Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kayracım ben okadar canından bezdirdimki oda haklı kız 1 haftadır her dediğimi yapıyo benim sarı şekerim yaaaaaaaaaaa ben onu çooookkk seviyoruummm çoookkk:asigim:

benim gibi pimpirikli desene
bende bazen kansermiyim diyom kocişe
oda gene başladın kapat şu şom ağzını diyokaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey güzel laf bende kocike diyim aradaalkisalkisalkis

SÖYLE VALLA BEN GEÇEN AKŞAM GECE 11 DE GİTTİ VALLA ALDI DONDURMAYI GİTSİNLER ANACIM BİŞEY OLMAZdelikafaduldenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile:1closedeyes:alkisalkisalkisalkisalkisalkissengözlerimebaksanab

yaawww bwnim kuşumda ölee ama sınavı var çok çalışıyo yazık ayyy aşkım depreşti yine ben bundan bıkmıyom hiç yafff millet zaman geçtikçe alışır biz daha bi aşık oluyossssırnaşık şey:asigim:

burası okadar güzelki kopamıyorum işim varken bile kapatmıyorum sende göreceksin bak hemen benimsenşyosun burda

kendini anlat nekadralık evlisin nezamandır çocuk istiyosun:1hug:

az önce anlatmıştım...bir yıllık evliyim...10 gündür istiyorummm

DıLOOOOOOOOOŞŞŞŞŞ kulakların çınlasın yavrıııım seni andım aha şimdi:asigim:

hehe uyusunda büyüsün nohut ya bu nohut 7-8 aylık olunca ne diycez acaba-tatlicadiarzu-
kız teyzesi nohut onun göbek adı gibi yapıştı üstüne .inan annem bile arayınca nohutun ne yapıyo diyo.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım rahat ol eşinle beraber olurken .eşinle sanki görev yerine getirir gibi değil isteyerek severek birlikte ol bu çok önemli.
birde bilmen gereken en öenemli şey adet olduğun günü 1 olarak say adetinin 10 uncu gününde itibaren ilşki de bulunun .yani eşinin 10 12 14 16 18 20 ve 22 inci günler yumurtalıklarının en yoğun çalıştığı ve hamilelik için en uygun günler.bu günleri unutma ve ilşki ler arası bir gün boşluk olsun .yani yazdığım gibi 10 12 14 16 18 20 ve 22 inci günler tam uygun günler.
bu arada ilişkiden 1 saat önce eşine az şekerli sade nescafe içir bu yöntem spermleri harekete geçiriyormuş.eşine keçiboynuzu yedirebilirsin yada keçi boynuzu kürü de içirebilirsin .[/QUOTE]

terapiye gittim ama şimdi okadar rahatımki kendime inanamıyorum hiç kasmıyorum bu problemimi hallettim.....söylediklerini yapıcam inşaallah[/QUOTE]
yap canım inşallah hamile kalırsın ama çok kafana takma 6 ay falan bu şekilde deneyin .inşallah olucak
ayyyyyy naber kızzzz nası gidiyoooŞenizŞenizhihoyyyt
kız cadı niye selam vermiyon deminden beri ordan öleeeeee bakıyon .geliyodu nohutum seni öpmeye sırnaşık şey
DORUK:ecrin_bebek::1hug:

teyzoşşşşşşşşşşşşşşşşş
yerim seni öperim öperim öperim yinede doymam ŞenizŞenizŞeniz

zeynepp çok yeni dahaa allahım kucağını boş bırakmasın canım tez zamanda olur inşallahhh

sayfanın yenilenmesi için f5 e hep basmamı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…