günaydın kızlar.benimde adımı umut listesine ekleyin((
ay bak gördünmü silik milik çıkmış işte kesin hamişsin kesin
vildoş sıra sendeeeeeeeeeee
inşallah hamilesindir canım allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlet verirsositosositosositosositosositososito:Saruboceq:
ayyy gerçektenmiii kızzz...işallahhh yarabbim...ama yanılma payı çok var diyorlar ya emin olamıyorum bide çok silik ne biliyim hayırlısıysa olsun bakalım..3gün sonra yine yapacağım çıkarsa kesin müjdeyi veririm artıkın...
canım benim inşallah hamişsindir sana bir fikir verirmi bilmem ama ben adetim geçtikten kısa süre önce yapmıştım çıkmamıştı yani ben çizgi var diyordum eşim le teyzem çizgi yok biz görmedik sen öle olsu istediğin için öle görüyorsun demişlerdi ama çooookkk az bir çizgi gördüm gibi hissettim sonra aradan 5 gün geçince bir daha yaptım iki çizgide net çıktı ama benim hiç bir belirtim yoktu ertesi günü kan tahlili yaptırdım 1190 çıktı yani hamiştim bence bekle adetin geçince tekrarla testi
canımmmm silik mi çıktıııı
canım benim ya çoooooook sevindim gördünmü şakalar gerçek oldu:))))
günaydın kızlar nilüfer 79 canım silik çıkınca kesin hamilelikten olmasan hiç çıkmaz içini ferah tut hayırlı olsun canım inş bizde tadarız hamilelik duygusunu bişey daha kaç gün geçmişti seniin bende dün yaptım ama bişey çıkmadı
günaydın kızlar nilüfer hayırlısı olsun inş hamişsindir canım adına çok sevindim[/QUOTE
işallah canım daha belli değil tamm...siliğin siliği benim çizgi..ama yinede paylaştım sizlerle heyecandan..ne sabırsızım dimiii....2 gün sonra yine yaparım bakalım ozaman kesin olur artık
canım benım daha günüm gelmedi..24-27 si arası bekliyorum..erken yaptım ve sabah israrıyla yapmadım belki yanılgı vardır..gece 11 de yaptım...hayırlsı artık...3 gun sonra kesin söylerim canım sonucu...
sağolasın citosumgünaydın kızlarrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
sessizdenizim tebrikler cnm hamileymişin çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşaalahŞenizŞeniz:teytey::teytey:
sessizdenizim işallah dediğin gibidir..ama bak benimkisi daha çıkmadı ki hayatım..okadar silik kii..yani bu kulüpteki pozitif test sonuçlarına baktım benimkisi onlardan falan silik..karşıdan bakınca bembeyaz...gözüme sokuyorum ışığın altında gölge gibi varrr...sence pozitifmi...seninki nasıl çıktı??? 20-25dk sonra karşıdan bakıncada gözüküyordu artık...ilk öyle çıkmış olsa kesın diyeceğim...5dk sonra okuyun diyor prospektüsünde...
Hayırlısı artık
kızlarrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?