İncİr suyunun faydasını gÖren varmı
İncİr suyunun faydasını gÖren varmı
60 çıkmıştı şimdi 414 hamileyim yani çok şükür cumrtesi keseyi görmeye gitcez inşşş darısı sana kızzzzzzzzz
60 çıkmıştı şimdi 414 hamileyim yani çok şükür cumrtesi keseyi görmeye gitcez inşşş darısı sana kızzzzzzzzz
kızlar günaydın az önce test yaptım
malesef ikinci çizgiyi göremedim hamile değilim
en başa döndük galiba.....o zaman niye adet olmadım beeeennnnnnnnnnnnn:1closedeyes:
en başa döndük galiba.....o zaman niye adet olmadım beeeennnnnnnnnnnnn:1closedeyes:
hayırlı olsun bebişin allah kucanada al:CüvCüv:mayı nasip etsin cnm
ayyy süperrr canımın içii nazar değmesin size yavrucum yaa
ALLAH BİZLEREDE NASİBETSİN İŞALLAHHHH....
KENDİNE DİKKAT ET CANIM İLK AYLAR ÇOK ÖNEMLİYMİŞ BİLİYOSUNDUR...
ben bi randevu için arayım dr bakalımcanım daha erken anma kiminin kanda çıkıyomuş benimde 2 gün geçti bende dün meraktan yaptım bendede çikmadı sıkma canını göründügün bi doktorun varsa arayı randevu al istersen ultrasyonda beeli olur sıkma canınıa.s.a.s.
-tatlicadiarzu-sen 2 3 gün sonra testi tekrarla silik zor bile görünse var büyük ihtimalle...benim ilkte öyle olmuştu cnm 3 gün sonra testi tekrarladım net çıktı...inşallah vardır bari sen müjde ver hııHADİİİİ YAAAA(((((((((((((((((((((((((( ALLAHH hayırlısını versin gülüm zaten dersine yüzeysel çalışmıştın
bidahaki ay soğanı yap tatlım bak incir suyu falan...nebileyim bu ay olmazsa ben incire devam edeceğim...biliyormusun vildan benim çizgi silik ötesi silik çıktı hamilemiyim kızdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
vildan sende üzülme gülüm vardır onun geliceği bi saat
incir kürüne adetten sonra başlanıyordu dimi biliyosanız sölermisiniz bende deniyim
üzülmedim...bozuldum havaya girmiştim çünkükaydirigubbakcemile3Vİldan Üzme kendİnİ ÜzÜnce aha Çok ertelenİyo
canım çok gectimi adetim gec döllenme falandır belki bi git kan testi yaptır istersennnn yada bikaç gün bekle idrara hemen gecmio ki zaten acele etme stres yapma belki bebiş senledir üzme canım yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?