Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet cnm oyleydı hadı hayırlısı bakalım hangı dr gıdıyosun benım drumu sormussun ozelden yazdım okudunmu cnm o da cok ıyı bı dr tavsıye ederım cnm
bende pembe maviye gidiyorum araştıra araştıra buldum nolcak bakalım ben gittikten sonra gördüm seninkini dedim para öylede böylede gidicek biyerden başlayayım klomenle başlıycaz inşallah hemen tutar bekletmez beni
evet canım bugün topik sessiz baya sarada kayboldu bir anda saraaaaaaa duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool:

burdayım diloşum yaaaaa kaçak sen nerdesin:mymeka:

olur cnm olur sen yeterkı stres yapma oohh rahat ol hıııç kafana takma olacagına ınan

hoş bulduk güzellerim nasılsınız bakiyim dedim bunlar çıktı heralde.eeee nasıl gidiyor hayat güzeldir herşey umarım

yoookkk gitmedim hlyms cimm baktım siz yoıktunuz biraz gezindim cafeden giriyorum .nasılsın bebeğimiiz nasıl bakiyim
hayat aynı canım benim için baya karışık senden ne haber:delphin:

Hıymms hamıŞ mıydın canım sen yoksa yenımı ÖĞrendın canım ama Çook sewındım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder ınŞ

ana kız hoşgeldin valla uzun zamandan beri ilk defa karşılaştık valla sara valla seni çok özledik ya :çok üzgünüm:

aaaaaaaaaaa escacım ne güzel senide gördüm nasılsın ,bende sizi çooooooooookk özledim.sık giremiyorum cafeden giriyorum.senin bebiş durumları nasıl bakiyim:dilcikar:

escales melıke hg dınız kızlar ohh be acık topıge caan geldı kımsecıkler yoktu yaw

bende pembe maviye gidiyorum araştıra araştıra buldum nolcak bakalım ben gittikten sonra gördüm seninkini dedim para öylede böylede gidicek biyerden başlayayım klomenle başlıycaz inşallah hemen tutar bekletmez beni

burdayım diloşum yaaaaa kaçak sen nerdesin:mymeka:
burdayım ne furuyon garibe :çok üzgünüm: zaten kafam karışık adetim sapıttı yine canım ya ara kanamam var :delphin:

AŞkolsun yanı kızlar ınsanbı hoŞgeldın der yanı darılıcam ama tamam Çook gırıp sızlerle muhabbete pek katılamıyorum ama yıne de aklım sızde hep

hayat aynı canım benim için baya karışık senden ne haber:delphin:

hangimizin normal ama bunada şükür sağlığımız varsa gerisi yalan hiçbirşey için üzülme sağlık çoook önemli dünyadaki şanslı insanlar grubundayız çünkü heryerimiz tam.bir bebek eksik allah onunda hayırlısını versin inşallah
:teselli:

hangimizin normal ama bunada şükür sağlığımız varsa gerisi yalan hiçbirşey için üzülme sağlık çoook önemli dünyadaki şanslı insanlar grubundayız çünkü heryerimiz tam.bir bebek eksik allah onunda hayırlısını versin inşallah
:teselli:
evet öyle canım herşeye rağmen şükretmek en güzeli inşallah yakında bugünlerde geçer :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

burdayım ne furuyon garibe :çok üzgünüm: zaten kafam karışık adetim sapıttı yine canım ya ara kanamam var :delphin:

diloşum bak bende para muhabbetine baya bekledim ama eninde sonunda gittim baktım olmuyo hastane ilgilenmiyo para gidiyo sonunda sende bekleme fazla iyi bir doktora git.sonuçlandır biran önce

aaaaaaaaaaa escacım ne güzel senide gördüm nasılsın ,bende sizi çooooooooookk özledim.sık giremiyorum cafeden giriyorum.senin bebiş durumları nasıl bakiyim:dilcikar:
İYİYİM CANIM YOK BENDE BİR ŞEY CANIM BU AYDA OLMIYACAK GALİBA ANACIM HADİ SEN NASILSIN BAKEM :CüvCüv: KLOMENE BAŞLAMIŞSIN İNŞALLAH TEZ VAKİTTE RAHMİN BEBİŞ GÖRÜR VE O MUTLULUĞU HEM KENDİN HEM BİZ YAŞARIZ CANIM. :CüvCüv:
escales melıke hg dınız kızlar ohh be acık topıge caan geldı kımsecıkler yoktu yaw

AYNEN ÖYLE CANCAĞIZIM SEN NASILSIN BAKEM :CüvCüv:

diloşum bak bende para muhabbetine baya bekledim ama eninde sonunda gittim baktım olmuyo hastane ilgilenmiyo para gidiyo sonunda sende bekleme fazla iyi bir doktora git.sonuçlandır biran önce

HAKLISIN BU KONUDA CANIM BU ARADA BENDE 11 MAYISA RANDEVU ALDIM BENDE GİTCEM DOKTORA CANIM :CüvCüv:

Back
X