Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet biliyorum canımcım...hatta beni tanıyo...geçengün hatta bizim diğer arkadaş gitmek istedi ulaşamadı enson evine gitmiş ben bakmıyorum artık demiş.oda bana yalvarıyodu nolur gidelim sen olunca bakar falan diye ..ama bende nasıl gideyim ya zaten işteyim nasıl çıkayım...bide eşimden gizli gizli kesin yakalanırım yanii..hep öyle olur çünkü benim gidemem ben dedim...

ayyyy kızlar varya şu an Bursayı sel götürüyo çok fean bi hava var valla gökgürültüsü felan
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yapma ya bizim kayınpederi sel götürdü ozaman daha gelemedi buraya sırnaşık şey
inegölde sadece çiseliyo canım bakalım burayada gelcekmi o yağmur çamaşırları iyikide dün yıkamışım süprizzzzz

slm kızlar nasılsınız kız nilüş sen hamilemisin cnm çok sevindim tebriklerrrhihoyyythihoyyyt:teytey:

kız beni çok iyi tanıyooo hiç unutmuyo anacım...düğünede çağırmadım zaten)))))
kızz şimdilik baktıracak bişiyim yok kuzum....
buarada40 liraya bakıyomuş...çok pahallı değil yanii...ama 30 ada bakar bikaç arkadaş gidince ii demi...

hehehe))))))))kayıbpederin netarafta canımcım????
ben yalovayolundayım burda bişi yok yavaş yavaş yağıyo rüzgar var...ama kapkara birazdan patlayacak hava sankimmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız çağırsaydın ya :)))))

hııııımmmmm enişteyle aran bozulmasın ozaman boşver canım hep öle olyor zaten adamlar hissediyo önceden be benimkide öyle. hemen anlıyor bişi varsa.naniknanik

slm kızlar nasılsınız kız nilüş sen hamilemisin cnm çok sevindim tebriklerrrhihoyyythihoyyyt:teytey:

sanırım tatlışım ama daha tebriketme bi kan testi yayımda canımcım kesinleşsin ...tereddütlüyüm şuan ..çok çok silikti çünküü...haftasonu kan testi yaptıracağım

Valla şuan bardakta değil kazandan boşanırcasına yağıyo şemsiyede almadım işten eve nasıl gitcem die düşünüyom valla :uhm:

kız çağırsaydın ya :)))))

yookk kızzz)))) ya bizim yaşlarımızda ama mal gibi bişi bisürü sevgilisi falan var kız çok açık giyiniyo nasıl çağırim kızzz)))) sahne sanatçısı gibi giyinir gelirdi artıkınsırnaşık şeysırnaşık şey sonra düğünde erkek avına çıkardısırnaşık şey o tip bişiii düşünsenesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hoşgeldin rozalincim
kızlar ben geldim ne sizden vazgeçebildim ne eşimden yafff

anacım biz nasıl diyeyim sigara gibi bağımlılık yaratıyoruz anacım vazgeçilemiyenlerdeniz şekercim bu arada yeniden hoşgeldin anacım :lepi::lepi::enbuyukkk:

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemiledelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey kız allah iyiliğini versin senin varya ne diyeyim iyi yapmışsın ozaman anacım

hehehe))))))))kayıbpederin netarafta canımcım????
ben yalovayolundayım burda bişi yok yavaş yavaş yağıyo rüzgar var...ama kapkara birazdan patlayacak hava sankimmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Artık acıbademe mi gitti altıparmağamı gitti bilmiyom valla canım yanında kaynımla eltimde var eltimi sel götürse iyi olur valla sırnaşık şey

hoşgeldin rozalincim

anacım biz nasıl diyeyim sigara gibi bağımlılık yaratıyoruz anacım vazgeçilemiyenlerdeniz şekercim bu arada yeniden hoşgeldin anacım :lepi::lepi::enbuyukkk:

sağol canım yawww sigarada bağımlılık ya bide onu bırakabilsem :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…