Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nasıl yapıoduk o kürü cnm ya? bıde ıncır varmıs heralde

SOĞAN KÜRÜ

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

İlk başlangış kürü 15 günlük canım sonra son adetini baz alarak adetine 10 gün kala 10 gün şeklinde 4 ay devam ediyormuşsun incir kürü ise bundan sonra uygulanıyormuşa.s

a..s...... hg kaçaklar nerdesiniz ya
bizde sizi çok özledik valla:1hug::1hug::1hug:ŞenizŞeniz

iş yerinde neti kapattılar bir kaç kişi yüzünden akşamlarıda eşimden hiç fırsat gelmiyor giremiyorum haliyle 2 hafta önce babam ameliyat oldu bugün onu dr.a götürmek için izin aldım baktım saat baya olmuş hadi gitmeyeyim artık dedim babamın sayesinde siteyede girdim bugün:dance:sen nasılsın canım ???

ben geldim geçmişi bi okuyayım dedim ne mümkün hızınıza yetişmek maşallah sizlere ben yaşlandım galiba hamişlerimiz varmış maşallah maşallah tebrik ederim ee bide hamiş adayları varmış onlarada maşallah hadi bakalım inşallah halaya devam ederiz semoşum da burdaymış nasılsın canım vildancım sen nasılsın dilnur kız şimdi alınır bu kız onuda sormadan geçemicem yani:)))

beryal;6266300]TARıH : 21.04.2009 SAAT : 18:35

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.nilüfer79
12.pinkrose
13. yeb2004
14.sumos23
15.benbilirim
16.dyd
17.kurnaz
18.sessizdeniz
19.alin
20.yadel
21.ezgicik
22.eylull
23.pingu................... aramıza hg canım
24.funda41 ...............aramıza hg canım
25.selra
26.huzeyfe
27.smhsmh
28.yosun2003
29.orays
30.butha...............aramıza hg canım
31.ozle_mm..........aramıza hg canım
32.ESCALES:......aramıza hoş geldin
33.bilgen35..........aramıza hg
34.tatl : ...............aramıza hg
35.SivriBiber: ........aramıza hg
36.NAZ87 : ..........aramıza hg
37.melike25:
38.burcinn:
39.hayrun:
40.meryem82.
41.zahidem:
42.triyandafil:
43.Eski_dünya:.........aramıza hg
44.umutlu16:.............aramıza hg
45.ekince:
46.gaye: .................hg aramıza
47.ceylanmelek: .....hg aramıza
48:srncr : ...............hg aramıza
49:daisy24: ............hg aramıza
50.34nesli: .............hg aramıza
51.vildan83: ............hg aramıza
52.bengl :...............hg aramıza
53.&ayla&:.............hgaramıza
54.cesica:..............hg aramıza
55.mavi_gozlu:.......hg aramıza
56.ebrar42: ...........hg aramıza
57.osmaniye80:
58.fransiyum:
59.ALARA1983:
60.muhasebe22:
61.angel_eda:
62.talyaa:
63.ktg:
64.belenay:
65.datlum:
66.zeyn77:
67.yagmur2009:
68.windy:
69.sevgii:)
70.niran77:
71.yldz:
72.iklimtuana:
73.tekecen:

KIZLAR EN YENı LıSTE BU LÜTFEN ıSMı OLMAYANLAR BıLDıRSıN
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Son düzenleme:

tesekkur ederım cnm

geçmiş olsun canım ya iyiyim bende çok şükür halimize bekliyoz bakalım:sm_confused:

slm kızlar nasılsınızz??????? hepinizi çok özledim
hoşgeldin adaşım bizler çok iyiyiz sen nasılsın Şeniz
rica ederim cnm ne demekkaydirigubbakcemile5

ben vildanmı diğer vildanmı
eğer bensem iyiyim teşekkür ederim beloş ablamcımŞeniz

canım selamlar nasılsın hamiş kim girmişken listeyi düzenlim .tebrik ederim bu arada hamişl:lepi:eri

geçmiş olsun cnm babana allah şifa versin

canlarım ben cıkıyorum yarına ıyı haberlerınızı beklıyorum rabbım hepımızın gonlune gore versın .hadı gorusurus kendınıze ve kocalarınıza ve bbebışlerınıze ıyı bakın

beryal sende hoşgeldin döndünmü evine artık

ozle mm sende hoşgeldin cnm

canlarım ben cıkıyorum yarına ıyı haberlerınızı beklıyorum rabbım hepımızın gonlune gore versın .hadı gorusurus kendınıze ve kocalarınıza ve bbebışlerınıze ıyı bakın

güle güle cnm iyi akşamlar bakarım gözüm gibi kocişime sen merak etme:jeyyar:

kızlar doktordan geldim bugün nur topu gibi üç tane kistim varmış :teselli: ultrason çeken adam demezmi boş gebelik görünüyor diye :1shok:yuh dedim yani sonra doktor geldi seni kürtaj yapmamışlar burada gebelik görünüyor demezmi :1shok::1shok:ben şok sonra vajina ulrason baktı doktor kistmiş dedi :dilcikar:çok büyük müş üçüde ama ilaç vermedi üniversite hastanesine git dedi belki ameliyat yaparlar yani felaket tellalı gibiydiler :mymeka:gittiğime pişman oldum daha yeni kürtaj oldum adam boş gebelik var diyor ya bugün hiç günümde değildim canlarım zaten eşimde yok burda memleketine gitti az önce telefon etti ne oldu diye müjde kürtajdan hemen sonra bir boş gebeliğimiz oldu dedim:roflol::roflol:ardındanda şaka şaka üçüz kistimiz olacak dedim:roflol:adam şok oldu delirdiğimi düşündü galiba ses tonundan bunu hissettimkaydirigubbakcemile3:jeyyar:ama neyse kendime geldim sonunda ne zor kadın olmak ya

çok saolun kızlar bu arada ben aşılama yaptırdım 1 hafta önce beklemedeyiz bakalım hayırlısı artık sizlerde varmı gelişme

aplaa geçmiş olsun görüp göreceğin dert sıkıntı son olsun bununla kalsın
sende hemen soğan kürüne başla derim ben

canımya geçmiş olsun allah şifanı acil versin.:Saruboceq:

ben vildanmı diğer vildanmı
eğer bensem iyiyim teşekkür ederim beloş ablamcımŞeniz[/QUOTE]

sen vildan canım diğer vildanı görmemiştim yazarken tatlımsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…