Sara gidiyormusun
evet escacım görüşürüz yine öpüyorum sizi komacaaan ,hlyms ,diloş görüşürüz :a015::a015:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sara gidiyormusun
canım hormon testlerini devlette yaptır ben öyle yaptırdım yada ben mesela pembe maviye gidiyorum oranın doktoru zübeydede çalışıyo testlerinide orada yaptırıyo bedavaya ister burda ister orda yaptır diyo oda olur bak benim olmazsa klomenle rahim filmini zübeydede bedava yapacak mesala tamammı diloşum bunuda düşün .öpüldün çokk kendine iyi bak
görüşürüz arkadaşlarım kendinize iyi bakın:a015::a015::a015::a015:
yoook cnm gelmadı o bı daha
escalesciğim hiç pas vermiyosun bana nasılsın bitanem işler nasıl
kızlar selam ne haber eşimle varikosel ameliyatı için gittik degerleri yüksek cıktı cocugunuz olmaması için hiç bi sebeb yok dedi hala saskınım eeeeee bizim cocugumuz niye olmuyo arkadaslar spermogramı degerlendirebilecek anlayan arkadaslar varmı
gelmesin zaten eğer erkekse esefle kınıyorum bunu yapan erkeği bu arada ne zaman regli olduğumu sormuşsun yazdım ama okumadın sanırım önceleri 15 de oluyordum geçen ay 19 da oldum canım
kızlar selam ne haber eşimle varikosel ameliyatı için gittik degerleri yüksek cıktı cocugunuz olmaması için hiç bi sebeb yok dedi hala saskınım eeeeee bizim cocugumuz niye olmuyo arkadaslar spermogramı degerlendirebilecek anlayan arkadaslar varmı
işte benim sigorta problemim var canım ondan devlette olsa özelde olsa farketmiyo muayenesi testi ilacı vs baya tutuyo oyüzden sigortanın dolmasını bekliyorum ama bu böyle devam ederse gideriz napalım kendine iyi bakcanım hormon testlerini devlette yaptır ben öyle yaptırdım yada ben mesela pembe maviye gidiyorum oranın doktoru zübeydede çalışıyo testlerinide orada yaptırıyo bedavaya ister burda ister orda yaptır diyo oda olur bak benim olmazsa klomenle rahim filmini zübeydede bedava yapacak mesala tamammı diloşum bunuda düşün .öpüldün çokk kendine iyi bak
görüşürüz arkadaşlarım kendinize iyi bakın:a015::a015::a015::a015:
okudum cnm okudum bıkac gun daha bakle bence olmazsan test yaparsın
melikecim sen hangi düzenleyiciyi kullanıyordun bende kullandım da progestanewet canım bende öyle yapıcam ama ben bu a ne zaman olucagımı bilmiyorum çünkü doktor bütün hapları kesti adet düzenleyi kullanıyodum onuda içmedim bakalım oyüzden tereddütlüyüm
ben burdayım cnm