelik testlerde çıkabiliyormuş. Cuma yaptım tek çizgiydi bu sabah yaptım tekrar gebelik testinde ikinci çok silik çıktı. Çok da umutlanmak istemiyorum ama olabilirmi acaba diye de düşünüyorum. 9 nisan ovulasyon olsa 14 gün sonrası 23 nisan adet olmam gerekiyor. Daha erken oluncamı silik çıktı acaba?
çok sağol hakcacım..sessizdeniz canım çok sevindim Allahım inşallah hayırlısını nasip etsin canım testlerde gösteriyorki hamilesin çokkkk sevindim inan ki. canım dikkat et kendine dinlen birşeyler yapma. güzel haberlerini bekliyoruz:1hug:
amin arkadaşım darısı sizlerere olsun inşallahHamile olan arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin.
Benim canım çok sııkkın myom ameliyatı oldum 6 ay önce drum ameliyatta fazla kanamadan ötürü
bir myomu alamamış geçe gün kontrele gittiğimde 4 cm olduğunu öğrendim ve dr hamile kalman gerekiyor dedi.5 senedir uğraşıyoruz ne yapıcağımı bilmiyorum bugün de rahim filmi çekicek filmdende sonucundan da çok korkuyorum.
sessız denız cok sevındım hamıs olduguna.rabbım bızede nasıp etsın
gunaydın kızlar
hakca gule gule cnm
sessızdenız cnm tebrık ederım cok sevındım cok dıkkat et kendıne
muhasebe hg cnm bence hamılesın cunku benımde sılık cıkmıstı hatta bende senın gıbı emın olamadım yanılırsam dıye cok korktum erken oldugu ıcın sılık cıkmıstır 1 gun sonra testı tekrarla bak cızgı daha belırgınlesıyo ben ole yapmıstım ıyıce emın olmak ıcın bence kantestı yaptır o daha garantı
kızlar bızde c.tesı dr gıttık 5 haftalıkmıs bebısım daha
İnşallah canım yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum zaten.
Canım tebrik ederim İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
serpilyurt hg...benim ve eşiminde herşeyi normaldi ama olmuyordu. iki kez kimyasal gebelik geçirdim. 3 kez aşılama sonuç negatif. artık beizde ya 4.aşılamayı ya da tüp bebek deneyecektik ama dinlenme ayında normal yolla hamile kaldım Allaha şükür. Allahım vakti ve zamanını biliyor. senin içinde hayırlısı olsun. doktorlar tam olarak ne diyor? benim kuzenimde çikolata kisti vardı ilk tüp bebek denemesi negatifti ama ikinci tüp bebek denemesi oldu ve şimdi 5 aylık üçüzleri var maaşallah. yani olmaz olmaz dememek lazım.vazgeçmek yok.
kızlar bızde c.tesı dr gıttık 5 haftalıkmıs bebısım daha
oy cnm benım ya hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah
benden baska kımse tyooook
ben varım merhaba sinem ben
hg cnm bende hulya hadı bakalım ıns olur cnm hayırlısıyla
kısmet canım ya herşey rabbimin takdir sende amilesin galiba allah sağlıkla kucağına versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?