Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

İncİr suyunun faydasını gÖren varmı

eğer ben hamileysem faydasını gördüm demektir..çünkü geçen ay çok güzel dersime çalıştım yemediğim içmediğim şey kalmadı...
incirin suyu adaçayının yaprağı tarçını balı derken...sonuçç 2 gün sonraya kesinleşi,r hayatım..ozaman anlatırım uyguladığım derslerimisırnaşık şeysırnaşık şey

60 çıkmıştı şimdi 414 hamileyim yani çok şükür cumrtesi keseyi görmeye gitcez inşşş darısı sana kızzzzzzzzz

ayyy süperrr canımın içii nazar değmesin size yavrucum yaa
ALLAH BİZLEREDE NASİBETSİN İŞALLAHHHH....
KENDİNE DİKKAT ET CANIM İLK AYLAR ÇOK ÖNEMLİYMİŞ BİLİYOSUNDUR...

kızlar günaydın az önce test yaptım
malesef ikinci çizgiyi göremedim hamile değilim
en başa döndük galiba.....o zaman niye adet olmadım beeeennnnnnnnnnnnn:1closedeyes:

canım daha erken anma kiminin kanda çıkıyomuş benimde 2 gün geçti bende dün meraktan yaptım bendede çikmadı sıkma canını göründügün bi doktorun varsa arayı randevu al istersen ultrasyonda beeli olur sıkma canınıa.s.a.s.

en başa döndük galiba.....o zaman niye adet olmadım beeeennnnnnnnnnnnn:1closedeyes:

HADİİİİ YAAAA(((((((((((((((((((((((((( ALLAHH hayırlısını versin gülüm zaten dersine yüzeysel çalışmıştın
bidahaki ay soğanı yap tatlım bak incir suyu falan...nebileyim bu ay olmazsa ben incire devam edeceğim...biliyormusun vildan benim çizgi silik ötesi silik çıktı hamilemiyim kızdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

incir kürüne adetten sonra başlanıyordu dimi biliyosanız sölermisiniz bende deniyim

canım çok gectimi adetim gec döllenme falandır belki bi git kan testi yaptır istersennnn yada bikaç gün bekle idrara hemen gecmio ki zaten acele etme stres yapma belki bebiş senledir üzme canım yaaaaaaa

ayyy süperrr canımın içii nazar değmesin size yavrucum yaa
ALLAH BİZLEREDE NASİBETSİN İŞALLAHHHH....
KENDİNE DİKKAT ET CANIM İLK AYLAR ÇOK ÖNEMLİYMİŞ BİLİYOSUNDUR...

saol canım hadi bakalım sendende güzel haberler bekkliozzzzzz :CüvCüv::CüvCüv:

ben bi randevu için arayım dr bakalım
-tatlicadiarzu-sen 2 3 gün sonra testi tekrarla silik zor bile görünse var büyük ihtimalle...benim ilkte öyle olmuştu cnm 3 gün sonra testi tekrarladım net çıktı...inşallah vardır bari sen müjde ver hıı
vildan sende üzülme gülüm vardır onun geliceği bi saat

biras üzüldüm ama geçti napıyım elden bişey gelmiyo
gözüm görmüyoki içerde neler dönüyo ....görsem ben alır elimle koyarım onu yerinekaydirigubbakcemile3

incir kürüne adetten sonra başlanıyordu dimi biliyosanız sölermisiniz bende deniyim

evet hayatım adetin bitince başlıyosun..
7 tane inciri ikiye üçe böl..2 bardak klorsuz suya at tencerenin ağzı kapalı 20dk kaynat..sonra balkona koy ılışsın...
sonra süz burnunu kapa bi dikişte iç...
ilk gun miden bulanır bi öğürme hissi falan oluyo 3.günden sonra alışıyosun meyve suyu gibi içiosun...
aynen kendi yaptığımı anlattım hayatım..sabah akşam aç karnına ...ama ben bitek akşam tok karnına içtim...

Vİldan Üzme kendİnİ ÜzÜnce aha Çok ertelenİyo
üzülmedim...bozuldum havaya girmiştim çünkükaydirigubbakcemile3
canım çok gectimi adetim gec döllenme falandır belki bi git kan testi yaptır istersennnn yada bikaç gün bekle idrara hemen gecmio ki zaten acele etme stres yapma belki bebiş senledir üzme canım yaaaaaaa

valla ben şimdi hamile olmadığıma değilde adetimin geciktiğine üzüldüm

seninde gözün aydın cnm çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…