- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
yarın sabah yapacam
ağrı yok ...sızı yok...göğüslerde hassasiyet yok...akıntım beyaz...:bbo:
hayırlısı olsun da hiç günüm geçmemişti bu ilk oldu bakalımfisfisfis
tebi tebi ne demen çekilirim en baştan size yer açarım ben ne demek kısskaydirigubbakcemile5
güle güle cnm tekrar gözün aydın dikkat et kendine :teytey:
yok işte cnm hiçbi belirti yok günümün geçmesi dışında
ben normalde yumurtladığımı bile hissediyodum
sadece 10 gün kadar önce içimden cımbızla et koparılıyomuş gibi hissettim
ben öyle olunca ertesi gün adet olurdum olmadım:uhm: bekliyorum bakalım
ben kitabı yüzünden okudumsırnaşık şeysırnaşık şeyooyyy
oy
vildan
nilüfer
melike
bakalım en çok kim çalıştı
güzel haberlernizi bekliyoruz kızlarrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
valla çom iyi yapmışsın canım ya bugün havada öyle güzeldikiçok içim sıkıldı evde valla ama kocişim yoktuki hatta bugün kimse yok burda kendi cumhuriyetimi ilan ettim sırnaşık şey
ciddimisin canım sende de aynı şey mi oldu :1shok:cnm nefret edıyorum o haptan ekım ayında kulandım daha gecen ay normale gırdı adetım doktora gıdıyoum normal dıo artık kac ay boyunca pedle gemekten bunalmıştım
efferim sana canım iyi etmişsin vallaben kitabı yüzünden okudumsırnaşık şeysırnaşık şey
evet koltuk takımlarına baktık aksuya gittik ordan halasına bıraktı beni
akşamda amcasının hanımı gelini ile aksuya bidaha gittik iyice gezdim açıldım eyi ettim süprizzzzz
ciddimisin canım sende de aynı şey mi oldu :1shok:
efferim sana canım iyi etmişsin valla
eee karar verebildin mi koltuk takımına canım :icecream:
peki doktorun ne dedi bu durumda hapı birdaha kullanmaya devam ettinmi canım:uhm:evet cnm ya bı arkadasım daha kullandı oda aynısı oldu
Allahım bak hepimizin isteği aynı hepimiz sağlıklı hayırlı bir evlat istiyoruz sen duy sesimizi yarabbim.senden başka umudumuz yok .en iyisini sen bilirsin Allahım biz kulların sabırsızlanıyoruz ama umudumuzu kesmiyoruz....sesimizi duy dualarımızı kbul et Allahım...AMİN...:Saruboceq:
yapma ya çokmu kokoştu da beğenmedi canım ya bence o biraz kokoş olsun oturma odasına öylesi daha güzel olur ikna et bence:jeyyar:ben karar verdim kociş beğenmedi:mymeka: kokoş işi istemiyo adamyasakkelime
kızlar ben keseyı erken mı gormusum yoksa normal zamanda mı dr 5 haftalık dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?