ozaman sen kesin hamilesin canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı başımıza :teytey::teytey::teytey:canlarım bu gün kan testi yaptırcaktım ama biraz beklemeye karar verdim.kaç seferdir bi tıp merkezinde yaptırıyodum ama şimdi doktorum yapsın istiyorum.ilk hamileliğimde her şeye çok acele ettim ama şimdi daha sakin yaklaşmak istiyorum..kimseyede söylemedim daha sizlerden başka.
nasip olursa bu ayın 26 sında gitcem
bu gün yine test yaptım iki ayrı markadan ikisinde de çok kırmızı çizgi çıktı.yani kendime bunu kanıtlamak için tam 4 tane ayrı marka test yaptım:)
darısı sizlere olsun inşallah..
sağolasın vildoşum inşallah sende hamilesindir:Saruboceq:
hep dualarımdasınız canım..
canım benim Allah razı olsun,Rabbim en kısa zamanda sana ve burada ki tüm isteyen arkadalarıma nasip etsin inşallah
canım şakalaşıyoduk ama gerçek oldu şimdi:CüvCüv:
inşallah senin şakanda gerçeğe döner:CüvCüv:
hlymms çok sevındım canım.allah kucağına da almanı nasip etsin,darısı başımıza:))
hoşbulduk canım nasılsın :1hug:vıolette dılnr hg kızlar nasılsınız
selamlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm
hoşbulduk canım nasılsın :1hug:
buarada mrb arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum a.s.
diloşşşşşşşşşşş nasılsın arkadaşım hlyymms sende nasılsın özledim sizii ŞenizŞenizŞenizŞeniz
hoş bulduk güzellerim nasılsınız bakiyim dedim bunlar çıktı heralde.eeee nasıl gidiyor hayat güzeldir herşey umarımhoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim nasılsın tatlım Şeniz
saraa cnm gıttınmı kıız
sara anlat bakalım neler yapıyosun
hlymscim bende önümüzdeki ay klomene başlıyorım seninde öyleydi dimi yani yumurtaların geliştirilmişti
evet canım bugün topik sessiz baya sarada kayboldu bir anda saraaaaaaa duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool:ayyyyyyy cnm benım hg
ıym cnm kımse yok ya baksana
bızde senı cok ozledık cnm
bugun topık sessız cnm bende bayagıdır yalnız yalnız beklıyodum bırı gelse dıye
bebıs ıyı cnm c.tesı dr a gıttım keseyı gorduk daha 5 haftalıkmıs bebısım teyzesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?