Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sana bu kontolünde şeker yüklemesi ve detaylı ultrasyon yapması gerek unutma sor doktoruna mutlaka .tetenoz aşın vuruldumu onu da unutma sakın .
ben biraz fazla pimpirikliyim ya herşeyi araştırıyom ve şimdi evdeyim işim gücüm bebek oldu walla herşeyi araştırp öğrenip ona göre hareket ediyorum .ne bilim en doğrusu bu diye düşünüyorum
4 yıldan sonra geldi meleğim ve bende 30 umdayım ya pek kıymetli olacak anasının tosunu.herkese öle diyom kart kadın çocuğu olacak bu zaten 4 yılda zor oldu pek kıymetli olacak bu diyom arkadaşlar çok gülüyolar. kaydirigubbakcemile3
geldim cnm geldim gerçekten kahve yapmaya gitmiştim çok canım istedi yaff zaten bayılırım gayfeye
beryalde oğlan uyanmıştır onu sallamaya gitmiştirsırnaşık şey
bilmiyom yaa usandım ilaçtan şakkıdıbişey olmaz kuzum kullansan nolcekki
aynen aynen bendede tik olmuştu hadi hayırlısı kıs escalesle senide bi eşleştirelimkızlar bişey diyeyimde gülün 3 gündür 5 dk bir banyoya koşuyorum hehe akıntım ooluyo eyvah diyorum sonra bi bakıyorum olmamışım yaww psikolojim bozuldu hehe hergün vücüdümu görür oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin güzeller güzelimalkisalkisalkisŞenizabyosun+, AYSEN74+, beryal+, ESCALES+, hulya879, k.a.y.r.a.+, mercanayse, rozalin, rufeyde serra+, vildangel+, zeyneppk, ÖZLEMİMSİN ohhh maşşallahhh meraba kızlar
bütün kızlar toplandık..yandan..ohhhh..ohhhhh:teytey: :teytey:
yupiiiiiiiiiiiiiii iklim gelmiş
hehe uyusunda büyüsün nohut ya bu nohut 7-8 aylık olunca ne diycez acaba-tatlicadiarzu-
neye çekiyos kızzzzzzzzzzz dur çekme anacım nohutum sallanıyo benim hehe.merhaba güzelim..hoşgeldin.halay çekiyoruz..hadi bir iki..yandan..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
gel güzelim gel..hep beraber halay çekeli...halay başı benim.:teytey: :teytey: :teytey:
geldim cnm geldim gerçekten kahve yapmaya gitmiştim çok canım istedi yaff zaten bayılırım gayfeye
beryalde oğlan uyanmıştır onu sallamaya gitmiştirsırnaşık şey
bilmiyom yaa usandım ilaçtan şakkıdı
aynen aynen bendede tik olmuştu hadi hayırlısı kıs escalesle senide bi eşleştirelim
bizim topik çift çift hamiş veriyo biliyosunuz demii:lepi:
hoşgeldin güzeller güzelimalkisalkisalkisŞeniz
:teytey::teytey::teytey::teytey:
merhaba güzelim..hoşgeldin.halay çekiyoruz..hadi bir iki..yandan..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
gel güzelim gel..hep beraber halay çekeli...halay başı benim.:teytey: :teytey: :teytey:
ya bende bi halsizlik var bi uyku hali var nepcem bilmem ya allahtan bugün işim yok
Escales ,iklimtuana hoşgeldiniz
iyiyiz güzelim ne olsun..yine işteyiz..çalışıyoruz..sen nasılsın bakalım..3 gün kaldı meleğimi bekliyorumçekelim anam halay çekeliimmm napıyonuz bakimm
YUMURTLUYORSUN GALİBA KIZ DEĞERLENDİR BENCE ŞEKERİMkızlaarrr kasıklarım ağırıyoo yumurluyom galiba:))
KIZ AZ SABRETyada direk kan testimi yapsam doktorum kanda hemen çıkar demişti:Saruboceq::jeyyar:CADIARZU
HAZIRLA VALLAkayra ben halay için mendillerimi hazırladım
KUŞUM BEN SİZİN YAZDIKLARINIZI TOPLUYORUM ANCA ANAM BUNE HIZ BUGÜNabyosun+, AYSEN74+, beryal+, ESCALES+, hulya879, mc_mel, meleksen, mercanayse, rozalin, zeyneppk geçmiştemisiniz sesiniz çıkmıyo
TAMAM AFERİNo zaman kalsın acelemiz yok bi kaçgün geç halay çekeriz bekliycm hayırlısı:Saruboceq:
FOLİK SİTİ KULLAN CANIM BENİMsanırım hepiniz benden tecrübe olarak ilerdesiniz hamile kalmak için neler yapmam lazım ...bilgi verirmisiniz
folikasit kullanmalımıyım......teşekkürler...
