ok tşkr ederim bende sağa viririmvildoşum rep yeni vedim bitsin gene veriim.
:lepi::lepi:bencede muhasebe 22 kesin hamile
sessizdeniz de
ay valla çatlıcam
vildan
nilüfer
melike
sizdende güzel haber alırız inşallah
ay gaza gldim iyice yaf
yapma ya çokmu kokoştu da beğenmedi canım ya bence o biraz kokoş olsun oturma odasına öylesi daha güzel olur ikna et bence:jeyyar:
kimmiş bakayım hamileler
Allah tamamına erdirsin inşallah
cnm kese 5 haftalıkken görünür normal içinde bebekte görünür
sende bebek göründümü
kalp atışları falan görünmesi lazım
bende sinsi bakışlarımla sana onu ima etmiştim :roflol::roflol:ok tşkr ederim bende sağa viririm
:lepi::lepi:
diloş anladığı dilden ikna edecem artık iki fingirdemem lazım:roflol::roflol:
kimmiş bakayım hamileler
kimmiş bakayım hamileler
peki doktorun ne dedi bu durumda hapı birdaha kullanmaya devam ettinmi canım:uhm:
buarada sen gerçekten zonguldaklımısın canım ya merak ettim bende zonguldaklıyımda aslenkaydirigubbakcemile5
kimmiş bakayım hamileler
en geç 6 haftada görünüyoherhangı bısey demedı dr ben nette arstırdım 6.haftada kalbı atmaya baslıyomus
bende sinsi bakışlarımla sana onu ima etmiştim :roflol::roflol:
hadı kızlar ben kacar bırazdan babamız gelır gorusuruz ıns yarın
hadı kızlar ben kacar bırazdan babamız gelır gorusuruz ıns yarın
Ben ereğliden değilim ama hemşeri çıktık gel bi öpem seni Şenizevet cnm ben zonguldak ereglılıgım bu hapı dusuk tehlıkesı oalnlarada verıomuş ara kanamalar normalmış guya ereglının en ıyı doktoru gıttım benım bılmıyorum bakalım bırde zonduldk arasırmaya gıdıcem bu gıdışle
kız vildoş sen enişteyi ikna edersin ben inanıyom senden bişi kurtulurmu hiç beyendisen alırsın biz kadınlar kolay pes etmeyiz.dimisırnaşık şey
Ben ereğliden değilim ama hemşeri çıktık gel bi öpem seni Şeniz
evet canım bende hapın yan etkilerinde okudum öyleymiş napıcaz bilmiyorumki valla bende buranın en iyi doktorlarından birine gidiyorum ama adamda kabahat yok ben çok aksatıyorum herşeyi
bu böyle ne kadar sürecek ya bitse artık valla bu ay bende gebelik ihtimali bile yok temel atma çalışmaları tamamen durmuş durumda sırnaşık şey
bende öyle valla öyle sinsi ve komikki sırnaşık şeyen geç 6 haftada görünüyo
benim kızda 6 haftalık olana kadar kalp atışı görünmedi ama kendisi vardı içerde bağa bakıyodu gözlerini belertmiş:ecrin_bebek:
:jeyyar:bayılıyom bu bakışa heee...herşeyi anlatıyo sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?