M
mercanayse
Ziyaretçi
kızlar ben bu ay ovulasyon testi yapıyorum3 gündür 2. çizgi silik çıkıyor
17. Günüm ne iştir anlamadım yaf
yumurtladın yumurtıcan:)))) canım şaka biyana valla hiç bilgim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17. Günüm ne iştir anlamadım yaf
17. günüm ne iştir anlamadım yaf
canım adetin geçtimi senin:uhm:
iyiyiz canım hoşgeldinkızlar merhaba ben yemeğe gitmiştim tekrar geldim..buradayım..nasılsınız bakalım?
17. günüm ne iştir anlamadım yaf
canım istersen yarın sabah yap erkenden ilk idrarınla.ve aç karnına
yumurtladın yumurtıcan:)))) canım şaka biyana valla hiç bilgim yok
ovulasyon testi hamile kalabileceğin en yüksek günleri gösterir..ama kaç çizgi çıar bilmiyorum..kaç çizgi çıkması lazımmış:sm_confused:
bende yeni katıldım aranıza
ewt cnm 3 gün
kayra ben halay için mendillerimi hazırladım
inşallah hamişsindircanım ya:CüvCüv:ewt cnm 3 gün
hg.. canım..a.s.bende yeni katıldım aranıza
sende ovulasyon testi yap:jeyyar:kızlaarrr kasıklarım ağırıyoo yumurluyom galiba:))
beryal sen msj yazınca boşlukta resim çıkıyo rabbim meleğimi yolladı diye senmi yaptın yoksa sitemi ayarlıyo nohutum falanda yazıyo:uhm:
canım ben yaptım onu ben bebişime nohut diyorum ya oraya öle yazdım ve bebeğim göbişime düştüğünden beri allaha şükrediyorum hap rabbim bana meleğimi yolladı diye .o yazılar benim canım ben yaptım yani.allttaki tarihte bebğimin kaç aylık olduğunu gösteriyo.benimki şuan 19 haftalık ama orda ay olarak yazıyo.inşallah senin bebişin olsun sana da yaparız tatlım .
canım detaylı ultrason yapılmadı bana bakalım bu gidişimde birşey dermi doktorum.sadece geçen ay normal kan tahlilleri yapıldı normal dedi.hayırlısı hepimiz için.uffff kontrollere gün saymak çok zor.geçmiyo zaman bir türlü