OH HAMARAT KARI SENİ VALLA BEN DAHA YIKIYAMADIM GÖRÜNÜŞE GÖRE YIKATTIRACAĞIM BEN VAKTİM YETMİYOR VALLAbağada yap canım yorgunluk gayfesi
halı yıkadımda az öncealkisalkisalkis
sap gibi bekliyodum yaff pc başında kimsenin bişi yazacağı yoktu bende gittim halı yıkadım banyoda![]()
KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN alkisalkisalkisalkisalkisalkishastalanmadımya çenem düştü şekerim hehe
İNŞALLAH CANIM BEBİŞ VARDIRben 2 aydır folbiol kullanıyorum doktorum vermişti günde bi tane dr sor istersen öyle kullan faydasını sanırım bu ay görücem 3 gün geçikti adetim sanırım folikasite borçluyum
yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibencnm ben sayfayı kapatmıyorumda evrak iliyorum boşluk buldukça bakıyprum ondan yazamoyorum ama gözüm sizde:)
NİLÜFER YAPMIŞTI CANIMburda ovulasyon testini kullanıp hamile kalan var mı
VALLA BEN YAPTIM TAVSİYE EDERİMo zaman cnm adet olduğun günden itibaren sayacan 13. 14. 15. günler hamile kalma olasılığın çok yüksek öncelikle bu takvim yöntemini uygula
VALLA DEME GİTSİN GÜLÜM YA SABIR SABIR YA SABIR DİYE DİYE BİR HAL OLDU BENDEhastalanma da zaten kızzzz halay çekecezzz inşallah
canım sabrettin bak yarın da hemen olacak .inşallah ki hayırlı haberlerle gelicen tatlım az kaldı dayan .
bizi izlemeye devam et tatlı kuşum kaydirigubbakcemile3
O BENDEDE VARDI TATLI KUŞUM BU ARALAR DURULDU NEDENSE KIRCAKTIM KAFAYI AMA HA BİRE WC YE ÇIKIYORUMkızlar bişey diyeyimde gülün 3 gündür 5 dk bir banyoya koşuyorum hehe akıntım ooluyo eyvah diyorum sonra bi bakıyorum olmamışım yaww psikolojim bozuldu hehe hergün vücüdümu görür oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
canım çok kapsamlı bir soru bu .senin sorunun ne ki ?? kafamçokkarıştı
:CüvCüv:kaç yıllık evliin .şimdi korunmasız olarak 1 yıldır ilşkiye giriyo ve halen çocuğunuz olmuyorsa hemen doktora gidin .önce sen sonra eşin muayne olun
ondan sonra sebepler araştırılsın ona göre çare arayalım .sen kontrol oldunmu hiç kadın doğumcuda.
KUŞUM BEN BURDAYIM GELİYORUM YETTİM GALİooooooooooooooo kızlar altta isimler ne çok katılın hayde aramıza yoksa yanınıza gelmim bak nohutum döver sizi haaaa :mymeka:
HOŞGELDİN CANIM BENİMabyosun+, AYSEN74+, beryal+, ESCALES+, hulya879, k.a.y.r.a.+, mercanayse, rozalin, rufeyde serra+, vildangel+, zeyneppk, ÖZLEMİMSİN ohhh maşşallahhh meraba kızlar
EVET CANIM HEMDE ÇOK FAYDALIincir kürüde faydalıymış galiba
bilmiyom yaa usandım ilaçtan şakkıdı
aynen aynen bendede tik olmuştu hadi hayırlısı kıs escalesle senide bi eşleştirelim
bizim topik çift çift hamiş veriyo biliyosunuz demii:lepi:
hoşgeldin güzeller güzelimalkisalkisalkisŞeniz
:teytey::teytey::teytey::teytey: