ne olsun be hlymsim bildiğin gibi evde pinekliyorum bi çıkıp geziyorum bi yatıyorum.öyle geçiyo vakit
ana kız hoşgeldin valla uzun zamandan beri ilk defa karşılaştık valla sara valla seni çok özledik ya :çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olsun be hlymsim bildiğin gibi evde pinekliyorum bi çıkıp geziyorum bi yatıyorum.öyle geçiyo vakit
bende pembe maviye gidiyorum araştıra araştıra buldum nolcak bakalım ben gittikten sonra gördüm seninkini dedim para öylede böylede gidicek biyerden başlayayım klomenle başlıycaz inşallah hemen tutar bekletmez benievet cnm oyleydı hadı hayırlısı bakalım hangı dr gıdıyosun benım drumu sormussun ozelden yazdım okudunmu cnm o da cok ıyı bı dr tavsıye ederım cnm
evet canım bugün topik sessiz baya sarada kayboldu bir anda saraaaaaaa duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool:
hayat aynı canım benim için baya karışık senden ne haberhoş bulduk güzellerim nasılsınız bakiyim dedim bunlar çıktı heralde.eeee nasıl gidiyor hayat güzeldir herşey umarım
yoookkk gitmedim hlyms cimm baktım siz yoıktunuz biraz gezindim cafeden giriyorum .nasılsın bebeğimiiz nasıl bakiyim
ana kız hoşgeldin valla uzun zamandan beri ilk defa karşılaştık valla sara valla seni çok özledik ya :çok üzgünüm:
Hıymms hamİŞ mİydİn canım sen yoksa yenİmİ ÖĞrendİn canım ama Çook sewİndİm allah hayırlısıyla kucagına almayı nasİp eder İnŞ
burdayım ne furuyon garibe :çok üzgünüm: zaten kafam karışık adetim sapıttı yine canım ya ara kanamam varbende pembe maviye gidiyorum araştıra araştıra buldum nolcak bakalım ben gittikten sonra gördüm seninkini dedim para öylede böylede gidicek biyerden başlayayım klomenle başlıycaz inşallah hemen tutar bekletmez beni
burdayım diloşum yaaaaa kaçak sen nerdesin:mymeka:
hayat aynı canım benim için baya karışık senden ne haber![]()
AŞkolsun yanİ kızlar İnsanbİ hoŞgeldİn der yanİ darılıcam ama tamam Çook gİrİp sİzlerle muhabbete pek katılamıyorum ama yİne de aklım sİzde hep
evet öyle canım herşeye rağmen şükretmek en güzeli inşallah yakında bugünlerde geçer :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hangimizin normal ama bunada şükür sağlığımız varsa gerisi yalan hiçbirşey için üzülme sağlık çoook önemli dünyadaki şanslı insanlar grubundayız çünkü heryerimiz tam.bir bebek eksik allah onunda hayırlısını versin inşallah
:teselli:
evet cnm ögrenelı 10 gun oldu ıste c.tesı dr a gıttık 5 haftalık dedı
burdayım ne furuyon garibe :çok üzgünüm: zaten kafam karışık adetim sapıttı yine canım ya ara kanamam var![]()
İYİYİM CANIM YOK BENDE BİR ŞEY CANIM BU AYDA OLMIYACAK GALİBA ANACIM HADİ SEN NASILSIN BAKEM :CüvCüv: KLOMENE BAŞLAMIŞSIN İNŞALLAH TEZ VAKİTTE RAHMİN BEBİŞ GÖRÜR VE O MUTLULUĞU HEM KENDİN HEM BİZ YAŞARIZ CANIM. :CüvCüv:aaaaaaaaaaa escacım ne güzel senide gördüm nasılsın ,bende sizi çooooooooookk özledim.sık giremiyorum cafeden giriyorum.senin bebiş durumları nasıl bakiyim:dilcikar:
escales melıke hg dınız kızlar ohh be acık topıge caan geldı kımsecıkler yoktu yaw
escales melıke hg dınız kızlar ohh be acık topıge caan geldı kımsecıkler yoktu yaw
diloşum bak bende para muhabbetine baya bekledim ama eninde sonunda gittim baktım olmuyo hastane ilgilenmiyo para gidiyo sonunda sende bekleme fazla iyi bir doktora git.sonuçlandır biran önce