Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yada direk kan testimi yapsam doktorum kanda hemen çıkar demişti:Saruboceq::jeyyar:CADIARZU

sen bilirsin tatlım evet kanda daha net ve ksein çıkar .ben erken diye ümitlenme diye bekle dedim ama illaki öğrenecem diyosan yarın sabah aç karnına git yaptır testini .ama idrar testi yaptınmı diye sorarlar bence sen bugün test al yarın sabah erkenden kalk aç karnına testi yap hafifte olsa ikinci çizgiyi görürsen eğer hemen kalk git kan testi yaptır bence.ama aç ol.her iki testte aç karnına ve sabah yapılırsa daha net sonuç veriyo unutma .

sen bilirsin tatlım evet kanda daha net ve ksein çıkar .ben erken diye ümitlenme diye bekle dedim ama illaki öğrenecem diyosan yarın sabah aç karnına git yaptır testini .ama idrar testi yaptınmı diye sorarlar bence sen bugün test al yarın sabah erkenden kalk aç karnına testi yap hafifte olsa ikinci çizgiyi görürsen eğer hemen kalk git kan testi yaptır bence.ama aç ol.her iki testte aç karnına ve sabah yapılırsa daha net sonuç veriyo unutma .

o zaman kalsın acelemiz yok bi kaçgün geç halay çekeriz bekliycm hayırlısı:Saruboceq:

sanırım hepiniz benden tecrübe olarak ilerdesiniz hamile kalmak için neler yapmam lazım ...bilgi verirmisiniz
folikasit kullanmalımıyım......teşekkürler...

:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey

afiyet olsun canım güle güle gelince görüşürüzcokacimcoook
BEN GELDİM AMA KUŞUM SEN YOKSUN
canım hoşgeldin bende çatalatma iğnesiyle hamile kaldım ovitrelle ile.iğne vurulduktan 10 ün sonra falan kasık ağrılarım oldu .

iyiyiz sen nasılsın şekerim .bugün evdesin hayret kızzzzzzz:1shok::1shok:

afiyet olsun canım

al gel hadi şekerim afiyet olsun . cokacimcoook
SAOL KUŞUM
selam şekerler...umarım herkes iyidir.
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN
günaydın kızlarrrrrrr
GÜNAYDIN CANIM
SLMMMMM
escalesten haber yokmu kızlar ya çok merak ettim valla
GÜLÜM YARINA BELLİ OLACAK

Yarın bellİ olcak escalesİn durumu ama bence mendİllerİ hazırlayın derİm halay İÇİn
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH
merhaba arkadaşlar nasılsınız

beryaal test yaapsam çıkarmı:bbo:
AH BE KUZU TOPRAĞIMIN SÖYLEDİĞİNİ DİNLE BAK BEN DİNLEDİM DÜŞÜK MÜŞÜK BİZİM ZİBİDİ ÇIKTI AÇIĞA AMA SONRASI BELLİ DEĞİL TABİ
canım dün kan testi yaptırdı yarın gelecek sonuçlar.

selam canım biz iyiyiz sen nasılsın
O YARIN GEÇMEK BİLMEDİ BENDE KUZUM VALLA :ecrin_bebek::emir_bebek:

kayra ben halay için mendillerimi hazırladım

canım konuşdoktorunla bu ay olması lazım detaylı ultrasyon ve testlerin oldumu 2 li 3lü yada 4 lü

canım ikili tarama testi yapılmıştı.ama diğerlerini istemedi.[/QUOTE]

