Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım tam olarak bilgim yok ama hayırlısı olsun diyorum inşallah bebişin seninledir. ikinci çizgi silik çıktı diyosun.hadi bakalım hayırlısı.

çok sağol hakcacım..
amin arkadaşım darısı sizlerere olsun inşallah
sessız denız cok sevındım hamıs olduguna.rabbım bızede nasıp etsın

amin canım inşallah en kısa zamanda sizlerde:CüvCüv:

gunaydın kızlar
hakca gule gule cnm
sessızdenız cnm tebrık ederım cok sevındım cok dıkkat et kendıne
muhasebe hg cnm bence hamılesın cunku benımde sılık cıkmıstı hatta bende senın gıbı emın olamadım yanılırsam dıye cok korktum erken oldugu ıcın sılık cıkmıstır 1 gun sonra testı tekrarla bak cızgı daha belırgınlesıyo ben ole yapmıstım ıyıce emın olmak ıcın bence kantestı yaptır o daha garantı

İnşallah canım yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum zaten.

İnşallah canım yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum zaten.

oooooh hadı bakalım ben zaten ayagımı bayagı bı surttum kızlar benden sonra sevgıı sımdı sessızdenız sonrada muhasebe vıldos ve nıluferdende bu ay cok umutluyuz hadı bakalım

cevabın için sağol bende en ufak bile bi sorun yok eşimde canlı cansız normal yoldan hiç sperm gelmiyo ama ameliyat yada şırıngayla alındığı zaman gayet güzel geliyomuş bu yüzden normal yolla gebe kalamassınız dediler ama benim içimde hep bi ümit var bu ayda adetim gecikti 6 gün çok ümitle bekliyorum hiç bi belirti yok ama aceba ilaçlar geciktirmiş olabilirmi daha geçen ay olmuştum tüp bebek tedavisini olmayınca tam günümde adet oldum zaten oyüzden ilaçlardan olsa o zaman da gecikirdi demi

merhaba arkadaşlar bugün ilk kez tüp bebek merkezine gittim bi dahaki ay mayısta başlıyoruz inşallah doktorum herşey yolunda gözüküyor dedi cok heycanlı bakalım napcam neler yaşıycam merak ediyorum

hlymms çok sevındım canım.allah kucağına da almanı nasip etsin,darısı başımıza:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…