Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ben bu ay ovulasyon testi yapıyorum3 gündür 2. çizgi silik çıkıyor
17. günüm ne iştir anlamadım yaf

ovulasyon testi hamile kalabileceğin en yüksek günleri gösterir..ama kaç çizgi çıar bilmiyorum..kaç çizgi çıkması lazımmış:sm_confused:

teşekkür ederim beryal ve abyosun sizler nasılsınız

kızlar merhaba ben yemeğe gitmiştim tekrar geldim..buradayım..nasılsınız bakalım?
iyiyiz canım hoşgeldin
kızlar ben bu ay ovulasyon testi yapıyorum3 gündür 2. çizgi silik çıkıyor
17. günüm ne iştir anlamadım yaf

canım ben hiç kullanmadım bu testi.ama adetinden itibaren 17 günmü eğer öyleyse yumurtlama günlerindesin sen .adetten sonraki 10 gün tam yumurtlama günleri

yumurtladın yumurtıcan:)))) canım şaka biyana valla hiç bilgim yok

ovulasyon testi hamile kalabileceğin en yüksek günleri gösterir..ama kaç çizgi çıar bilmiyorum..kaç çizgi çıkması lazımmış:sm_confused:

ya 2 çizginin de koyu çıkması lazım ama 3 gündür silik çıkyo artık bende kaçıncı gün yumurtluyosam:roflol:

beryal sen msj yazınca boşlukta resim çıkıyo rabbim meleğimi yolladı diye senmi yaptın yoksa sitemi ayarlıyo nohutum falanda yazıyo:uhm:

beryal sen msj yazınca boşlukta resim çıkıyo rabbim meleğimi yolladı diye senmi yaptın yoksa sitemi ayarlıyo nohutum falanda yazıyo:uhm:

canım ben yaptım onu ben bebişime nohut diyorum ya oraya öle yazdım ve bebeğim göbişime düştüğünden beri allaha şükrediyorum hap rabbim bana meleğimi yolladı diye .o yazılar benim canım ben yaptım yani.allttaki tarihte bebğimin kaç aylık olduğunu gösteriyo.benimki şuan 19 haftalık ama orda ay olarak yazıyo.inşallah senin bebişin olsun sana da yaparız tatlım .

abyosun+, AYSEN74+, beryal+, ESCALES+, hulya879, mc_mel, meleksen, mercanayse, rozalin, zeyneppk geçmiştemisiniz sesiniz çıkmıyo

canım ben yaptım onu ben bebişime nohut diyorum ya oraya öle yazdım ve bebeğim göbişime düştüğünden beri allaha şükrediyorum hap rabbim bana meleğimi yolladı diye .o yazılar benim canım ben yaptım yani.allttaki tarihte bebğimin kaç aylık olduğunu gösteriyo.benimki şuan 19 haftalık ama orda ay olarak yazıyo.inşallah senin bebişin olsun sana da yaparız tatlım .

ayyy amin inşallah allahmı söyletti cnm ya:kahve:

canım detaylı ultrason yapılmadı bana bakalım bu gidişimde birşey dermi doktorum.sadece geçen ay normal kan tahlilleri yapıldı normal dedi.hayırlısı hepimiz için.uffff kontrollere gün saymak çok zor.geçmiyo zaman bir türlü

canım konuşdoktorunla bu ay olması lazım detaylı ultrasyon ve testlerin oldumu 2 li 3lü yada 4 lü[/QUOTE]

canım ikili tarama testi yapılmıştı.ama diğerlerini istemedi.

Back
X