Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Artık acıbademe mi gitti altıparmağamı gitti bilmiyom valla canım yanında kaynımla eltimde var eltimi sel götürse iyi olur valla sırnaşık şey

heheheh))))))))delüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşşşgeldinnna.s.

dillooşşşşş ne salladı gııı tarotun:uhm:
ilişkim çok kötü gidiyormuş en iyisi ayrılmakmış
etrafında kötü kişiler dolanıyormuş hatta yakında ölecekmişim

yalan söylemiyom valla nekadar kötü şey varsa hepsi çıktı anam dün öyle değildi halbuki CADIARZU

sağol canım yawww sigarada bağımlılık ya bide onu bırakabilsem :1no2:

aynen öyle anacım allahtan başlamamışım sigaraya öyle bir sıkıntım yok şükür bazen eşime bile kızıyorum valla eşimde bana sen hamile kal sana söz bu evde sigara içilmiyecek dedi valla bir hamile kalayım sigara içen kimse olmıyacak evimde kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

sırnaşık şey
o yalnış çıktı karoştırdı demek hemen başkasına gircen bugibi durumlarda hangisi iyiyse ona inanacaksın kuzum)))))salla gitsin işte laf olsunm diye nasılsa sırnaşık şey

burdada manyak bi yağmur başladıı ..üzerimde bi hırka var ..allahtan onu almışım valla dünki gibi giyinseydim bi gömlekle bitarafım donacaktıııı-tatlicadiarzu-

kız dil_nur eltini sevmiyorsun heralde he sen

herzaman çok yakın olma çok uzakta olma ben bunu bilir bunu söylerim..benimde eltim iyi ama pek bişi konuşmam...sanki biraz ağzı gevşek gibi..çünkü kendi bisürü şey anlatıyor bana.....
pek aramam yani kendisini...ama biraraya gelince çok iyiyiz yani seviyorum ama çok yakınlığa gerek olmadığını düşünüyorum..zaten benim dostlarım bana yeter...:lepi::lepi:

ben 10 dakikalığına ayrılıyorum mutfağa gidiyorum...
ayyy dün gece mutfağa fare girmiş çok sinir oldum yaaa((((((((karşılaşırsam kafayı sıyırırımmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bikez depoda görmüştüm deve ötesiydi vallaadelikafadulden....
görüşürük birazdan

kızlar elti ne oluyor ben pek bilmemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…