Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ozaman sen kesin hamilesin canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı başımıza :teytey::teytey::teytey:

nasılsınız bakiyim be yokken neler yaptıınız ,herkes iyidir umarım .....

aaaaaaaaaa sessizdeniz hamilemimi çooookkk sevindim çoook güzelll

diloşşşşşşşşşşş nasılsın arkadaşım hlyymms sende nasılsın özledim sizii ŞenizŞenizŞenizŞeniz

hoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim nasılsın tatlım Şeniz
hoş bulduk güzellerim nasılsınız bakiyim dedim bunlar çıktı heralde.eeee nasıl gidiyor hayat güzeldir herşey umarım
saraa cnm gıttınmı kıız

yoookkk gitmedim hlyms cimm baktım siz yoıktunuz biraz gezindim cafeden giriyorum .nasılsın bebeğimiiz nasıl bakiyim

hlymscim bende önümüzdeki ay klomene başlıyorım seninde öyleydi dimi yani yumurtaların geliştirilmişti

bugun topık sessız cnm bende bayagıdır yalnız yalnız beklıyodum bırı gelse dıye
bebıs ıyı cnm c.tesı dr a gıttım keseyı gorduk daha 5 haftalıkmıs bebısım teyzesı

hlymscim bende önümüzdeki ay klomene başlıyorım seninde öyleydi dimi yani yumurtaların geliştirilmişti

evet cnm oyleydı hadı hayırlısı bakalım hangı dr gıdıyosun benım drumu sormussun ozelden yazdım okudunmu cnm o da cok ıyı bı dr tavsıye ederım cnm

bugun topık sessız cnm bende bayagıdır yalnız yalnız beklıyodum bırı gelse dıye
bebıs ıyı cnm c.tesı dr a gıttım keseyı gorduk daha 5 haftalıkmıs bebısım teyzesı

çook sevindim keseyi erkenden görmüşsün çook güzel allah tamamına erdirir inşallah bizede nasip eder bende klomene başlıycam bu ay geçti önümüzdeki ay artık kısmet bakalım tutma şansı nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…