canım sana bu kontolünde şeker yüklemesi ve detaylı ultrasyon yapması gerek unutma sor doktoruna mutlaka .tetenoz aşın vuruldumu onu da unutma sakın .
ben biraz fazla pimpirikliyim ya herşeyi araştırıyom ve şimdi evdeyim işim gücüm bebek oldu walla herşeyi araştırp öğrenip ona göre hareket ediyorum .ne bilim en doğrusu bu diye düşünüyorum
4 yıldan sonra geldi meleğim ve bende 30 umdayım ya pek kıymetli olacak anasının tosunu.herkese öle diyom kart kadın çocuğu olacak bu zaten 4 yılda zor oldu pek kıymetli olacak bu diyom arkadaşlar çok gülüyolar. kaydirigubbakcemile3

sanırım hepiniz benden tecrübe olarak ilerdesiniz hamile kalmak için neler yapmam lazım ...bilgi verirmisiniz

ben 2 aydır folbiol kullanıyorum doktorum vermişti günde bi tane dr sor istersen öyle kullan faydasını sanırım bu ay görücem 3 gün geçikti adetim sanırım folikasite borçluyum

zeyneppk canım adetlerin düzenlimi demiştimya
kıs sen yenisin arada F5 e bas sayfa yenilensin

cnm ben sayfayı kapatmıyorumda evrak iliyorum boşluk buldukça bakıyprum ondan yazamoyorum ama gözüm sizde:)

o zaman kalsın acelemiz yok bi kaçgün geç halay çekeriz bekliycm hayırlısı:Saruboceq:
canım bekle o zaman perşembe sabah yaparsın testini idrardan yap .

canım çok kapsamlı bir soru bu .senin sorunun ne ki ?? kafamçokkarıştı
:CüvCüv:kaç yıllık evliin .şimdi korunmasız olarak 1 yıldır ilşkiye giriyo ve halen çocuğunuz olmuyorsa hemen doktora gidin .önce sen sonra eşin muayne olun
ondan sonra sebepler araştırılsın ona göre çare arayalım .sen kontrol oldunmu hiç kadın doğumcuda.

ben 2 aydır folbiol kullanıyorum doktorum vermişti günde bi tane dr sor istersen öyle kullan faydasını sanırım bu ay görücem 3 gün geçikti adetim sanırım folikasite borçluyum

bendede folic plus varda kullanmaya eriniyom
ilaç ilaç bıktım ülee iflas edecek midem yakında:bbo:

hastalanmadımya çenem düştü şekerim hehe

güzelim benimde 3 gün var adetime inşallah bende meleğime kavuşurum..konuş güzelim..şimdi konuşmayacaksında ne zaman konuşacaksın..
folikasit kullanmaya başla hamile kalmadan 6 ay öncesi kullanmaya başlayabilirisin ben 4 aydır kullanıyorum.daha birşey yok ama olsun..adetime 3 gün var bekliyorum umutla güzelim...inşallah sende bebişine kavuşursun.
kendime söööle güzel bir kayfe yapıcam içen varmı
ben kahveye hayır demem güzelim..bende isterim.

hastalanmadımya çenem düştü şekerim hehe
hastalanma da zaten kızzzz halay çekecezzz inşallah
BEN GELDİM AMA KUŞUM SEN YOKSUN

SAOL KUŞUM

HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN

GÜNAYDIN CANIM

SLMMMMM
GÜLÜM YARINA BELLİ OLACAK

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH

AH BE KUZU TOPRAĞIMIN SÖYLEDİĞİNİ DİNLE BAK BEN DİNLEDİM DÜŞÜK MÜŞÜK BİZİM ZİBİDİ ÇIKTI AÇIĞA AMA SONRASI BELLİ DEĞİL TABİ

O YARIN GEÇMEK BİLMEDİ BENDE KUZUM VALLA :ecrin_bebek::emir_bebek:
canım sabrettin bak yarın da hemen olacak .inşallah ki hayırlı haberlerle gelicen tatlım az kaldı dayan .
cnm ben sayfayı kapatmıyorumda evrak iliyorum boşluk buldukça bakıyprum ondan yazamoyorum ama gözüm sizde:)

bizi izlemeye devam et tatlı kuşum kaydirigubbakcemile3

Back
X