Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ıym escalen cnm uykum gelmıstı artık sara bı geldı bı geldı yanıııı sen nasılsın bugun ıslerın yogun galıba

İYİYİM CANIM YOK BENDE BİR ŞEY CANIM BU AYDA OLMIYACAK GALİBA ANACIM HADİ SEN NASILSIN BAKEM :CüvCüv: KLOMENE BAŞLAMIŞSIN İNŞALLAH TEZ VAKİTTE RAHMİN BEBİŞ GÖRÜR VE O MUTLULUĞU HEM KENDİN HEM BİZ YAŞARIZ CANIM. :CüvCüv:

AYNEN ÖYLE CANCAĞIZIM SEN NASILSIN BAKEM :CüvCüv:

inşalah escacım hep beraber görür yaşarız o mutluluğu sende git biran önce doktora .ben böyle olacağını bilseydim çok önce giderdim bilemiyosun o yüzden herkese önce iyi bir doktor öneriyorum .işler nasıl çalışıyosun dimi. çoook öpüyorum birazdan çıkmam gerekir.Şeniz

Hlymmms canım senın gÜnÜn geÇtıgındede olcakmıŞsın gıbı agrıların varmıydı ve ben bu ay 2 tane antıbıyotık ıÇtım sonra doktorumu aradım 1mg lık antıbıyotık verdı onu kullandım acaba oda gÜnÜmÜ geÇırmıŞ olabılırmı cvb larsan sewınırım canım

hlymssss canım sen hangi hapı kullandın yumurta geliştirmek için ve çatlama iğnesi oldunmu bana yapmıycak iğne

beryale ,vildoşa ,ve citosa ,daisye, ve unuttuğum arkadaşlarıma çoooooooooookk selam söyleyin .sizide çoooookk öpüyorum inşallah girdiğimde denk gelirsiniz yine çook öptüm sizleriŞeniz

Hlymmms canım senİn gÜnÜn geÇtİgİndede olcakmıŞsın gİbİ agrıların varmıydı ve ben bu ay 2 tane antİbİyotİk İÇtİm sonra doktorumu aradım 1mg lık antİbİyotık verdİ onu kullandım acaba oda gÜnÜmÜ geÇİrmİŞ olabİlİrmİ cvb larsan sewİnİrİm canım

bılmıyorum kı cnm benım adetımı antıbıyotıkler etkılemıyo ama senın kını bılemem
adet gunlerım yaklastıgı zaman adet olacakmısım gıbı agrılarım olmustu ben adet gunumde test yaptım sılık cıkmıstı ertesı gun tekrar yaptım cızgı daha belırgınlestı sonrada kan testı yaptırrdım cnm

diloşum bak bende para muhabbetine baya bekledim ama eninde sonunda gittim baktım olmuyo hastane ilgilenmiyo para gidiyo sonunda sende bekleme fazla iyi bir doktora git.sonuçlandır biran önce

daha önce zaten hep özele gittim canım sadece bu son gidişimde devlet hastanesine gittim imkansızlıktan ama yine aynı doktorumdu gitmem gerektiğini bende biliyorum farkındayım zaten doktorda testlerin yapılması gerektiğini söylüyor ama benim biraz daha beklemem lazım malesef daha öncede bu sorundan bir bayan doktorada gittim oda bişeyin yok stresten deyip geçiyolar yeni evlisin falan filan sallıyolar inşallah öyledir diyorum bakalım bende kayınvalideye söylesem 1 dk bekletmez götürürde bende ortalığı ayaklandırmak istemiyorum aman karmakarışık oldu :delphin:

inşalah escacım hep beraber görür yaşarız o mutluluğu sende git biran önce doktora .ben böyle olacağını bilseydim çok önce giderdim bilemiyosun o yüzden herkese önce iyi bir doktor öneriyorum .işler nasıl çalışıyosun dimi. çoook öpüyorum birazdan çıkmam gerekir.şeniz

bende gitcem canım işte işlerde şükür devam ediyor

beryale ,vildoşa ,ve citosa ,daisye, ve unuttuğum arkadaşlarıma çoooooooooookk selam söyleyin .sizide çoooookk öpüyorum inşallah girdiğimde denk gelirsiniz yine çook öptüm sizleriŞeniz
Gidiyomusun saracım güle güle canım arada bir uğra böyle unutma bizi kendine iyi bak :a015:

bılmıyorum kı cnm benım adetımı antıbıyotıkler etkılemıyo ama senın kını bılemem
adet gunlerım yaklastıgı zaman adet olacakmısım gıbı agrılarım olmustu ben adet gunumde test yaptım sılık cıkmıstı ertesı gun tekrar yaptım cızgı daha belırgınlestı sonrada kan testı yaptırrdım cnm

TŞK EDERİM CANIM GERÇİ ÇOOK GÜNÜM GEÇMEDİ AMAM İNŞ OLMAM YAAAA BENDE BEBİŞŞ İSTİYORUM BANANNEEE:roflol::roflol:

daha önce zaten hep özele gittim canım sadece bu son gidişimde devlet hastanesine gittim imkansızlıktan ama yine aynı doktorumdu gitmem gerektiğini bende biliyorum farkındayım zaten doktorda testlerin yapılması gerektiğini söylüyor ama benim biraz daha beklemem lazım malesef daha öncede bu sorundan bir bayan doktorada gittim oda bişeyin yok stresten deyip geçiyolar yeni evlisin falan filan sallıyolar inşallah öyledir diyorum bakalım bende kayınvalideye söylesem 1 dk bekletmez götürürde bende ortalığı ayaklandırmak istemiyorum aman karmakarışık oldu :delphin:

canım hormon testlerini devlette yaptır ben öyle yaptırdım yada ben mesela pembe maviye gidiyorum oranın doktoru zübeydede çalışıyo testlerinide orada yaptırıyo bedavaya ister burda ister orda yaptır diyo oda olur bak benim olmazsa klomenle rahim filmini zübeydede bedava yapacak mesala tamammı diloşum bunuda düşün .öpüldün çokk kendine iyi bak

görüşürüz arkadaşlarım kendinize iyi bakın:a015::a015::a015::a015:

Back
X