Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales hem bak ben sana yakının alt tarafı iki saat var izmire benim burdan.atlar gelirim ba haaaa

canım tanıdğın falan deyildi demi yani dedikleri çıkıyorsa inanmı deem inanmamı desem bilemedim nerde baktıdın kız banada söledelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kadın tanıdık değildi canım nasıl diyeyim tanıdığın ahbabı diyeyim ben sana canım o başka birine bakmış dedikleri çıkmış falan dediler bende pek inanmam bu söylenilenlere sonuçta allah hepimizie bir kader yazmış bunu ne ben ne bir başkası bilir ama ne bileyim şuan ya olmaz imkansız dediğim şeyler olmaya başladı eşim araba almaya niyetlendi herkes engel oldu aradan bir kaç ay sonra kayınbabam aldı ve o arabayı istediğimiz gibi gkullanıyoruz daha ne bileyim kadın benim korkularımı bile söyledi aman neyse boşverin canım sonuçta bir fal

KIZZ FAL DEDİNDE BENDE İNANMAM ama öyle denk gelirse laf olsun diye baktırırımm..
mesela geçen gün kulüpteki tarot fal bölümüne girdim otomatik bakıyo..3 tane bebek kartı çıkmıştı..işte ailenize yeni birey katılacak falan fila 3 kartta buna benzer şeyler çıkmıştı kız sevindirik olmuştum bende)))))

belkide haklısındır ben eşime dediğimde bana dediği tek kelime eğer doğru çıkarsa kadının koluna bilezikleri yapacakmış bende kızdım ona değil bana yap anacım dedim
escales hem bak ben sana yakının alt tarafı iki saat var izmire benim burdan.atlar gelirim ba haaaa

gülüm kadını ben hiç bilmiyorum sadece eve gelen birisiydi şuan nerdedir onu bile bilmiyorum anacım :CüvCüv:

nerdeydi niloş kız orası bugünde bakayım bakalım ne sallıycak merak ettim -tatlicadiarzu-

sonucta bir fal ama fala inanma falsız kalma derler canım inanmak lazım bazen gercekten benim annemde baktırdı kahve falına hepside çıktı kadının dedikleri

kız doğru çıkıyor bazen bak mesla benim teyzem evlendi kocasının başka bir karısı daha varmış sonradan öğrendi bigün teyzem kumasını almış falcıya gitmişler adam başlamış anlatmaya senin kocan gözlüklü falan tipini tarifetmiş ondan sonrada onun bi karısı daha var dmiş teyzem şoka uğramış bir oğlun olacak demiş şuan bir oğlu var.yani bazen iananmak istemesenizde doğru çıkıyor kız bende baktırmak istedim sonradan adam ölmüş beeeee tüüüüh benim sansıma....

aha bak bebişte geliyor anacım benim kayınbabamın ikizini daha ne bileyim kayınbabamın annesinin ikinci evliliğini falan söylemişti ozaman ben dalga geçerek girmiştim bu kadın nerden bilecek diye o gün tüylerim diken diken olmuştu daha çok şeyler söyledi ama aklımdan çoğu silindi valla :CüvCüv:

hehehehsırnaşık şeysırnaşık şey)))) allah rahmet eylesin ))))kız güldürdün sonunda beni valla)))sırnaşık şey

sonucta bir fal ama fala inanma falsız kalma derler canım inanmak lazım bazen gercekten benim annemde baktırdı kahve falına hepside çıktı kadının dedikleri
yazarken çekinerek yazdım bu kadın fallara falanmı inanıyor dersiniz diye valla içim rahatladı demekki bir tek ben düşünmüyormuşum bu konuları
vah yazık keşke ölmeseymişte baksaymış falına anacım seninde
minik pıtırcıkmıydı ne..
tarot bölümüne giriyorsun minik pıtırcığın açtığı toppik olacak..

dur bende bakayım anacım o dediğine merak ettim insanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan derler ya aynen öyle valla burda yağmur yağıyor hemde bayağa yağıyor valla

burdada biz 3 arkadaş bi falcıya gitmiştik kadın herşeyi bilmişşti valla..3ümüzünde herşeyini söyledi ...sonra üçümüzdede dedikleri gerçekleşince yine gittik kız biz allah affetsin işte merak ediyoruz tabi...sonra benim evleneceğimi nasıl bir düğünüm olacağına kadar herşeyi demişti ve hatta okadar güzel düğünün olacak ki 500 600 kişilik demişti hatta benide çağır kızzzzz demişti bana..))))ciddende dedikleri çıktı kızz 550 kişiydi düğünüm..ama onu çağırmadım kız)))).şuan oturduğum evi bile tarif etmişti bazen düşünüyorum nerden bildi diye)))çocukla ilgili bişi dememişti vallaa....

hehehehsırnaşık şeysırnaşık şey)))) allah rahmet eylesin ))))kız güldürdün sonunda beni valla)))sırnaşık şey
gül anacım gül napalım kısmet.

nebilem artık bakalım onun kadar doğru bilen başka falcıya rastlıyacazmı..

kardeşimin adı hakan buarada benim..bide hakanmı serkanmı ankarada biri var demişti..aaaa kardeşim dedim)))))))))))))ciddi ciiddi bildi ..bu çok güzel yerlere gelcek demişti..şuan kardeşim dişhekimi ve busenede uzmanlığını kazandı kızzz...bak aklıma geliyo dedikleri konuştukça..yinemi gitsem ne))))))gerçi eşim duysa asarrrrrr beni))))nefret ederr hayatta duymak bile istemez böyle muhabbetleri))))tam tersiz bizde valla...)))))

ayyyy kızlar varya şu an Bursayı sel götürüyo çok fean bi hava var valla gökgürültüsü felan
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

niye çağırmadın kız kadınısırnaşık şeysırnaşık şey
şuan nerde olduğunu bilmiyonmu .

kız niloş git bence daha önce baktırdığını falanda söyleme bakalım ne olacak ben meratan çatlarım valla.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…