Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar bişey diyeyimde gülün 3 gündür 5 dk bir banyoya koşuyorum hehe akıntım ooluyo eyvah diyorum sonra bi bakıyorum olmamışım yaww psikolojim bozuldu hehe hergün vücüdümu görür oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

hastalanma da zaten kızzzz halay çekecezzz inşallah

canım sabrettin bak yarın da hemen olacak .inşallah ki hayırlı haberlerle gelicen tatlım az kaldı dayan .

bizi izlemeye devam et tatlı kuşum kaydirigubbakcemile3

çekelim valla kuzum halay başı ben olurum valla ama çok zıplamam nohutumdan sebep hehe

canım çok kapsamlı bir soru bu .senin sorunun ne ki ?? kafamçokkarıştı
:CüvCüv:kaç yıllık evliin .şimdi korunmasız olarak 1 yıldır ilşkiye giriyo ve halen çocuğunuz olmuyorsa hemen doktora gidin .önce sen sonra eşin muayne olun
ondan sonra sebepler araştırılsın ona göre çare arayalım .sen kontrol oldunmu hiç kadın doğumcuda.[/QUOTE]

benbir yıllık evliyim vajinismus problemim vardı rabbime çok şükür kurtuldum çok vakit kaybettim gibime geliyor hemen hamile kalmak istiyorum.....

kızlar bişey diyeyimde gülün 3 gündür 5 dk bir banyoya koşuyorum hehe akıntım ooluyo eyvah diyorum sonra bi bakıyorum olmamışım yaww psikolojim bozuldu hehe hergün vücüdümu görür oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
ay canım benim..bende öyleyim..3 gün var adetime..adet mi oldum..akıntımı diye 5 dk bir banyooo..ne komiğiz bizkaydirigubbakcemile3

ooooooooooooooo kızlar altta isimler ne çok katılın hayde aramıza yoksa yanınıza gelmim bak nohutum döver sizi haaaa :mymeka:

abyosun+, AYSEN74+, beryal+, ESCALES+, hulya879, k.a.y.r.a.+, mercanayse, rozalin, rufeyde serra+, vildangel+, zeyneppk, ÖZLEMıMSıN ohhh maşşallahhh meraba kızlar

:CüvCüv:kaç yıllık evliin .şimdi korunmasız olarak 1 yıldır ilşkiye giriyo ve halen çocuğunuz olmuyorsa hemen doktora gidin .önce sen sonra eşin muayne olun
ondan sonra sebepler araştırılsın ona göre çare arayalım .sen kontrol oldunmu hiç kadın doğumcuda.

benbir yıllık evliyim vajinismus problemim vardı rabbime çok şükür kurtuldum çok vakit kaybettim gibime geliyor hemen hamile kalmak istiyorum.....[/QUOTE]

ayyy vajinusmus demeyin bana tüylerim diken diken oluyo bende evlendiğimde var gibiydi ama değilmiş meğer kızlık zarımda et varmış 20 günüm zehir oldu banada

incir kürüde faydalıymış galiba

k.a.y.r.a sorma ama çok şükür bitti kurtuldum..

canım ikili tarama testi yapılmıştı.ama diğerlerini istemedi.

canım sana bu kontolünde şeker yüklemesi ve detaylı ultrasyon yapması gerek unutma sor doktoruna mutlaka .tetenoz aşın vuruldumu onu da unutma sakın .
ben biraz fazla pimpirikliyim ya herşeyi araştırıyom ve şimdi evdeyim işim gücüm bebek oldu walla herşeyi araştırp öğrenip ona göre hareket ediyorum .ne bilim en doğrusu bu diye düşünüyorum
4 yıldan sonra geldi meleğim ve bende 30 umdayım ya pek kıymetli olacak anasının tosunu.herkese öle diyom kart kadın çocuğu olacak bu zaten 4 yılda zor oldu pek kıymetli olacak bu diyom arkadaşlar çok gülüyolar. kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

en iyisini yapıyon canım benim.allahım tamamına erdirsin hepimizinkini.kız ne kart kadını .35 şinde olupta hala düşünmüyorum diyenleri gördüm.önemli olan onların bir an önce kucağımıza gelmesi kaçımızda olursak olalım.hem benimkide inşallah nasip olursa 4 yıl üzerine gelecek.bü 4. hamileliğim inşallah tamamına erer.bunlar çok nazlı olacak desene. vitrine koysak ancak.

ondan sonra sebepler araştırılsın ona göre çare arayalım .sen kontrol oldunmu hiç kadın doğumcuda.

benbir yıllık evliyim vajinismus problemim vardı rabbime çok şükür kurtuldum çok vakit kaybettim gibime geliyor hemen hamile kalmak istiyorum.....[/QUOTE]

canım rahat ol eşinle beraber olurken .eşinle sanki görev yerine getirir gibi değil isteyerek severek birlikte ol bu çok önemli.
birde bilmen gereken en öenemli şey adet olduğun günü 1 olarak say adetinin 10 uncu gününde itibaren ilşki de bulunun .yani eşinin 10 12 14 16 18 20 ve 22 inci günler yumurtalıklarının en yoğun çalıştığı ve hamilelik için en uygun günler.bu günleri unutma ve ilşki ler arası bir gün boşluk olsun .yani yazdığım gibi 10 12 14 16 18 20 ve 22 inci günler tam uygun günler.
bu arada ilişkiden 1 saat önce eşine az şekerli sade nescafe içir bu yöntem spermleri harekete geçiriyormuş.eşine keçiboynuzu yedirebilirsin yada keçi boynuzu kürü de içirebilirsin .

abyosun+, AYSEN74+, beryal+, ESCALES+, hulya879, k.a.y.r.a.+, mercanayse, rozalin, rufeyde serra+, vildangel+, zeyneppk, ÖZLEMİMSİN ohhh maşşallahhh meraba kızlar
merhaba güzelim..hoşgeldin.halay çekiyoruz..hadi bir iki..yandan..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ooooooooooooooo kızlar altta isimler ne çok katılın hayde aramıza yoksa yanınıza gelmim bak nohutum döver sizi haaaa :mymeka:
gel güzelim gel..hep beraber halay çekeli...halay başı benim.:teytey: :teytey: :teytey:

Back
X